اعع نقل مسعود چرا برا من دوبار اومده بود ...؟ بالا هم جواب دادم ...
فک کنم به خاطر ایمجوی های نقل بود ...
پاسخ هم جامع تر بود ...
اعع نقل مسعود چرا برا من دوبار اومده بود ...؟ بالا هم جواب دادم ...
فک کنم به خاطر ایمجوی های نقل بود ...
پاسخ هم جامع تر بود ...
کلا چند ساله بعد از دوران نابودی فروم ها اینجا شده اسپم کده حقم داری خیلی وقته که عادی شده این مدلی فعالیت کردن و تازه میگی نباید اینجا را ول کرد رفت باید همین طوری اسپم ول داد. آمار پست های طرف رو نگاه میکنی 30 هزار تا پست زده 29900 تاش فقط شکلک سیگاره تازه چراغ خاموش هم مثل روح سرگردان تو تاپیک ها رفت و آمد میکنه فکر میکنه مامور سیا ست و هیچ کی هم نمیفهمه که این میاد تو تاپیک ها پست ها رو میخونه هر روز هم یه شکلک سیگار میفرسته خب این بابا به درد چی کاربرا میخوره فعالیت مفیدش چیه دقیقا؟؟؟ میخواد بگه من زنده ام خب به ما چه خیلیا دیگه هم هنوز زنده ن ولی اعلام کردن نداره
زندگی پوچ و بی محتوا اکثر آدمای تو ایران صرفا شامل دنیای واقعی شون نمیشه مجازی شون هم سالهاست همین شکلی شده و همه عادت کردیم و اعتراضی نداریم
خیلی سعی کردم فکر کنم یه چیز دیگه بگم ولی ضرب المثلی بهتر از این به ذهنم نرسید شرمنده
مشکل همینه خب هرچی میخوای میگی بعدم میگی من کاری به بقیه ندارم و نظر منو جدی نگیرید
جلوتر از مدرن تاکینگ بودن کسایی که سردمدارش میشن مثل ژان میشل ژار اما اون سبک ترنس فعالیت نمیکرد ...
سایکدلیک ترنس خودش سالهاست یه سبک (ژانر) جداگونه محسوب میشه و کلی زیرشاخه های جدا داره و با ترنس یکی در نظر نمیگیرنش
تو بپا خودت مورد تغییر قرار نگیری توسط من
تو که اینقدر خوب تفت میدی خب میرفتی نویسنده ای چیزی میشدی کتاب خاطرات چاپ میکردی داداش هنوزم البته دیر نیست
ویرایش توسط peyman.2012 : 09-05-2022 در ساعت 10:48 AM
احسان برای اینکه یه کم از فضای کل کل دور بشیم یه خبر از خواننده هم اسمت (Essi) برام بگیر ببینم آلبوم جدیدی که قراره بده کی میاد؟ امسال میاد یا میره اون ور سال؟ از کدوم کمپانی؟
از وقتی اینستاش رو دنبال میکنم حسابی ازش خوشم اومده شخصیت خیلی خوب و باحالی داره
من که خودت دیدی از اول همش کامینگ سون میزدم ... حتی زمانی که انجمن تو اوج بود حتی یه دونه اسپم از من وجود نداره با اینکه تاریخ عضویتم از همه جلوتره ولی با خیلیا آشنا نیستم به همین دلیل ... فعالیت من زیر سوال نمیره چون همیشه مفید بودم حتی الان که وضعیت انجمن اینه فعالیتم از همه بیشتره ... بقیه هم مختارن حالا با شکلک سیگار یا هر چیز دیگه ... قانون و اجباری نیست ...
همون که خر ضرب المثل رو با نقطه چین گراشتی ممنونم ازت ...
بازم میگم جدی نگیرید ...
ببین این آهنگ ready for the victory مدرن تاکینگ رو گوش بده تا معنی و مفهموم ترنس رو بفهمی ... یکی دیگه از دلایل بزرگی دیتر و مدرن تاکینگ همین آهنگه ... تلفیق ترنس و راک که بی نظیره و تکرار نشدنی ...
کلاً زیر شاخه های ترنس یعنی دوپس دوپس ...دیگه به من نگو که اینو ...
تغییرناپذیرم ...اینو همه میگن ...
از اسی خوشم نمیاد ... بعیده کمپانی بیاد اینو گردن بگیره ... نهایت طپش و امیرقاسمی ...
مسعود که نمیشه ازش نقل گرفت به خاطر همین ایموجی ها ...
مسعود یه ایده به ذهنم رسید برای ساخت فیلم ...ایده تیزر هم دارم براش ...
اول یه تصویر خونه بزرگ با فضایی ترسناک و صدای ممتد کلاغ ... اسلاید بعدی با صدای شیتلقلق اوبر میاد ... شیتلقلق یه در سیاه که باز میشه با صدای شیطانی ... بعد صدای گوینده تیزر : در این خانه چه خبر است ...؟ تصویر یه پیانو از بالا ... تصویر جوراب شلواری با آهنگ جاتم اصلا خالی نیست شادمهر ... تار عنکبوت که همه جا رو فرا گرفته ... دوباره صدای گوینده همراه با خط ترمز اوبر : او کیست ... بعد صدای دختره : اگه بیای جلو جیغ میزنم ... صدای گوینده : چه خبرتونهههه چهههه خبرتونهه ... صدای گوینده با باز شدن درب مخفی : اهداف شوم چه می خواهند از جانش ... آخرشم شادمهر تو تاریکی ظاهر میشه با جوراب شلواری و گوینده میگه : شادمهر عقیلی در : خــــــــــــانـــــــــه ی بـــــــــــــزرگ ... برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها ...
آره خدایی خصوصا با تاپیک Chert and pert خیلی مفید واقع میشی تو انجمن
اگر نقطه چین نمیذاشتم توهین علنی به بزرگ سایت حساب میشد بلاخره اونقدرا هم هنوز بی حیا نشدیم به ساحت پیری سایت اهانت کنیم
کلا آدم حساسی هستم برای همین دست خودم نیست که جدی میگیرم آدما رو
مگه قبلا نگفته بودم فن مدرن بودم و البته هنوزم هستم و کاراشون رو همیشه گوش میدم. همون موقع که ویدیوش ریلیز شده بود از ماهواره نگاه میکردم ( خودمون نداشتیم البته خونه فک و فامیل ماهواره دال)
یه روز حالا توضیح میدم در مورد ترنس و الکترونیک
فقط کوتاه بگم اگر باز خودمم اشتباه نکنم اون چند تا کار قمیشی اوایل دهه هشتاد یا مثلا ژینا شادمهر هم ترنس به حساب میاد ولی نه ترنس امروزی به اون ترنس قدیما میگن سبک Dream Trance و خب از جهاتی با ترنس های امروزی فرق میکنه
باز نظر شخصی دادی و باب کل کل رو همچنان ادامه دادی مهم نیس که خوشت میاد یا نه مهم اینه که میخوام بدونم چه زمانی آلبوم تازه اش منتشر میشه
یکی از دلایلی که از آهنگاش هم خوشم میاد چون با امیر بدخش همکاری میکرد که از نظر من جز چند تا تنظیم کننده برتر لس آنجلسه و استاد تنظیم های استرینگ زهیه
حالا باز بیا بگو امیر بدخش خوب نیست و فلانه نظر تو به هیچ ورمون نیست به مولا
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)