شاهرخ جان من رفتم
اگه میخواستی بری کلاس تو تهران آشنا دارم . دو سه تا کاربلد که خودمم قیبولشون دارم ( البته خودمم یه سالی تدریس کردم ولی در این حد نبودم )
شاهرخ جان من رفتم
اگه میخواستی بری کلاس تو تهران آشنا دارم . دو سه تا کاربلد که خودمم قیبولشون دارم ( البته خودمم یه سالی تدریس کردم ولی در این حد نبودم )
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب ميري کلاس ياد ميگيري
حالا اگه بخوام تو چند خط توضیح بدم ( البته شیوه های تدریس متفاوته )
اول با گيتار آشنا ميشي با 6 تا سيم و از سيم اول که سيم پاييني هست شروع ميشه البته قبلش جلسات اول کامل بهت توضيح ميدن که نت و آکورد چيه . اکورد مينور و ماژور و ... توضيح ميدن . مثلاً آکورد مينور که با حروف کوچيک ميزارن و ... البته آکورد های بی باره و باره دار هم هستن که قشنگ توضیح میدن و یاد میگیری
ياد ميدن چه جوري نت رو از گيتار پيدا کني و نت خواني و ... ..
آريژ نوازي هم در جلسات بعدي
البته اينايي که گفتم رو خودم تو حداقل 25 جلسه ياد ميدادم پس بايد صبر داشته باشي و علاقه داشته باشي
نوک انگشتاتو به خصوص دستي که اکورد ميگيري رو مرتب بکوب به ديوار تا از همين الان گرم بشي انگشتات درد نگيره بعد چند جلسه ( انگشتاتو نا فرم میکنه که طبیعی هست البته نگفتم بترسی ها )
البته من اينو به دخترا ميگفتم که ناز نازي بودن
جالبه کارش ...
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
ميگم كيفيت موزيك يه حالي نيست؟ همچين بيسشم خيلي قوي نيست تو ماشين فاز نميده باس اكولايزرو دستكاري كني
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)