یعنی چرا من بعد از گذشت 6 ماه باید بفهم که استاد سندی کاپی کرده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 9 دوپامینه رو از you are not alone مدرن تاکینگ کاپی کرده ... جالبه اورتور با عمو پورنگ شروع کرده که مثلاً کسی نفمهمه کاپی کرده ...
ترک 22 برات همیشه وقت دارم جسارت بسیار بسیار بزرگی کرده از آهنگ i will follow you مدرن تاکینگ کاپی کرده ... چطور جرات کردی ... این آهنگ قرص خواب منه ...
کچل کاپی کار ...
بویایی هم معمولا از کار میافته که در مورد تو اینطوری نبوده. از من تا چند ماه بویایی م بسیار ضعیف شده بود جوری که بوی عرق تن خودم را احساس نمیکردم بوی ادکلن هم فقط همون اولش که اسپری میکردم متوجه میشدم بعدش مرخص میشدم
درسته ... خیلی ها حرفش که میشه از چین و چینا بد میگن اما همینا میرن ماشین چینی هم میگیرن تو اروپا خیلی خیلی فروششون پایینه با اینکه مدلهای زیادی را عرضه کردن
قربانت ممنونم احسان جان
قربانت ممنونم حسین جان
شادمهر با همین فرمون جلو بره صداش شبیه شهره آغداشلو میشه ... خیلی لوله پولیکا شده ... تا دو سه سال دیگه شادمهر آهنگ میده میگن الکس یولیگ آهنگ داده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)