فرید این عالیه دان کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرید این عالیه دان کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستمت ولی نموندی پیشم= پاپ کرن
میخواستمت میخواستمت حفیف که چه دیر شناختمت= اونه اونه
ویرایش توسط Farbod-7 : 07-01-2015 در ساعت 02:42 AM
اگه کار الکترونیک میخواین
Armin van Buuren
deadmau5
پیشنهاد میکنم
شــــادمهر عَقیلی . . . مَردی که غیر مُجاز شُد و نَموند تا امروز خیلیا مُجاز باشَن و بمونَن. . . مَردی که موسیقی پاپ ایران حَــــیات امروزش رو نُـــتـــــ به نُـــتـــــ مَــــدیون اوست. . . یه مَرد واقعی
نصف آهنگای آلبوم میخواستمت دارن تو شعراش
خخ الان چک کردم که ترک اصلا تو البوم من نیست
شــــادمهر عَقیلی . . . مَردی که غیر مُجاز شُد و نَموند تا امروز خیلیا مُجاز باشَن و بمونَن. . . مَردی که موسیقی پاپ ایران حَــــیات امروزش رو نُـــتـــــ به نُـــتـــــ مَــــدیون اوست. . . یه مَرد واقعی
Edward Maya
david guetta
Avicii
hardwell
عالبن
اینم خوبه بگیرش
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)