صفحه 304 از 4119 نخستنخست ... 2042542943023033043053063143544048041304 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,031 به 3,040 از 41185

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

ehsan1361
    Guest
    من نمیدونم این ترنس رو از کجا در آوردین و در آوردن
    1-من سواد موسیقی ندارم ولی سبک این کار هاوس الکترونیک وکال محور هست
    تکرار کن : هاوس الکترونیک وکال محور
    دیگه نبینم بگین جایی فرهنگ سازی باید از سکوها شروع بشه

2 - من نمیدونم این تنظیم شلوغ رو از کجا درآوردین و آوردن
    تنظیم شلوغ نبود ، فقط وکال کار تو اوج آهنگ جوری بود که گوشخراش شده بود اینو قبول دارم میکس و مستر کار ضعیف بود
    تکرار کن : تنظیم شلوغ نبود ، وکال و میکس و مستر جور نبود

3- ایده به آتیش کشیدن تابلو توسط شادمهر ، ایده الک کارتیو بود شک نکین

فوق حرفه ای

3. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نمیدونم چه اصراریه اهنگش خوب نبوده بگید خوبه
    همین اهنگ یه خواننده دیگه میخوند میگفتین چه افتضاحیه

نیمه فعال
    الن که دارم نظرات رو میخونم دقیقا همون حمله هایی رو میبینم که بعد از رابطه شاهد بودیم.
    حق هر خواننده ای هست که کار ها شو مطابق سلیقه خودش پیش ببره
    شــــادمهر عَقیلی . . . مَردی که غیر مُجاز شُد و نَموند تا امروز خیلیا مُجاز باشَن و بمونَن. . . مَردی که موسیقی پاپ ایران حَــــیات امروزش رو نُـــتـــــ به نُـــتـــــ مَــــدیون اوست. . . یه مَرد واقعی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidjalab نمایش پست ها
    کلا باید یاد بگیریم تحمل انتقادو داشته باشیم.
    من خودم عاشق شادمهرم ولی باید قبول کرد انتظارات ازش بالاس اونم بعد 1سال!!!
    من نمیتونم به خودم دروغ بگم،انتظار منو براورده نکرد ولی همین که صدای شادمهر باشه خودش کافیه که هی ریپلی بشه!،صداش خودش موسیقیه.
    یعنی شما قبول نداری یه جای کار ایراد داره که صدای شادمهر گمه تو آهنگ؟
    من فیسبوک خودشو چک میکنم از هر 3 نظر یکی انتقاد کرده از اهنگ،چه تنظیم چه شعر چه کلیت کار!
    بنظرم شادمهر تو موسیقی کاملا اشباع شده،واسه همین مثل قبل دیگه به فکر آهنگسازیو تنظیمو این داستا نیست،بیشتر دنبال کنسرتو کسب درامدو عشقو حالو خونوادس..
    الان یه برند موسیقی ایرانی شناخته میشه منم بودم دیگه رمقی واسه کار نداشتم،تمام افرادی که داخل ایران هستن هم از خداشونه که یجای کار شادمهرو انجام بدن.
    هرکسیم بدون ایراد نیست،شادمهر یه سری اخلاق عجیب غریبی هم داره،مثلا یه دمویی از وقتی حواست نیست اومد چقد کار قشنگی بود نسبت به 2 3 کار آلبوم طرفدار!ولی منتشر نکردو نمیکنه،کارای خیلی خوبی میسازه و پخش نمیکنه!
    ولی هنوزم شادمهره که میتونه دوباره یه کاری مثه تقدیرو انتخابو ایناها بسازه،این کار هم از فردا تو کوچه خیابون میشنوید چون شادمهر خونده!ولی...
    من نميدونم شما كدوم صفحه رو تو فيسبوك چك كردين
    ما كه هرچي فيسبوك رسمي شادمهر با اين ادرس officiashadmehr رو بالا پايين ميكنيم از هر 10 تا نظر 8 تاش گفتن خوبه

نیمه فعال
    آقا هرچیش بگزریم ویدئو انصافا خیلی عالی بود
    مخصوصا بازی شادمهر بقیه برن سوت بزنن
    شــــادمهر عَقیلی . . . مَردی که غیر مُجاز شُد و نَموند تا امروز خیلیا مُجاز باشَن و بمونَن. . . مَردی که موسیقی پاپ ایران حَــــیات امروزش رو نُـــتـــــ به نُـــتـــــ مَــــدیون اوست. . . یه مَرد واقعی

