صفحه 878 از 4105 نخستنخست ... 37877882886887687787887988088892897813781878 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 8,771 به 8,780 از 41048

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    شادمهر در سال 2016 آهنگ میده،خیالتون راحت،2017 هم میده ،کلا آهنگ میده هرسال تو دم دمای زمستون یا تابستون و بهار و شایدم پاییز،و مطمینا یا یه آهنگ اسلو میده یا ترنس یا توی ژانرهای دیگه که دوستان موسیقی دان اطلاع دارن،مثل کانتری و مطمینم که آهنگ بسیار عالی و هیت میشه و یا یه کار متوسطی میشه و یا یه کار ضعیفه اینم احتمال داره،و احتمالا یا خودش آهنگسازشه یا یکی دیگه و تنظیمشم یا خودشه و یا اگه خودش نباشه صد در صد یکی دیگس،شاعرشم مطمین باشین خودش نیس یا از شاعرای داخلیه یا اونور آبی و مطمینم یا مَرده یا زنه...حتی ممکنه شادمهر یا امسال یا سال دیگه و یا سال های دیگه آلبوم بده،خلاضه همینقد بدونین که نگفته قصد نداره دیگه آلبوم بده.....اینم از پیش بینیه من!!!
    من با اینکه طرفدار قدیمی شادمهرم و حداقل از بچگی با کاست دهاتی بزرگ شدم تا الان که 25 سالم شده(مثل خیلیای دیگه مثه شما تو این تاپیک) و نمیدونم از سال 89 من یه این سایت میومدم و همیشه اینجا پلاس بودیم با بچه ها و مثل خیلیا که الان تاپیکو بالا نگه میدارین مام یه گروهی بودیم مثه شیفتی کار کردن تاپیکو بالا نگه میداشتیم،ولی همه ی اینا گذشت،بزرگتر شدیم،همه بزرگتر شدیم،درگیری زندگیامون بیشتر شد،کمتر میومدیم از جمله خودم ولی عشق به شادمهر کم نشده تومون ولی منطقی تر برخورد میکنیم با این حس،،این حرفا و اینچیزا خدایی ارزش نداره یکم که از سنتون بگذره درک میکنین،نمیدونم چه فرق میکنه واستون که شادمهر بگم یکسال دیگه آهنگ میده یا بگن فردا،بالاخره و میده و میره،اتفاقا یه دفعه ای ببینین آهنگ داده دلچسبتره و سورپرایز شدنش تا اینکه از قبلش خبرشو شنیده باشید،دموشو گوش داده باشین،از حسش کم میکنه،،،پیش بینی کردن هم که حالا افتخاری نداره والا بگی خواننده چه موقع آهنگ میده و با این کار کلاس بزاری،خود شادمهر کلاس نمیزاره واسه آهنگ دادنش،اونوقت با دادن تاریخ پخش بیای کلاس بزاری و بگی من الم و من بلم،،حالا اون بنده خدا هم تقضیری نداره،ولی شماها که خیلی پر و بال بهش میدین اونم بالاخره یه آدم عادیه جوگیر میشه فکر میکنه چه خبریه،یه خبر میزاره که اونم چون شما اصرارش میکنین اینجوری میکنه و هوا برش میداره،دمشم گرم که خبر میزاره،ولی خب خب اینکه همرو سعی داره کوچیک جلوه بده و خودشو بزرگ خیلی اشتباهه و بقیه رو تحقیر کردن هنر نیس،هرکسی هرچی هس واسه خودشه نه از من یه قرون میگیرن میدن به یکی دیگه،نه قراره یه قرون از کس دیگه ای به من برسه،،،،حال خودتونو بقیه طرفدارارو با این بحثای بچه گانه خراب نکنید لطفا،شادمهر هرموقع تصمیم بگیره آهنگو میده بیرون،حالا آهنگم بیاد قرار نیس خیلی اتفاق ویژه ای باشه و دنیارو تکون بده،فقط یه مدت از اون آهنگ لذت میبریم و خاطره میشه و میره!همینقد،،اگرم ضعیف باشه که هیچی...

حرف دل ما رو میزنی برادر ... بارها به همین موضوع اشاره کردم
    اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم

2. کاربر مقابل از no one عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    دقت کردین ؟! هر دفه طرفدارای شادمهر شلوغش کردن و گفتن پس آهنگ چی شد و از این جور حرفا ، پخش تاخیر خورد !!! پارسالم قبل آهنگ رابطه و معروف یادتونه ؟! قبل آهنگ رابطه یادتونه ؟ از شادمهر خبری نبود ! ( البته من برای اولین بار اینجا حدس زدم که کریسمس میاد ) چقد طرفدارای شادمهر شلوغش کردن و همش پخش تاخیر میخورد !! آهنگ معروفم همینطور ( البته من اینبار باز هم برای اولین بار حدس زدم بهمن میاد و کریسمس اومد )
    خلاصه اینکه تقصیر خودمونه که الکی شلوغش میکنیم که آی کِی میاد پس چی شد و ... همه ریختن بیا تو و آونگ که چی بشه ؟! بابا یه تک آهنگه میاد دیگه اینهمه شلوغ کردن نداره . مگه بار اوله شادمهر تاخیر خورده ؟!!!! تجربه نشون داده ملتو باید گذاشت تو خماری !! حالا همش بگن ویدئو مشکل داره و فلان و بهمان ... بابا گفت ویدئو آمادس و میخواد سورپرایز کنه تو یه تاریخ معین . حالا هی برین بیا تو شلوغش کنین . بیا تو نقش هویج رو داره با مدرک ثابت میکنم

بیخیال
    اخرین سنگر سکوته!
    اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    راسته شادمهر داره واسه عارف اهنگ میسازه؟
    شادمهر دیگه برا خودش نمیسازه چه برسه بقیه

5. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    شادمهر دیگه برا خودش نمیسازه چه برسه بقیه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط emadatr نمایش پست ها
    لبه تاریکی - اریک کلاپتون
    مرسی

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال

فعال
    اندکی صبر سحر نزدیک است

نیمه فعال
    اون سحر 7 بهمنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    راسته شادمهر داره واسه عارف اهنگ میسازه؟
    بله خبر راست هستش ... طبق آخرین اخبار شادمهر عزیز برای عارف یه آهنگ روی ترانه ای از یغما گلرویی ساخته ، هومن نامداری تنظیم کرده و در مراحل ساخت ویدیو هست .

13. 2 کاربر مقابل از hossein s.a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 878 از 4105 نخستنخست ... 37877882886887687787887988088892897813781878 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 36 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع