آخرش کی میاد؟
ویرایش توسط hmi70 : 12-31-2014 در ساعت 04:19 PM
شک نکن که به پایان همکاری شادمهر و برزویی هم داریم نزدیک میشیم
اینی هم که الان داره میاد ترانه رو خیلی وقت پیش گرفته بوده و کار جدید نگرفته ازش
اگه ما شادمهری هستیم و باهاش بزرگ شدیم که میدونیم به زودی برزویی هم به لاری پور و صفاریان و شریف پور و ... میپیونده و شادمهر باهاشون همکاری نمیکنه !!!
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
اگه فردا شب نیاد ، اینستاگرام این دختره هم به سرنوشت هانیه توسلی دچار میشه
احتمالش کمه فردا شب بیاد
پارسا اهنگ.شادمهر به کنار دلم واسه خودت تنگ.شده
عزیزم این شاعر نیست که تصمیم میگیره با کدوم خواننده کار کنه(از خداشم باشه با شادمهر کار کنه)!!!!!!!!!!!! خوده شادمهره که تصمیم میگیره کدوم ترانه رو انتخاب کنه که روش ملودی بزاره منم صحبت شما رو قبول دارم که که شعرا ریتم خاصی نداره و تنظیم خیلی بهش کمک کرده بحث من اینه که سبک ترانه سرایی مونا برزویی خاص هستش که باعث تولید کار خاص میشه وگر نه که اگه شعر حرف تازه ای نداشته باشه که همون کارای تکراری قدیمی تولید میشه با تنظیمی جدید!!!!!!!!!!!!!!!
شما همین تک اهنگ اخر شادمهر( رابطه ) رو که خانم زهرا عاملی ترانه ش رو گفته ببینی بازم ترانه ریتم خاصی به قول شما نداره به زور ملودی روش نشسته ولی همین خاص بودنش باعث میشه شادمهر بیاد اینو انتخاب کنه چون دوست نداره کاراش تکرار کارهای قبلیش باشه!!!!
معروف
سخته فاصله گرفتن از تو...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط entehaa : 12-31-2014 در ساعت 09:06 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]