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad1124 نمایش پست ها
    آقا هرچیش بگزریم ویدئو انصافا خیلی عالی بود
    مخصوصا بازی شادمهر بقیه برن سوت بزنن
    یه چیز میتونست به ویدئو اضافه بشه !! اول تصویر شادمهر رو نشون میداد که داره به تابلو چپ چپ نگاه میکنه بعد شادمهر ماسک رو مثل هفت تیر بر میداشت میزد خیلی بهتر میشد ولی اینطوری میخواستن که تصویر شادمهر رو نشون ندن و آخرش سورپرایز کنن مثلاّ

نیمه حرفه ای
    خوب بود چقدر صاحب نظر و کارشناس اینجاست ایشالا توی کارای بعدی حتما شادمهر از نظراتتون استفاده میکنه

10. 2 کاربر مقابل از 3fide عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    معروفم که بد عاشق میشم

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط new نمایش پست ها
    يادمه حالم عوض ميشه هم كه اومد خيلي از طرفداراي شادمهر تو همين موزيك باران شادمهر رو به صلابه كشيدن
    بعد چند هفته كه آهنگ موفق شد همه نظرا برگشت
    شادمهر در درجه ي اول يك ستاره ي پاپ كه نه بلكه تو ماكت ايران فوق ستاره ي پاپ ِ
    پاپ هم ميطلبه سليقه ي عموم رو درگير خودش كنه حالا يه موقع اهنگي كه گل ميكنه از لحاظ فني هم قوي هست(مثلا در مورد خود شادمهر تقدير يا مثلا دنياي اين روزاي من داريوش يا كي اشكاتو پاك ميكنه ابي) يه موقع آهنگي كه بين مردم گل ميكنه چرت محضه(مثلا آهنگاي ساسي مانكن يا حتي كارهاي كمي بهتر مثلا از شادمهر مشكوك يا از چاوشي بازار خرمشهر)

اين كار پتانسيل اينو داره كه از فردا ببينيد تو خيابونا ماشين ها ولوم دادن و خداييش جز كارهاي ضعيف شادمهر هم نيست

--------قطعا همه دوست داريم از **** استار هاي پاپ هميشه شاهكارهايي بشنويم كه عام و خاص و درگير ميكنه ولي اين توقع رو نميتونيم هميشه داشته باشيم چون سبك كار اينها پاپ هست. طرفداراي خاص چاوشي مگه بدشون مياد محسن يك اهنگ بخونه كه از لحاظ موفقيت بين عام و خاص با سنتوري برابري كنه؟ طرفداري خاص ابي مگه بدشون مياد ابي ستاره هاي سربي بخونه دل پير و جوون و بي سواد و متخصص رو ببره؟؟ ولي خب بازار پاپ همينه تمركز روي مخاطب گسترده تر و بيشتره---------

همون طوري كه توقع نداريم مثلا آهنگاي گروه اوهام مخاطب ميليوني داشته باشه
    //////

ولي همون طوري كه گفتم اين كار پاپي هست كه گوشه چشمي هم به مخاطباي خاص تر داشه
    ملودي و تحرير ها فكر شدست / آهنگساز و تنظيم كننده اي با تجربه ي شادمهر قطعا از ماها مخاطبين معمولي كه هيچ از خيلي از موزيسين هاي ديگه هم بهتر ميدونه چه جوري وكال بگيره چه جوري تحرير بده ولي وقتي هر اهنگش نسبت به قبلي متفاوت ِ يعني فكري پشت سرش داشته

ميكس و مستر كاري هم كه موزيك باران به صورت mp3 واسه دانلود گذاشته از آهنگي كه روي ويدئو هست خيلي بهتره

اين كار قطعا جز هيت هاي امسال ميشه و با توجه به روند موسيقي ايران آهنگسازهاي ديگه الهام زيادي ازش ميگيرن
    بهترین جواب به کسایی که انتقاد بی منطق و بی اساس میکنن

صفحه 304 از 4119 نخستنخست ... 2042542943023033043053063143544048041304 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 35 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع