[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی با برنامه ناکوک و این آقای تکاو آشنا شدم ذهنیتم راجع به اجرا های زنده ،کنسرت ها و حتی خواننده ها به کلی عوض شد ،من کلا قبل از این برنامه ها اصلا خیلی تو فاز پیگیری جدی اجرا خواننده ها در کنسرت نبودم ، شاید هر از چند گاهی یک اجرا از خواننده ها می دیدم ولی همون موقع قبل از این برنامه ها هم اجرا بعضی خواننده ها در بعضی اهنگ ها که به اسم اجرای لایو بود واسه من یه کم عجیب بود مثلا یکی دوبار اجرای به اصطلاح زنده سقوط از داریوش رو در فضای مجازی دیدم واقعا حیرت زده شده بودم از این کیفیت صدا و اجرا زنده ،یا حتی خیلی خواننده های داخلی که اجرا هایی رو به اسم اجرا های لایو تصویر برداری میکردن و به خورد طرفدار هاشون میدادند،ولی از وقتی با این مرد و برنامه هاش آشنا شدم فهمیدم چه کلاه بزرگی سرم رفته بوده ،وقتی چندین برنامه و پست های انتقادی از خواننده های مورد علاقم دیدم ،با خودم گفتم این آقای تکاو که از زمین و زمان ایراد میگیره اصلا اجرای خودش چطوریه ،واسه همین رفتم برای اولین بار اجراش به همراه اون دو دوست دیگرش رو در پرشین گات تلنت دیدم ،انصافا به عنوان یک شنونده عام از اجراشون خیلی لذت بردم و از ناداوری که علیه اون ها شد متأسف شدم ،راستش خیلی با اجرا ایشون در اون برنامه حال کردم ،به نظرم اون اجرا جلو خود ابی با اون لبخند ها و تسلط در اجرا تحقیرآمیز بود ،بعد این اجرا دیگه حداقل به این نتیجه رسیدم که این ادم که داره از همه انتقاد میکنه خودش واقعا کارش خوبه .
بین این همه خواننده ای که ایشون تا الان ازشون انتقاد کرده من تا الان کسی رو ندیدم که بتونه از نظر تخصصی به نقد هاشون ایراد وارد کنه نه خود خواننده ها و نه طرفدار هاشون ،البته از این حرف های کلیشه ای که تو کی هستی که فلانی رو نقد میکنی ؟
اصلا خودت تا حالا چند تا کار هیت دادی ؟
تو به خاطر عقده و انتقام از حذف شدنت داری نقد میکنی ؟
و ...
از طرفدار هاشون کم شنیده نشده اما خب این حرف ها کوچک ترین اهمیتی نداره و ایشون با هر نیتی( اعم از جذب فالوور،حس انتقام ،توطئه و ...)که این نقد هارو انجام بده تا زمانی که کسی از نظر تخصصی نتونه اون هارو نقض کنه چیزی در اصل ماجرا تغییر نخواهد کرد .
البته این رو هم بگم اینکه چقدر خود من به عنوان یک طرفدار و شنونده عام با نظرات ایشون موافق هستم و اصلا معیار های ایشون برای من اولویت داره بحث دیگریست که نیاز به واکاوی بیشتری داره ،ولی خب بعضی انتقاد هایی هم که راجع به ایشون میشه قابل تأمل هست ،اول اینکه به قول یک نفر ،شاید برای بررسی اجرای لایو منطقی تر باشه که خود ایشون حداقل در سالن ها حضور داشته باشه و صرفا به ویدئو های گرفته شده از گوشی استناد نکنه ،دوم اینکه بعضی ها هم میگن ایشون ویدئو هارو دستکاری میکنه و ویدئو اصلی رو در نقد هاش قرار نمیده ،یا اینکه اصلا اجرای زنده از اسمش پیداست که احتمال هر خطایی در اون وجود داره و نمیشه توقع کیفیت صد در صدی استودیو رو از اون داشت .
ولی من خودم تا حالا خیلی کمتر دیدم که اجرا خواننده های خارجی مردم با گوشی فیلم برداری کنند ،از نظر ایشون که ظاهرا خارجی ها همه طیب و طاهر هستند و ویرایش و پلی بک و فالش خوانی اصلا در کارشون نیست اما اینکه همه این ادعا ها چقدر درست باشه فقط با گذشت زمان مشخص خواهد شد .
ویرایش توسط ساعد باقری : 05-18-2022 در ساعت 01:54 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخ گو باشید نسبت به اهانت به ساحت استاد عن دی
سخن بزرگان:فالش میخونم چون پر از احساسم
مصداق بارز گوز را به شقیقه ربط دادن
ویرایش توسط masoud741 : 05-20-2022 در ساعت 04:02 PM
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 10 مهمان ها)