صفحه 303 از 4119 نخستنخست ... 2032532933013023033043053133534038031303 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,021 به 3,030 از 41185

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    چی میشد به جای معروف الان یه کار اسلو تو مایه های انتخاب و تقدیر و یه کاری کن بیرون میداد ملت همه کف و خون قاطی میکردن
    همه تحسینش میکردن و میفهمیدن آهنگ یعنی چی اما شادمهر نخواست که این طوری بشه ..

فوق حرفه ای
    ضعیف

از همه نظر ضعیف

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فعال
    واقعا خندم میگیره..ی عده معلوم الحال ک تو 300 تا صفحه ی نظرهم ندادند معلوم نیست یهو ازکجا پیداشون شده و ی جوری نظر دادند انگار خدای موسیقیند..اینا اکثرشون طرفداره ی عده خواننده بنجلند..بخدا قسم شادمهر اگه ی آهنگ مثل تقدیرم داده بود بازم ی سری از همین آقایون اینجا پیداشون میشدو چرت و پرت میگفتند..اون آقای طرفدار چاووشی خوش صدا خخخخخخ کجاست ک میخواست واسمون تحریر بزنه..برو عمو تو خواننده مورد علاقتم بلد نیست تحریر بزنه چ برسه ب خودت

4. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    واقعا خندم میگیره..ی عده معلوم الحال ک تو 300 تا صفحه ی نظرهم ندادند معلوم نیست یهو ازکجا پیداشون شده و ی جوری نظر دادند انگار خدای موسیقیند..اینا اکثرشون طرفداره ی عده خواننده بنجلند..بخدا قسم شادمهر اگه ی آهنگ مثل تقدیرم داده بود بازم ی سری از همین آقایون اینجا پیداشون میشدو چرت و پرت میگفتند..اون آقای طرفدار چاووشی خوش صدا خخخخخخ کجاست ک میخواست واسمون تحریر بزنه..برو عمو تو خواننده مورد علاقتم بلد نیست تحریر بزنه چ برسه ب خودت
    از كجا پيداشون شده؟
    90 درصد كسايي كه توي اين تاپيك دارن كار رو تخريب ميكنن رد ارسال هاشون رو بگيري ميبيني طرفدار يك خواننده ي پر طرفدار ديگه ان / و اكثرشون حتي اگر واقعا هم خوششون بياد ميان نظر منفي ميدن / زمان كاراي قبلي شادمهر كه تركوند هم همين طور بود مثل انتخاب / حالا يا واقعا سليقه شون نميخوره به اين سبك يا قصد و نيتي دارن رو ديگه نميدونم

يك عده يوزر نامشخص هم كه(نميشه ايمان داد جز همون گروهن يا نه) تخريب ميكنن كه خب قضيه شون خيلي مشكوك ِ

اين طرفدار شادمهرم شديد داره كار رو ميكوبه كلا از چند روز پيش نشنيده ميگفت كار اشغاله و حالا الان هم اين جوري داره برخورد ميكنه كه انگار از شادمهر طلبكاره ، حالا اين كه واقعا طرفدار شادمهره يا نه خدا ميدونه

نظرات مردم رو توي بقيه سايت ها - فروم ها و فيسبوك اگر بخوني ميبيني 180 درجه با جو اينجا فرق داره

ولي نبايد سخت گرفت موفقيت يا شكست اين موزيك با 4 تا نظر توي فروم هايي مثل اينجا مشخص نميشه. عيار كار در جامعه واقعي مشخص ميشه و بين همه مردم. اين كه شنيده ميشه يا نه

6. کاربر مقابل از new عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    کلا باید یاد بگیریم تحمل انتقادو داشته باشیم.
    من خودم عاشق شادمهرم ولی باید قبول کرد انتظارات ازش بالاس اونم بعد 1سال!!!
    من نمیتونم به خودم دروغ بگم،انتظار منو براورده نکرد ولی همین که صدای شادمهر باشه خودش کافیه که هی ریپلی بشه!،صداش خودش موسیقیه.
    یعنی شما قبول نداری یه جای کار ایراد داره که صدای شادمهر گمه تو آهنگ؟
    من فیسبوک خودشو چک میکنم از هر 3 نظر یکی انتقاد کرده از اهنگ،چه تنظیم چه شعر چه کلیت کار!
    بنظرم شادمهر تو موسیقی کاملا اشباع شده،واسه همین مثل قبل دیگه به فکر آهنگسازیو تنظیمو این داستا نیست،بیشتر دنبال کنسرتو کسب درامدو عشقو حالو خونوادس..
    الان یه برند موسیقی ایرانی شناخته میشه منم بودم دیگه رمقی واسه کار نداشتم،تمام افرادی که داخل ایران هستن هم از خداشونه که یجای کار شادمهرو انجام بدن.
    هرکسیم بدون ایراد نیست،شادمهر یه سری اخلاق عجیب غریبی هم داره،مثلا یه دمویی از وقتی حواست نیست اومد چقد کار قشنگی بود نسبت به 2 3 کار آلبوم طرفدار!ولی منتشر نکردو نمیکنه،کارای خیلی خوبی میسازه و پخش نمیکنه!
    ولی هنوزم شادمهره که میتونه دوباره یه کاری مثه تقدیرو انتخابو ایناها بسازه،این کار هم از فردا تو کوچه خیابون میشنوید چون شادمهر خونده!ولی...

