نوشته اصلی توسط Hadi کامران 20 مین صبر کن دارم آپلود میکنم اگه با نت ور برم این تخم سگ گیر میکنه فعلا باش میام باووشه
14
نوشته اصلی توسط Hadi 14 سرور داخلی هم سرعتت همین دهه این موقع همیشه یا فقط سرور خارجی؟
نوشته اصلی توسط Farbod-7 برای من سرعت صفحات کمه اما دانلود عالیه تو دی ان اس ست کنی درست میشه اگه خارجی مشکل پینگ داری گولگو رو ست کن اگه داخلی داخلی ست کن بهتر میشه سرعت بارگذاریت(بارگزاریت)
Farbod-7
نوشته اصلی توسط daniyal تو دی ان اس ست کنی درست میشه اگه خارجی مشکل پینگ داری گولگو رو ست کن اگه داخلی داخلی ست کن بهتر میشه سرعت بارگذاریت(بارگزاریت) تو tcp/ipv4 یا مودم. از من مخابراته یه مدت dns از خود مخابرات زنگ زدم گرفتم داغون شد . حالا یه سری میگن گوگل ست کن . موندم چه کنم
ویرایش توسط kamran69 : 07-18-2015 در ساعت 02:53 AM
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط daniyal تو دی ان اس ست کنی درست میشه اگه خارجی مشکل پینگ داری گولگو رو ست کن اگه داخلی داخلی ست کن بهتر میشه سرعت بارگذاریت(بارگزاریت) نه بابا خارج کجا بود چطور باید دی ان اس رو ست کنم همین الان سرعت دانلود نزدیک 300 کیلوبایته سرعت باز شدن صفحات 5 کیلوبایت هم نیست
نوشته اصلی توسط K A M R A N تو tcp/ipv4 یا مودم نه تو همون اینترنت اپشن (اولی)
نوشته اصلی توسط Farbod-7 نه بابا خارج کجا بود چطور باید دی ان اس رو ست کنم همین الان سرعت دانلود نزدیک 300 کیلوبایته سرعت باز شدن صفحات 5 کیلوبایت هم نیست تو گوگل ازن اموزش ست دی ان اس این دو تا بزن 8.8.8.8 8.8.4.2 دقیق یدم نیست ولی فک کنم اینا بود
نوشته اصلی توسط daniyal نه تو همون اینترنت اپشن (اولی) بیشتر راهنمایی کن دیگه نفهمیدم . اسم انگلیسی چیزی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 54 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن