صفحه 641 از 4116 نخستنخست ... 14154159163163964064164264365169174111411641 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,401 به 6,410 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    بچه ها چنتا از اجراهاي زنده ي شادمهرو بذارين كه استاندار خونده باشه ، نه كيفيتش مهمه نه مدت زمانش ، چرا اينقدر بد ميخونه توي كنسرتاش خصوصا آنتاليا ، همش مست و از خود بي خود ، جاي اجراي موسيقي شومني ميكنه
    خيلي دوسش دارم اما مي خوام يسري كاراي غير استوديويي خوب هم داشته باشم گاهي براي تنوع لازمه
    من خيلي دنبالش بودم ولي تنوعش زياده هم گيج ميشم هم تايم و حجمشو ندارم ، كمكم كنيد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MusicVA نمایش پست ها
    همین طوره پارسا
    دوست ندارم وارد جزئیات بشم
    اما اینو بگم که چشم من آب نمی خوره که با شادمهر مثل یه قهرمان برخورد بشه!
    این ن.ظا.م از قهرمان بدش میاد، می ترسه!

به قول شهیار جانم
    رفتم برای نرفتن!
    رفتم که نرفته باشم!

شادمهر اگه قراره بایسته، حرکت نکنه بهتره که نیاد! ...
    مطمئن باش همینطوره
    فکر نمیکنم بیاد
    سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

3. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ee9900 نمایش پست ها
    بچه ها چنتا از اجراهاي زنده ي شادمهرو بذارين كه استاندار خونده باشه ، نه كيفيتش مهمه نه مدت زمانش ، چرا اينقدر بد ميخونه توي كنسرتاش خصوصا آنتاليا ، همش مست و از خود بي خود ، جاي اجراي موسيقي شومني ميكنه
    خيلي دوسش دارم اما مي خوام يسري كاراي غير استوديويي خوب هم داشته باشم گاهي براي تنوع لازمه
    من خيلي دنبالش بودم ولي تنوعش زياده هم گيج ميشم هم تايم و حجمشو ندارم ، كمكم كنيد
    کلا شادمهر اجرای زنده اش مخصوصا در طی چند سال اخیر اصلا خوب نبوده..صداش دیگه طراوت دوران جوونی رو نداره متاسفانه .. ولی اجرای لایو خوب میشه به کنسرت سوییس دو سه سال پیشش اشاره کرد..بگردی توی نت پیدا میشه ..
    اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط no one نمایش پست ها
    کلا شادمهر اجرای زنده اش مخصوصا در طی چند سال اخیر اصلا خوب نبوده..صداش دیگه طراوت دوران جوونی رو نداره متاسفانه .. ولی اجرای لایو خوب میشه به کنسرت سوییس دو سه سال پیشش اشاره کرد..بگردی توی نت پیدا میشه ..
    داداش این چه حرفیه به نظر من اوج صداش این اواخر فوق العاده قدرتمند و خوب شده.در مورد اجراهای کنسرتاشم به نظر من بیشتر جنبه ی فان داره واسش واسه همین استاندارد نمیخونه وگرنه اگه بخواد میخونه مث کنسرت کلاب نوکیا
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    داداش این چه حرفیه به نظر من اوج صداش این اواخر فوق العاده قدرتمند و خوب شده.در مورد اجراهای کنسرتاشم به نظر من بیشتر جنبه ی فان داره واسش واسه همین استاندارد نمیخونه وگرنه اگه بخواد میخونه مث کنسرت کلاب نوکیا
    برادر به عنوان کسی که از بچگی که دست چپو راستمو تشخیص نمیدادم تا الان که 26 سالمه دارم شادمهر گوش میکنم دیگه میتونم بفهمم یک صدا چقدر تغییر کرده،متاسفانه علاوه بر اینکه شادمهر دیگه مثل گذشته دل به کار نمیده صداشم طراوت گذشته رو اصلا نداره ..شما برید آلبوم پرپرواز یا مسافر یا آدم فروش رو گوش کنید و این چند تراک چند سال اخیر رو گوش کنید..این صدا اون صدای همیشگی نیست..تقصیر شادمهرم نیست .. سن که میره رو به بالا روی بعضی ها تاثیر منفیش بیشتره تا بقیه .. در مورد کنسرت های شادمهرم باید عرض کنم اکثر کسانی که میرن کنسرت شادمهر از اینکه اجرای زنده ی خوبی نداره شکایت دارن .. کسی که هزینه میکنه میره کنسرت فان نمیخاد وکال میخاد برادر .. بدور از تعصب نظر بدیم ..من خودم شادمهری دو آتیشه هستم ولی خیلی چیزا نسبت به گذشته تغییر کرده .. شما اگه میبینی شادمهر افت کرده دلیلش رو باید توی کلام خود شادمهر جست و جو کنید..توی آخرین مصاحبه ای که ازش شنیدم رسما گفت قبلا ها روزی 4 الی 5 ساعت ساز میزده الان روزی ده دقیقه هم نمیزنه .. مشکل از خودش هم هست متاسفانه .. انشاالله در اینده شادمهر با کیفیت تری ببینیم
    اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم

