صفحه 4041 از 4105 نخستنخست ... 304135413941399140314039404040414042404340514091 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,401 به 40,410 از 41043

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    جواب یک کلمه است : مواد ...! ( نظر شخصی )
    شایدم یه بیماری چیزی باعث از بین رفتن صداش شده...البته صداش اونقدرا هم خراب نشده ولی انگار همین باعث از بین رفتن اعتماد به نفسش شده و تو کنسرتاش کلا لایو را گذاشته کنار

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    شایدم یه بیماری چیزی باعث از بین رفتن صداش شده...البته صداش اونقدرا هم خراب نشده ولی انگار همین باعث از بین رفتن اعتماد به نفسش شده و تو کنسرتاش کلا لایو را گذاشته کنار
    تا جایی که من میدونم و از خرزوخان شنیدم بیماری در کنار نیست ... شایدم بیماری باشه خدا میدونه ...
    آخه میدونی اگه بره تو کنسرت با صدای داغون بخونه یه ویدئو بیاد بیرون ازش ، چنان جنجالی به پا میشه که آی صدای افتضاح شادمهر در کنسرت و از این حرفا ... وایرال میشه و حالا بیا جمعش کن ... اینجوری براش بدتره ...

3. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ما ایرانیا یه بدی داریم که از زمین خوردن یه سلبریتی لذت میبریم ... هر کی هم بگه نه دروغ میگه بدون رودربایستی ... همه دنبال اینن که یکی که به هر دلیلی معروف شده رو ببینن که براش مشکل پیش اومده و زمین خورده ... اونروز عید میشه براشون ... دیدیم نمونه هاش در اینستا رو در سالهای اخیر ...
    ولی خب شادمهر که سلبریتی نیست ...
    شادمهر باید همون چند سال پیش خوانندگی رو میزاشت کنار ... ولی خب معلومه امکانش نیست زندگی خرج داره ... واسه همین خوانندگی رو کرده بیزینس و ازش پول درمیاره به هر قیمتی ...

5. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    از وقتی یادمه متاسفانه با تمام علاقه‌ای که به این فروم دارم یه جو مسمومی همیشه توش بوده که از توش شایعه های مختلف در میومده، خداییش اصن نشستین دوتا کنسرت اخر رو نگاه کردین که میگین کل اهنگا پلی بک هستش؟
    بله پلی بک هم خوند ولی نصف بیشترشو لایو خوند نسبت به قبل خیلی خیلی کمتر داره پلی بک میخونه

7. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    قضیه صدای شادمهر و پلی بک مثل قضیه تشخیص عسل اصل از تقلبی شده ... با پیشرفت در تقلب دیگه نمیشه عسل اصل از تقلبی رو به این آسونیا تشخیص داد ... حتی من شنیدم اگه عسل رو ببری آزمایشگاه هم ممکنه نتونن تشخیص بدن که اصله تا تقلبی ...
    در مورد پلی بک شادمهر هم همینطوره ... پیشرفت تکنولوژی هر چیزی رو امکانپذیر کرده ... دیگه نمیشه نظر قطعی داد ...
    نظر شخصی من در موردش اینه که قطعاً پلی بکه در 99 درصد موارد ... اگه هم پلی بک نباشه با تیونر و پلاگین و هزار فیلـــتر کوفتو زهر مار دیگه رد میشه تا محصول از بلندگوهای سالن بیرون میاد ...
    بازم نظر شخصیم اینه که وکالی که شادمهر تو آهنگای چند سال اخیر استفاده کرده خیلی پیچیده س از دو یا حتی سه وکال استفاده میکنه رو هم ... چنین چیزی در کنسرت عملاً غیرممکنه ... چنین وکالی از هیچ موجود زنده و غیر زنده ای بعیده ...

فعال
    اهنگ رفت برای عید یا بعد عید

نیمه فعال
    چند وقت پیش شادمهر یک ویدئو گذاشت و آهنگ نوازش رو خوند ،من با اون اجرا خیلی حال کردم ،اون اجرا نشون داد صدای شادمهر زیاد تغییر نکرده ،این چند سال اگر بعضی آهنگ ها صداش خیلی فرق میکنه به نظرم خودش اون رو تغییر میده ،البته چون شادمهر ظاهرا تمرین زیادی نداره طبیعیه صداش افت کنه نسبت به چند سال پیش .
    پس به نظر من دلایل تغییر صدای شادمهر بخشیش بر میگرده به عدم تمرین و بخشی از اون هم تعمدی و استفاده از افکت هاست ،فرضیه هایی مثل اعتیاد یا بیماری چون هیچ سندیتی نداره قابل قبول نیست فعلا واسه من .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساعد باقری نمایش پست ها
    چند وقت پیش شادمهر یک ویدئو گذاشت و آهنگ نوازش رو خوند ،من با اون اجرا خیلی حال کردم ،اون اجرا نشون داد صدای شادمهر زیاد تغییر نکرده ،این چند سال اگر بعضی آهنگ ها صداش خیلی فرق میکنه به نظرم خودش اون رو تغییر میده ،البته چون شادمهر ظاهرا تمرین زیادی نداره طبیعیه صداش افت کنه نسبت به چند سال پیش .
    پس به نظر من دلایل تغییر صدای شادمهر بخشیش بر میگرده به عدم تمرین و بخشی از اون هم تعمدی و استفاده از افکت هاست ،فرضیه هایی مثل اعتیاد یا بیماری چون هیچ سندیتی نداره قابل قبول نیست فعلا واسه من .
    شما قبل از آهنگ وارث رو ببین صدای شادمهر چی بود و بعدش چی شد ... یه دوره مصرف که بالا بره نتیجه میشه همین ...
    خوانندگی که پینگ پنگ نیست دو هفته تمرین نکنی صدات عوض بشه ... اینهمه کنسرت میزاره در سال ... اینهمه تک اهنگ که یه شبه نمیاد ...
    استفاده از افکت اگه نرمال باشه اشکالی نداره ولی شادمهر عملاً رفته به سمتی که بهش میگن فوتوشاپ آهنگ ...

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    شما قبل از آهنگ وارث رو ببین صدای شادمهر چی بود و بعدش چی شد ... یه دوره مصرف که بالا بره نتیجه میشه همین ...
    خوانندگی که پینگ پنگ نیست دو هفته تمرین نکنی صدات عوض بشه ... اینهمه کنسرت میزاره در سال ... اینهمه تک اهنگ که یه شبه نمیاد ...
    استفاده از افکت اگه نرمال باشه اشکالی نداره ولی شادمهر عملاً رفته به سمتی که بهش میگن فوتوشاپ آهنگ ...
    پیشنهاد میکنم یه دور دیگه البوم تجربه کن رو گوش کن احسان یا حداقل اهنگارو با وکال شادمهر تو ذهنت مرور کن مثلا وکال اهنگ همیشگی یا تجربه کن یا تنهاییات همون صدای قدیمی تره شادمهره ولی تو اهنگایی مث ادامه میدمت یا تکرارم نکن همینی میشه که میگین عوض شده و ایراد میگیرین، ولی من میگم این برمیگرده به هوش و نبوغش که هر اهنگی رو از یه قسمت و یه رنگ خاصی از صداش استفاده میکنه و در کل داره تو وکالش تنوع ایجاد میکنه که در خواننده های داخلی کسی رو سراغ ندارم( منظورم قدرت صدا نیست) البته بالاتر رفتن سن هم تاثیر داره رو بم شدن صداش و اینقدر راحت تهمت اعتیاد زدن....
    سعی نکن زیاد توضیح بدی چون قانع نمیشم :))

14. 2 کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    پیشنهاد میکنم یه دور دیگه البوم تجربه کن رو گوش کن احسان یا حداقل اهنگارو با وکال شادمهر تو ذهنت مرور کن مثلا وکال اهنگ همیشگی یا تجربه کن یا تنهاییات همون صدای قدیمی تره شادمهره ولی تو اهنگایی مث ادامه میدمت یا تکرارم نکن همینی میشه که میگین عوض شده و ایراد میگیرین، ولی من میگم این برمیگرده به هوش و نبوغش که هر اهنگی رو از یه قسمت و یه رنگ خاصی از صداش استفاده میکنه و در کل داره تو وکالش تنوع ایجاد میکنه که در خواننده های داخلی کسی رو سراغ ندارم( منظورم قدرت صدا نیست) البته بالاتر رفتن سن هم تاثیر داره رو بم شدن صداش و اینقدر راحت تهمت اعتیاد زدن....
    سعی نکن زیاد توضیح بدی چون قانع نمیشم :))
    حداقل زمان انتشار اهنگ وارث و آلبوم تجربه کن رو ببین ... وارث سال 95 اومد بعد از آلبوم تجربه کن ... وکال آلبوم تجربه کن و تصویر سال 94 و (در روایتی سال 93 ) گرفته شده ... تمام تغییرات کنونی صدای شادمهر از وارث به بعد بود ...
    نمیدونم منظورت از رنگ صدا و تنوع چیه ...؟! من که یکی دو پارت وکال روی هم میشنوم با افکت های عجیب و غریب ... اسم این قدرت صدا نیست ، قدرت فوتوشاپه صداست ...
    بالا رفتن سن منظورت 50 سالگیه ...؟! تو این سن جنس صدای شادمهر باید در اوج باشه ...
    تهمت نمیزنم که اعتیاد داره ... مطمئنم ...! حالا شاید رفیق ما ( خرزوخان ) از خودش بگه که اونم مطمئنم الکی نمیگه ... نزدیکه بهش ... دایره افراد نزدیک شادمهر کمتر از انگشتهای دو دست هستن ...
    یه پیشنهاد هم من دارم ... یه دور دیگه کنسرت آنپلاگد شادمهر رو ببین ... و بپرس از کسانی که اونجا بودن ...

صفحه 4041 از 4105 نخستنخست ... 304135413941399140314039404040414042404340514091 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 56 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع