نقل نمی خواد من یادمه
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (39 کاربران و 34 مهمان ها)
احسان مهران عباسی بالای یک سال پیش گفته بود اهنگ اماده شده چرا ایقد طول کشیده پس؟
سلام رفیق
اقا من همون موقع مگه نگفتم بهت خبرهاتو دنبال میکنم و قبول دارم ؟ حرفی هم تو اخبارت نبود از اولش !!! بحث ما سر اون مصاحبه بود که من هنوزم میگم اون مصاحبه خیلی قدیمی تر بود و مربوط به البوم طرفدار بود چون خیلی وقت پیش ها خونده بودمش وگرنه الان این اتفاق هایی که داره میوفته دقیقا شبیه فعالیت های سه چهار سال اخیر شادمهر هست و مصاحبه هاش رو هر وقت بخونی یه جوریه که فکر میکنی جدید هست !!!! ما بحثمون سر این بود وگرنه اخبار البوم رو هم الان از حرف شما دارم میگم ..... درباره این اهنگ هم طبق حرفای بیا2 گفتم که اگه قرار باشه قبل از تعطیلات کریسمس بیاد باید زودتر یه به زودی بدن و یه خبر رسمی تر بگن .... که اینجا دیگه مشکل از بیا2 بود ..... الانم کار رفت برا چند هفته اینده .... کارگردان هم نه سینارت هست نه الک که تو میخواستی نه کردونی :دی ... قبلا از این کارگردانه یکی دوتا ویدیو دیده بودم تو مایه های برادران بوشهری هست کاراشون باید ببینیم موضوعش چیه دیگه و به ترانه میخوره یا نه
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
این دینگ دینگ آهنگ کار مهران عباسیه
معلومه کار خیلی به دلش نشسته که تو این یه سال هرچی ساخته بازم اخرش معروف رو ویدیو کرده.ترانه هم که مال خانم برزویی هست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک متن دارم مال یک سال و نیم پیشه
میگفتن مال معروف هستش
حالا نمیدونم همونه یا نه
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 10 مهمان ها)