7. کاربر مقابل از no one عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط no one نمایش پست ها
    برادر به عنوان کسی که از بچگی که دست چپو راستمو تشخیص نمیدادم تا الان که 26 سالمه دارم شادمهر گوش میکنم دیگه میتونم بفهمم یک صدا چقدر تغییر کرده،متاسفانه علاوه بر اینکه شادمهر دیگه مثل گذشته دل به کار نمیده صداشم طراوت گذشته رو اصلا نداره ..شما برید آلبوم پرپرواز یا مسافر یا آدم فروش رو گوش کنید و این چند تراک چند سال اخیر رو گوش کنید..این صدا اون صدای همیشگی نیست..تقصیر شادمهرم نیست .. سن که میره رو به بالا روی بعضی ها تاثیر منفیش بیشتره تا بقیه .. در مورد کنسرت های شادمهرم باید عرض کنم اکثر کسانی که میرن کنسرت شادمهر از اینکه اجرای زنده ی خوبی نداره شکایت دارن .. کسی که هزینه میکنه میره کنسرت فان نمیخاد وکال میخاد برادر .. بدور از تعصب نظر بدیم ..من خودم شادمهری دو آتیشه هستم ولی خیلی چیزا نسبت به گذشته تغییر کرده .. شما اگه میبینی شادمهر افت کرده دلیلش رو باید توی کلام خود شادمهر جست و جو کنید..توی آخرین مصاحبه ای که ازش شنیدم رسما گفت قبلا ها روزی 4 الی 5 ساعت ساز میزده الان روزی ده دقیقه هم نمیزنه .. مشکل از خودش هم هست متاسفانه .. انشاالله در اینده شادمهر با کیفیت تری ببینیم
    صدا تغییر میکنه . این اتفاقیه که برا همه میوفته . شما برو صدای خودت زمان جوونیت رو گوش بده و الانت رو گوش بده
    صدای شادمهر از اون خامی درومده و خیلی خیلی پخته تر شده نسبت به وقتی که تو ایران بود
    خیلی خیلی پخته و قوی تر شده
    شما چون اون موسیقی و ترانه رو دوست داشتید و نوستالژی تره براتون اون رو انتخاب میکنید ولی من خودم اینجوری رو خیلی میپسندم . اون صدا واسه همون زمان خوب بود
    چرا فکر میکنید دل به کار نمیده و بیخیال موسیقی شده در حالی که هر چند روز یبار تو یه نمایشگاه و فروشگاه و استودیو و ... هست و کنار سازای مختلف عکساشو میذاره
    همین دو سه روز پیش فیلم گذاشته بود که با اون ذوق داشت پیانو میزد
    این یعنی هنوز عاشق کارش هست و عاشق موسیقیه
    اینکه همه ی تنظیما رو خودش انجام نمیده دلیل نمیشه که بگیم دل به کار نمیده !!!!
    شادمهر تو اجراهاش ضعف داره و ترانه رو تقریبا زیاد یادش میره و اینو قبول دارم ولی میشه بگید شما با چند نفر که کنسرتش بودن مستقیما حرف زدین ؟ انصافا ؟ من کامنتای زیادی از کنسرتش خوندم که خیلیا راضی بودن . حتی یه خانوم سن بالایی رو دقیقا یادمه میگفت به خاطر ابی رفته بودیم کنسرت و از شادمهر خوشم نمیومد تا قبل کنسرتش ، ولی وقتی دیدمش از صدا و شخصیتش خیلی خوشم اومد و دوست دارم بازم برم کنسرتش . این دقیقا حرف اون خانوم بود . کنسرتایی که تو ترکیه و دبی و اینجور جاها هست و سر باز هست و تو سالن نیست معمولا کنسرتاش پر هیجان تر هست و بپر بپر زیاد داره و معمولا مردمم همینو میخوان و کسی زیاد درگیر وکال نیست که شما میگی . ولی کنسرتایی مثل ونکور یا کلوب نوکیا که صندلی داره و جمعیت زیادتری میاد اجراهاش واقعا کم نقصه و سنگین تر هست فضا . حتی اشتباه خوندناشم خیلی خیلی کم هست . کنسرت ونکور دو سه سال پیش اهنگ بی تو رو که میخونه قسمت اوجش سالن نفس نمیکشه . حیف حجمش زیاده نمیتونم اپلود کنم ببینید .
    شادمهر ضعف داره مثل هر ادم دیگه ای ، ترانه هاش میتونه بهتر باشه و اجراهای زندش میتونه خیلی قوی تر باشه ولی با یه ویدیو و نظر یه نفر نمیشه نظر قاطع داد
    ویرایش توسط sibiloo : 08-23-2015 در ساعت 01:00 AM
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

