سلام . یه لطفی میکنید اگر موزیک ویدیو انتخاب شادمهر رو دارید واسم ارسال کنید متاسفانه فایل یوتوبش مشکل داره.. تشکر
سلام . یه لطفی میکنید اگر موزیک ویدیو انتخاب شادمهر رو دارید واسم ارسال کنید متاسفانه فایل یوتوبش مشکل داره.. تشکر
سلام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یونانی باز ها احتمالا شنیدن ولی اگر کسی نشنیده و کلا به این سبک های موسیقی علاقه داره بهش توصیه میکنم آهنگ konta sou نیکوس ورتیس آهنگ teli teli teli هریس الکسیو (ورژن لایو )و آهنگ the thela دسپینا وندی رو بشنوه .آهنگ جدید نیکوس ورتیس هم به نظر من فوق العاده بود و من ازش خیلی خوشم اومد اون هم شنیدنش خالی از لطف نیست .یک آهنگ هم از یکی از مطرح ترین خواننده های یونان تازه شنیدم که اگر شد اینجا اپلود میکنم اگر نشد هم اسمش رو بعدا بهتون میگم چون خوانندش یکی از برترین صدا هارو داره به نظرم بین یونانی ها و کلا خیلی معروفه .
این هم آهنگ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ ایتالیایی هم از آقای pupo بشنوید و لذت ببرید ،کلا صدای این خواننده به نظرم خیلی جذابه .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]