شادمهر در سال 2016 آهنگ میده،خیالتون راحت،2017 هم میده ،کلا آهنگ میده هرسال تو دم دمای زمستون یا تابستون و بهار و شایدم پاییز،و مطمینا یا یه آهنگ اسلو میده یا ترنس یا توی ژانرهای دیگه که دوستان موسیقی دان اطلاع دارن،مثل کانتری و مطمینم که آهنگ بسیار عالی و هیت میشه و یا یه کار متوسطی میشه و یا یه کار ضعیفه اینم احتمال داره،و احتمالا یا خودش آهنگسازشه یا یکی دیگه و تنظیمشم یا خودشه و یا اگه خودش نباشه صد در صد یکی دیگس،شاعرشم مطمین باشین خودش نیس یا از شاعرای داخلیه یا اونور آبی و مطمینم یا مَرده یا زنه...حتی ممکنه شادمهر یا امسال یا سال دیگه و یا سال های دیگه آلبوم بده،خلاضه همینقد بدونین که نگفته قصد نداره دیگه آلبوم بده.....اینم از پیش بینیه من!!!
من با اینکه طرفدار قدیمی شادمهرم و حداقل از بچگی با کاست دهاتی بزرگ شدم تا الان که 25 سالم شده(مثل خیلیای دیگه مثه شما تو این تاپیک) و نمیدونم از سال 89 من یه این سایت میومدم و همیشه اینجا پلاس بودیم با بچه ها و مثل خیلیا که الان تاپیکو بالا نگه میدارین مام یه گروهی بودیم مثه شیفتی کار کردن تاپیکو بالا نگه میداشتیم،ولی همه ی اینا گذشت،بزرگتر شدیم،همه بزرگتر شدیم،درگیری زندگیامون بیشتر شد،کمتر میومدیم از جمله خودم ولی عشق به شادمهر کم نشده تومون ولی منطقی تر برخورد میکنیم با این حس،،این حرفا و اینچیزا خدایی ارزش نداره یکم که از سنتون بگذره درک میکنین،نمیدونم چه فرق میکنه واستون که شادمهر بگم یکسال دیگه آهنگ میده یا بگن فردا،بالاخره و میده و میره،اتفاقا یه دفعه ای ببینین آهنگ داده دلچسبتره و سورپرایز شدنش تا اینکه از قبلش خبرشو شنیده باشید،دموشو گوش داده باشین،از حسش کم میکنه،،،پیش بینی کردن هم که حالا افتخاری نداره والا بگی خواننده چه موقع آهنگ میده و با این کار کلاس بزاری،خود شادمهر کلاس نمیزاره واسه آهنگ دادنش،اونوقت با دادن تاریخ پخش بیای کلاس بزاری و بگی من الم و من بلم،،حالا اون بنده خدا هم تقضیری نداره،ولی شماها که خیلی پر و بال بهش میدین اونم بالاخره یه آدم عادیه جوگیر میشه فکر میکنه چه خبریه،یه خبر میزاره که اونم چون شما اصرارش میکنین اینجوری میکنه و هوا برش میداره،دمشم گرم که خبر میزاره،ولی خب خب اینکه همرو سعی داره کوچیک جلوه بده و خودشو بزرگ خیلی اشتباهه و بقیه رو تحقیر کردن هنر نیس،هرکسی هرچی هس واسه خودشه نه از من یه قرون میگیرن میدن به یکی دیگه،نه قراره یه قرون از کس دیگه ای به من برسه،،،،حال خودتونو بقیه طرفدارارو با این بحثای بچه گانه خراب نکنید لطفا،شادمهر هرموقع تصمیم بگیره آهنگو میده بیرون،حالا آهنگم بیاد قرار نیس خیلی اتفاق ویژه ای باشه و دنیارو تکون بده،فقط یه مدت از اون آهنگ لذت میبریم و خاطره میشه و میره!همینقد،،اگرم ضعیف باشه که هیچی...
حرف دل ما رو میزنی برادر ... بارها به همین موضوع اشاره کردم