ای غم انگیز ترین خوش حالی
منو عشق تو و دستی خالی...
اخ اخ...
برای من جزو غمگین ترین اهنگای نه فقط شادمهر، بلکه کل موسیقی ایرانه این اهنگ
موزیک که شروع میشه غم باهاش میاد و وقتی میگه ای غم انگیز ترین خوشحالی، دیگه برام فرقی نداره تو چه حالی هستم، قشنگ ته دلم خالی میشه همون لحظه. میبره آدمو به هفتصد سال قبل :)))
نمیدونم از ترانشه از صداست از موزیکه که انقد ناجوانمردانه غمگینه :)))))
از من به شما نصیحت این اهنگ رو زیاد گوش ندید :)))
آخرین حادثهی جاده تویی
اتفاقی که نیوفتاده تویی...
عجب عجب
لاری پور تعریف میکرد میگفت اینو که سهیل محمودی برای شادمهر فرستاده بود بد خط نوشته بود
شادمهر یکی دوتا از کلمات رو هم بد متوجه شده بود و اشتباه خونده :)))))))
همین مصرع آخرین حادثه جاده تویی هم بود اگه اشتباه نکنم اصل ترانه میگه اخرین خانه ی این جاده تویی که شادمهر میگه حادثه ی ...
ویرایش توسط sibiloo : 06-06-2022 در ساعت 07:59 PM
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
با سلام خدمت همه طرفداران شادمهر عزیز تو این چند روز خیلی از دوستان در مورد پخش کار جدیدی از شادمهر سوال داشتن که طبق پیگیری ای که بنده کردم دو یا چندکار آماده پخش دارن یکار عاشقانه و یکار هم تم غمگین و ملویی داره که احتمالا یکار تو هفته های پیش رو منتشر بشه ولی هنوز چیزی قطعی نیست باز هم اگه خبر قطعی به بنده رسید حتما تو کانال با شما دوستان عزیز به اشتراک میذارم ������������
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Live
اوه اوه سعید خبر داد بالاخره ... لابد منظور از عاشقانه یه چیزی مث دست من نیست و منظور از تم غمگین و ملو یه چیزی مثل چرا تو جنگیه ... بیخود توقعمون رو بالا نبریم الان شادمهر اگه بعد از این فجایعی که داده یه آهنگ در حد حس خوبیه هم بده به گوش ما شاهکار به نظر میاد از بس چرت و پرت داده این اواخر
به قول دوستمون خیلی باید تلاش کنه که از آهنگ آخرش یه آهنگ بدتر بده بیرون. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط masoud741 : 06-12-2022 در ساعت 09:50 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر اینو.
دیگه واسه برگشت نیست پل
به دلم موند یه بار تو
این در و وا کنی با پات تو دستات یه جعبه گل، یه
الان حالم خیلی بد نیست شکر
میگی بیا برگردیم جوک
نگو این رابطه تمومه چیه رفتی تو شک، یه
حرکت بعدی شادمهر میتونه تقلید از این سبک شعر باشه
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)