چیزی که من از سه خط ترانه دیدم یک ترانه ی ضعیف و ساده بود که هیچ گونه اثری از مونا برزویی تقدیر در اون دیده نمیشه !!! سبک کار هم که الکترونیکه , ملودی هم که به گفته ی اون صفحه ی شادمهری ضعیف تر از قبلی هاست . پس چطوری اون بابا میگه جزو سه کار برتر شادمهره ؟ فک کنم در حالت مستی این خزعولات رو بافته .
اینطور که از شعر و یه تیکه هم از تیزر میشد فهمید جوریه که فکر کنم باید شبیهه آهنگ"آینده" باشه با این تفاوت که برعکس آینده تو این آهنگ اوج هم داره و روی یک خط خونده نمیشه!! شعر هم که خیلی جالب نیس..تب میکنم،صَب میکنم...کلماته پیش پا افتادس!! البته ذهنیات مونا برزویی و موضوعات و داستانایی که میسازه تو شعراش قشنگن ولی خب نوع کلماتی که استفاده میکنه خیلی ضعیفه تازگیا...سروش دادخواه و زهرا عاملی گزینه های خیلی بهتری ان...البته این خود شادمهره که معمولا شعرای سبکیو انتخاب میکنه از اون شاعر و اینم به این دلیله احتمالا که موزیک و صداش بیشتر جلوه کنن توی یک اثر!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
کسی گیر نداد..ایرادو میشه گرفت..از هیچکس نباید بت ساخت که نشه هیچ انتقادی بهش بکنی و کوکورانه هرچی گفت بگیم به به،هرچی ساخت بگیم به به،هرچی خوندم بگیم به به...همین انتقادا شده که شادمهر از مسیر"بغض" و"هنوز میخوامت و بازم میخوامت" و "رسیدی" و این مدل آهنگایی که میخوند دوباره رسید به تقدیر و انتخاب و حالم عوض میشه و اسمم داره یادم میره و طرفدار...شاید دیر به دیر آهنگ میده ولی خب خوبیش اینه که وسواس به خرج میده دیگه واسه ملودی ای که میسازه و یه کاره حداقل متوسط رو به بالا و هیت میسازه!!
شاعرم حق داره اینطور که شما میگید چون شادمهر طرز آهنگسازیش اینه که اول ملودیو میسازه و بعد به ترانه سرا میگه روش شعر بگن مثل آهنگسازای قدیمیو بزرگمون ولی خب ترانه سراهای قدیمیمونم همین روشو با آهنگسازا داشتن ولی خب نرفتن به سوی شعرای سر هم کردنی و بی کیفیت!! مونا برزویی تقدیر عالبه..مونا برزوییه اشکه من پیرهنتو تر کرده عالیه...مونا برزوییه طرفدار خوبه ولی خب چون اونکاراش خوبه که نمیشه گفت هرچی از دهنش بیفته بیرون فوق العادس!!
این کارم مطمینا عالی میشه و میگیره چون اولا شادمهر کارشو بلده،،دوما فاصله ی زمانی از آخرین کارش یکساله و باعث شده طرفدارا تشنه باشن و هرچی هم که باشه بازم طرفداری میکنن و میگن عالیه و اونایی هم که باهاش مشکل دارن اگه بهترین آهنگم باشه بازم میان میگن این چی بود و فلان و حرفای همیشگی...دلیل سومی ام که هیت میشه اینه که ترنسه و همه کس و همه سن پسنده!!
آقا از ما نشنیده بگیرید ولی شاید فردا شب هم نیاد پنجاه پنجاه
باز هم شنیده ها حاکی از آن است که دوشنبه یا سه شنبه میاد
اگه هم فردا شب اومد تقصیر من نیست
خب یعنی سبکش چیه این مدل آهنگا که تنظیمشون الکترونیکه و اسلو هم نیستن مثل حالم عوض میشه و مثلا"خیلی ممنون" سیاوش قمیشی و خیلی از کارای سیروان خسروی و "رابطه" شادمهر؟!!
در کل منظورم اینه که شبیهه اون مدل آهنگاس بنا به تنظیمی که داره و شخصی که تنظیم کرده که آرون حسینیه که حدود 3ماه پیش آهنگ"خدا به همرات" مهدی یراحی رو تنظیم کرده بود و معمولا تنظیم اسلو نمیکنه و بیشتر کاراش ترنسن البته اگه بازم ژانرشو اشتباه نگفته باشم!!
در حال حاضر 74 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 74 مهمان ها)