فعال
    آقا من مخالف انتقاد نیستم ولی نه تخریب...نظراتی ک من میبینم انتقاد نیست تخریبه..اکثرشونم طرفدارای چاووشیند

9. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    خدایی آهنگش حرف نداشت!!!
    شادمهر دمت گرم....
    میدونید چند وقت بود من این سبک شادمهر رو ندیده بودم؟
    حرف نداشت آهنگ شعر تنظیم صدا
    همشون عالی بودن.
    امید وارم این روندش ادامه داشته باشه.
    و بازم از این اهنگا ببینم.
    شاهکار بود پسر از گوش دادنش خسته نمیشم.
    .
    خدایی اصله اهنگه.
    نمی دونم چیش بده دوستان توقع چی دارید؟
    بیاد براتون روسی بلغاری بخونه؟
    بیخیال بابا.
    به نام خالق استاد سیاوش
    تردید شاهکاری دیگه در کارنامه استاد
    آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت
    زیر و رو شو دنیا رو زیرو زبر کن با خودت
    وقتی میبینی خودت داره کلافت می کنه
    از خودت پاشو ، خودت با شو سفر کن با خودت
    هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه
    شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت
    یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین
    یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت

♫♫♫
    سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی
    سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی
    از پل تردید با قلبت گذر کن باخودت
    تنها موندی با خودت با دشمنت با دوستت
    آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت
    ♫♫♫
    دوست دارم سیاوش

11. 2 کاربر مقابل از hossain عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    من دیشب سرکار بودم اصلا نتونسم آهنگو گوش بدم اما الان دانلود کردم بدون تعصب میگم آهنگ فوق العادست بخصوص وقتی تو اوج میخونه ولی تنها عیبش اینه ک صدای شادمهر تو آهنگ ی کم گم شده و بعضی جاها مشخص نیست چی میخونه..ولی بازم از شادمهر ممنونم بخاطر آهنگ فوق العادش

نیمه فعال
    احساس میکنم چون تنظیم یه مقدار پر یا شلوغ هست بهترین کار این بوده که صدای شادمهر یه مقدار کم رنگ باشه چون با این موسیقی و تنظیم و میکس اگه صدایه شادمهر هم بلند می بود واقعا رو اعصاب میرفت و قابل گوش دادن نبود.

کاربر جدید
    از این کاربر 3 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    از نظر بعضی دوستان خندم میگیره. نظراتشون در حدی نیس آدم احترام بزاره به نظرشون
    مثلا چی انتظار داشتین؟ شادمهر بیاد واستون عربی برقصه راحت میشین؟ خوشحال میشین؟ از همه چی انتظار بیجایی دارین
    یاد اون روزایی افتادم که حالم عوض میشه و آینده اومد دقیقا از هر ده تا نظر هشتاش انتقاد شدید بود الان که چند سالی ازش گذشته میگین چرا معروف مثله کارهای انقلابی شادمهر حالم عوض میشه و آینده نبود؟ تا دو سه سال پیش ضعیف ترین کارش بودن حالا شدن انقلابی؟
    جوری میگین تنظیمش بد بود انگار خود شادمهر گوش نکرده آهنگو و یهویی منتشر کرده. یکم خجالت بکشین
    شادمهر از من و شما و یگانه و چاوشی و فلان و فلان بیشتر میفهمه
    صداش میگین کم بود حالم عوض میشه دقیقا صداش همینجوری بود برین گوش کنین میفهمین
    چندجا دیگه نظر خوندم گفته بودن انگار شایعه ی اعتیادش راسته از تو آهنگ معلوم بود.این دوستان مدرک معتاد شناسی دارن از تو سه دقیقه موزیک اعتیاد رو تشخیص میدن؟ دوما نمیدونم این شایعه رو خودشون ساختن؟ ما که نشنیدیم
    عکساشو ببینین متوجه میشین همچین تیپی توی چهل و خوردی سالگی از یه آدم معتاد کاملا دور از دسترسه
    بعضیا چشم دیدن پیشرفت رو ندارن و توی جهلشون موندن
    خوشتون نمیاد کی مجبورتون میکنه گوش کنین؟ برین شهرام شپره و شهرام صولتی گوش کنین. شما اونجور خواننده هایی بدردتون میخوره. بالا تیتر زده شادمهر عقیلی. وقتی از شخص شادمهر عقیلی خوشت نمیاد نیا تو تاپیکش

15. 3 کاربر مقابل از amiiir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 303 از 4119 نخستنخست ... 2032532933013023033043053133534038031303 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 30 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع