صفحه 272 از 4116 نخستنخست ... 1722222622702712722732742823223727721272 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,711 به 2,720 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط new نمایش پست ها
    تا جايي كه من شنيدم الان خيلي ساله مشكلي كه با هم ندارن كه هيچ تازه با هم در ارتباط هم هستن و دوستيشون هنوز برقراره
    فقط همكاري نمي كنن چون نيازي هم نيست. شادمهر تازه اين اواخر كاراي الكترونيكش رو ميده بقيه قبلا حتي ترنس ها رو هم خودش تنظيم ميكرد. آهنگهاش هم كه اكثر مواقع موفق بوده
    تنظیم کننده بعد شادمهر فقط بهروز اینا که میبینی اصلا قابل قیاس با بهروز نیست

نیمه فعال
    آخرش کی میاد؟
    ویرایش توسط hmi70 : 12-31-2014 در ساعت 04:19 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نظر شما
    شما حالم عوض میشه رو مثال زدی !! این اهنگ تنظیمش فوق العاده بود و گرنه شعر ریتم خاصی نداشت و شادمهر به زور در آوردش !! هر جور دیگه تنظیم میشد ، خوب از کار ... !!!!
    مهدی یراحی یه بحث جداگانه داره و سبک خوندنش و ... با شادمهر فرق میکنه
    وقتی یه شاعر میخواد برا یه خواننده کار کنه باید در نظر بگیره که شعری که میگه به صدا و سبک اون خواننده میخوره یا نه !
    نظر شخصی من اینه که شعرای مونا به درد شادمهر نمیخوره و اگه همینطور ادامه پیدا کنه ، شادمهر راهی نداره به جزء رفتن به سمت کارهایی مثل حالم عوض میشه ! چون این جور شعر راه دیگه ای باقی نمیزاره و ریتم نداره و ملودی خوب روش سوار نمیشه ...
    فقط تقدیر خوب بود همین
    شک نکن که به پایان همکاری شادمهر و برزویی هم داریم نزدیک میشیم
    اینی هم که الان داره میاد ترانه رو خیلی وقت پیش گرفته بوده و کار جدید نگرفته ازش
    اگه ما شادمهری هستیم و باهاش بزرگ شدیم که میدونیم به زودی برزویی هم به لاری پور و صفاریان و شریف پور و ... میپیونده و شادمهر باهاشون همکاری نمیکنه !!!
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    شک نکن که به پایان همکاری شادمهر و برزویی هم داریم نزدیک میشیم
    اینی هم که الان داره میاد ترانه رو خیلی وقت پیش گرفته بوده و کار جدید نگرفته ازش
    اگه ما شادمهری هستیم و باهاش بزرگ شدیم که میدونیم به زودی برزویی هم به لاری پور و صفاریان و شریف پور و ... میپیونده و شادمهر باهاشون همکاری نمیکنه !!!
    خدا کنه
    ما که ازخدامونه که ترانه های قوی رو انتخاب کنه و ...

ehsan1361
    Guest
    تلاش ها بی نتیجه موند

ehsan1361
    Guest
    اگه فردا شب نیاد ، اینستاگرام این دختره هم به سرنوشت هانیه توسلی دچار میشه
    احتمالش کمه فردا شب بیاد

نیمه حرفه ای
    پارسا اهنگ.شادمهر به کنار دلم واسه خودت تنگ.شده

8. کاربر مقابل از 3fide عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نظر شما
    شما حالم عوض میشه رو مثال زدی !! این اهنگ تنظیمش فوق العاده بود و گرنه شعر ریتم خاصی نداشت و شادمهر به زور در آوردش !! هر جور دیگه تنظیم میشد ، خوب از کار ... !!!!
    مهدی یراحی یه بحث جداگانه داره و سبک خوندنش و ... با شادمهر فرق میکنه
    وقتی یه شاعر میخواد برا یه خواننده کار کنه باید در نظر بگیره که شعری که میگه به صدا و سبک اون خواننده میخوره یا نه !
    نظر شخصی من اینه که شعرای مونا به درد شادمهر نمیخوره و اگه همینطور ادامه پیدا کنه ، شادمهر راهی نداره به جزء رفتن به سمت کارهایی مثل حالم عوض میشه ! چون این جور شعر راه دیگه ای باقی نمیزاره و ریتم نداره و ملودی خوب روش سوار نمیشه ...
    فقط تقدیر خوب بود همین

عزیزم این شاعر نیست که تصمیم میگیره با کدوم خواننده کار کنه(از خداشم باشه با شادمهر کار کنه)!!!!!!!!!!!! خوده شادمهره که تصمیم میگیره کدوم ترانه رو انتخاب کنه که روش ملودی بزاره منم صحبت شما رو قبول دارم که که شعرا ریتم خاصی نداره و تنظیم خیلی بهش کمک کرده بحث من اینه که سبک ترانه سرایی مونا برزویی خاص هستش که باعث تولید کار خاص میشه وگر نه که اگه شعر حرف تازه ای نداشته باشه که همون کارای تکراری قدیمی تولید میشه با تنظیمی جدید!!!!!!!!!!!!!!!

شما همین تک اهنگ اخر شادمهر( رابطه ) رو که خانم زهرا عاملی ترانه ش رو گفته ببینی بازم ترانه ریتم خاصی به قول شما نداره به زور ملودی روش نشسته ولی همین خاص بودنش باعث میشه شادمهر بیاد اینو انتخاب کنه چون دوست نداره کاراش تکرار کارهای قبلیش باشه!!!!

نیمه فعال
    معروف

سخته فاصله گرفتن از تو...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط entehaa : 12-31-2014 در ساعت 09:06 PM
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

11. 4 کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

13. 3 کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 272 از 4116 نخستنخست ... 1722222622702712722732742823223727721272 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 94 مهمان ها)

1. ali1367ka،
  2. mojtabaa

کلمات کلیدی این موضوع