9. 3 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دوستان سایتی وبلاگی چیزی در رابطه با کنسرت های شادمهر نیست ؟
    من هر چی میگردم نمیتونم دانلود کنم چون اکثرا لینک ها از کار افتاده
    حتی این لینک مدیافایر که گذاشتید هم نمیتونم دانلود کنم
    اگه لینک کنسرت کلاب نوکیا یا کنسرت های قشنگ شادمهر رو دارید بذارید ممنون میشم

11. کاربر مقابل از mahdiasd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MusicVA نمایش پست ها
    امیدوارم اگه روزی بیاد، روزی باشه که روزای روشنی داشته باشیم!
    به این گوش کن پارسا، گرچه می دونم خودت داری، اما این کیفیتش بهتره
    از اون موقعی که شادمهر مهاجرت اجباری کرد تا به امروز با هیچ کدوم از موسیقی های شادمهر به این اندازه نزدیک نبودم!
    حتا نوازش که واسه ابی ساختو آندو تنظیم کرد!
    انگار موسیقی رفتن شادمهره!
    انگار همه ی بغضی که وقتی از این جا پر کشید و نترکیده بود تو این تنظیم آوار شده!
    بوی خود خود شادمهر رو میده

وقتی رفتم! :

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

خیلی آهنگ خاصیه این وقتی رفتم بانو مهستی
    ترانه مریم حیدر زاده خیلی زیباست
    ملودی کار اونقدر دلنشینه آدم هر چی پشت هم گوش میده خسته نمیشه
    تنظیم خلوت و قشنگ
    خیلی گیتار کارو دوست دارم
    آره هم متن کار به شادمهر میخوره هم غم خاصی که تو ملودی و تنظیمه نزدیکه به خود شادمهر
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .

13. 5 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    تو کارایی که برا بقیه ساخته من " من و تو و درخت و بارون خشایار اعتمادی و وسعت سبز حمید غلامعلی و خیلی دوس دارم
    ملودی و تنظیمای نابی دارن
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .

15. 2 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    یه خبری چن وقت پیش توو اینستگرم صفاریان بود مبنی بر اینکه همکاری دوباره با شادمهر قرار اتفاق بیوفته !!! صحت داره واقعا ؟؟
    چو تخته پاره بر موج رها رها رها من

17. 2 کاربر مقابل از pangabi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 641 از 4116 نخستنخست ... 14154159163163964064164264365169174111411641 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 79 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع