برد صدای شادمهر رو نگاه کن اونم تو اتاق ... !!!
ولش کن اصن ...
برد صدای شادمهر رو نگاه کن اونم تو اتاق ... !!!
ولش کن اصن ...
نه ناراحتی نداره .ناراحتی برای چی!!!!!!!من اصلا کاری به معتاد و دائم الخمر بودن ندارم.اینقدر داره که دیگه اهمیت برای طرفداراش قائل نیست.منتها من صرفا بحثم روی نظر شماس.مخالف هم نیستم...میتونستی قبل از اینکه به دوستمون بگی با دقت بیشتر ببنینی (چون من حرفات قبول دارم منتها انتظار دارم وقتی نظر میدی تمام جوانب برسی کرده باشی چون من شخصا نظرات قبول دارم و اینکه شادمهر مدت هاست تموم شده.دیگه گندش تو کامنت های اینستا هم دراومده
ببین من بارها گفتم اینجا که پلی بک و اینجور مسائل برام اهمیتی نداره و هیچ مشکلی با پلی بک نداشتم و ندارم ( بیشتر از 90 درصد کنسرتای مدرن تاکینگ پلی بک بود ) ... اتفاقاً دقیق گوش میدم واسه همین یه بار به نظرم کافیه ...
در مورد این ویدئو هم کنجکاو شدم ببینم قضیه این یارویی که گفته پلی بکه درسته به نظرم یا نه ... وگرنه مچ گیری از خواننده ها رو دوست ندارم به خصوص در قضیه پلی بک که واقعاً گندشو درآوردن و همه کارشناس موسیقی شدن ...
تو این مورد دروغ چرا یکم بیشتر وقت گذاشتم و جلو رفتم ... حتی از چند نفر در مورد ویدئو سوال کردم ... همه متفق القول گفتن استاد شما دیگه چرا این سوال رو میپرسی ... من ادعا ندارم ولی شیش هفت سال موسیقی کار کردم که به اندازه 20 سال خیلیا جلو رفتم ... ولی همیشه میگم هیچی از موسیقی نمیدونم ( واقعاً هم نمیدونم چون گذشته برای گذشته س ...) اما دیگه در این حد میتونم نظر بدم و تشخیص بدم ...
میگم ولی امیدوارم دوباره جنجال درست نشه ... مسئولیتش با خودت مسعود ...
صدای لیوان رو دقت کن ... از صدای پیانو هم بالاتره ...!!! صدای تَتَق ...!!! کاملاً ساختگیه ... انگار آقا گرگه در میزنه شنگول منگول و حبه انگور ...
بعد صدای پیانو رو ببین یک ثانیه وقتی شروع میکنه و بلافاصله بعدش کاملاً آکوستیک و استودیویی میشه ...
پایه میکروفن رو ببین کجاست ...(میکروفن منبری آخوندی ) حتی شادمهر یکم خم میشه تا شروع کنه ... بعدش صدای پیانو رو ببین که میره زیر صدای شادمهر ...!!! انگار صدای شادمهر تو اتاق ضبط شده و صدای پیانو استودیویی ... مگه میشه پیانو اینقد رام و آرام باشه ...؟!
بعد برد صدای شادمهر رو ببین ... مگه میشه اینقد کات خورده و شسته رفته تو اتاق ...
زاویه دوربین رو ببین کجاست ... چرا اومده عقب تر ...؟!
و قض علی هذا ...
یه نکته دیگه ... بعد از گذاشتن لیوان که صدای اگزوز خاور درمیاره شادمهر از خودش ... فاصله از میکروفن رو ببین ... درصورتی که همیشه تو اینطور موارد میکروفن رو خیلی نزدیک میکنن حتی رو لب میزارن ...
اینجا جوریه که انگار شادمهر جاروبرقی روشن کرده ... مگه میشه ...؟!
گروه کر نمیتونه این حجم صدا رو از خودش تولید کنه ...
اندازه یه کتاب توضیح دادی که این اجرا پلی بک هست، حالا مگه همین پلی بک رو چه کسی خونده؟ اگر کسی غیر شادمهر خونده، میشه قبول کرد ولی وقتی دوتاشم کار یه نفره واقعن چه دلیلی داره اجرای خونگی رو هم پلی بک کنه اونم یه اهنگ سه دقیقهای، حالا کنسرت یه ساعت سرپاست کم میاره ولی این اجرا هیچ جوره نمیتونه پلی بک باشه نه یکاری کن نه شب برهنه.
پ ن: بعنوان پیشکسوت این فروم واست احترام قائلم ولی از وقتی یادمه همیشه دنبال حاشیه بودی هیچوقت تو و چند نفر دیگه اجازه ندادید یه اهنگ در این فروم به حاشیه نره
اینارو بعنوان یه دوست بهت گفتم
در حال حاضر 46 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 46 مهمان ها)