رضا نمیکشی بیرون![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عالی بودن تک تک جملات و کلیات صحبت شما هم در مورد کار و هم در مورد شادمهر امیدوارم بیشتر فعالیت کنین و از صحبتا و نقد و دقت نظرتون خوشم اومد
دوست گرامی منم از قدیمیای باران هستم سال 2007-2008 عضو شدم
قبلا وارد بحث ها میشدم و حتی بعد از آهنگ حالم عوض میشه با یکی از چاووشیون بحثمون شد و چند وقتی تو حالت بن بسر بردم(هه) و دیدیم که این ترک چقدر محبوب شد با وجود این همه تخریب توسط....
آقا احسان مدرن تاکینگ هم که اطلاع رسانی میکنه و الان واسه خودش کسی شده اینجا (خخخخ)و طبق نقل قول گرفته شده مسخره بازی در میاره قبل از به فنا رفتن هاست سایت یادمه بحثش شده بود با ملت و اومد گفت من فوق لیسانس نمیدونم چی دارم و تو شرکت فلان کار میکنم و میخواست قهر کنه مثلا و... اینا رو میگم که احسان خان بدونی میشناسمت و کلا اینجا سر میزنم ولی پست نمیدم چون حسش نیست (هه) حالا احسان خان شما و طرفدارای چاووشی برید با پاروی بی قایق خوش باشین که تنها آلبوم محسن چاووشی بود که شاید خدا شاهده ترک لیستش رو یک بار گوش نکردم اصلا حال نکردم باهاش ولی نمیدونم چرا شما اینقدر از این آلبوم تعریف کردین و هنوزم ادامه داره ولی هیچ جا تخریب نکردم یا مسخره نکردم کار رو حتما چاووشیون خوششون اومده و دوست دارن آلبوم بعدی هم به همین شکل محسن ادامه بده و...
بعضیا میان مثلا این آهنگ رو با تقدیر و دهاتی و مسافر... مقایسه میکنن و زمانی که حالم عوض میشه هم اومده بود یادمه این دوستان همین حرفا رو میگفتن یادمه تو همین باران خودمون این ترک همراه با آلبوم خاص اومد که کلی خواننده توش بودن که چون رقابت داشتن بهترین کارهاشون رو گذاشته بودن داخلش تنظیم کننده هاش سیروان و کوشان و... اون زمان یه تاپیک باز کردم که نظر سنجی در مورد اینکه کدوم رو پسندیدی کل ترکهای آلبوم خاص یا تک ترک حالم عوض میشه باور نمیکنین با کلی رای تو چند دقیقه اول ترک شادمهر جلو بود که دوستان زحمت کشیدن تاپیک رو بعد از 1 ساعت بستن این یعنی شناخت مخاطب توسط شادمهر و با وجود این باز هم دوستان ایرادای الکی میگرفتن و ترک رو با تقدیر و... مقایسه میکردن
من واقعا نمیخواستم جواب بدم و اصلا صحبت کنم در مورد این بحث ها و تو این چند روزی که معروف اومده میخوندم صحبتا رو ولی سر سری رد میشدم
مگه چاووشی سنتوری رو تکرار کرد اگر به نظر این بعضیا باشه که خواننده بایستی فقط تقدیر مسافر 1 2 3 4 5... بده بیرون. ایراد آلبوم های داخلی همین یکنواختی هست و..................... و من مطمینم اگر تقدیر 2 رو هم شادمهر بسازه عده ای باز هم تخریبش میکنن بی دلیل
جریان سازی یعنی اینکه یه کار نو رو ارائه بدی و به کارت مطمئن باشی و با اومدن یه ترک کلی تنظیم کننده و آهنگ ساز خط و مشی کاریشون رو از روی اون بر میدارن یا به نوعی الهام میگیرن و الگو برداری میکنن از کار و شادمهر واقعا تو این کار استاد هست بیخیال دیگه واقعا حسش نیست ادامه بدم چون
آقا احسان شمام بهتره به جای خوشمزه گی تو کامینگ سون ها فعال باشی اونجا بیشتر مورد دعا قرار میگیری (ههه)
ترک معروف هم آهنگ و هم ویدیو فوق العاده بود و بجای ایراد های الکی بیایم از یه کار نو با حس و حال متفاوت لذت ببریم
ویرایش توسط Hamed_gh : 01-08-2015 در ساعت 03:08 AM
نه ما کسی نشدیم واسه خودمون اینجا
قبل از فنا رفتن سایت هم با علیرضا ( طرفدار امید ) بحثم شده بود سر تاپیک کامینگ سون که خوشبختانه حل شد و هیچ مشکلی هم با ایشون و هیچکس دیگه ندارم . بحث هم در مورد خبر های من در تاپیک کامینگ سون بود که من مجبور شدم بگم که... قهری هم در کار نبود !! اون موقع هم دیگه نمیخواستم پُست کامینگ سون بزنم . پارسا شاهد ِ !!!
بله من فوق لیسانس مهندسی شیمی طراحی فرآیند دارم و در فلان شرکت 4 ساله که مشغول به کار هستم ! عیبی داره ؟؟!!
میشناسی منو ؟؟!! از کجا منو میشناسی ؟؟ چرا ندیده و نشناخته نظر میدی ؟؟!! من هیچ ادعایی ندارم و فقط سه تا خبر از شادمهر زدم که خوشبختانه درست هم بود . همین !!
من نظر شخصیمو گفتم ! در مورد مساله ایده کارگردان هم گفتم شوخی بود
فک کنم شما از همونایی بودی که سر ِ آلبوم طرفدار اون حرفا رو میزدی و میگفتی تاریخ اواخر تیر چرته !! و ... همونایی که پخ میدادن و ...
من هیچوقت الکی از آلبوم چاوشی تعریف نکردم ! همون موقع که آلبومش اومد نظرمو در مورد آلبومش گفتم
دیگه پُشت دستمو داغ میکنم
که تا ز ِندم خبر شادمهر نزنم
خبر ِ هر کی رو زدم خیالی نیست
لاقل اسیر حسادت نشم
خیالی نیست
ویرایش توسط ehsan1361 : 01-08-2015 در ساعت 09:09 AM
بدبختی همینه که هر کی فکر کرد اهنگ خوبه میگه باید همه همین فکرو کنن یکی تحلیل مینویسه همه چیز رو 20 میدونه که اگه خود شادمهر هم بود همچین تحلیلی نمیکرد اهنگ در سبک خودش خوب بود اما توانایی شادمهر خیلی بالاتر از این اهنگه این اهنگ نه شاهکار بود نه ضعیف مثل همون حالم عوض میشه شما ورژن لو رفته طرفدار رو گوش بده اون نبوغ شادمهره
من به اینمعروفم
قدیمی ها در جریان هستند![]()
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 21 مهمان ها)