آخه کدوم کلاس ؟ کدوم سر کار گذاشتن ؟
بزار داستان آن بعد از ظهر را برات بگویم : آن روز از شدت خستگی چشمانم سیاهی میرفت و گردنم مثه نبشی شده بود . ساعت 3 بعد از ظهر بود ( معمولاً ساعت 3 تا 4 استراحت میکنم ) در همان حال بودم که ناگهان ارواح ظاهر شدند و دورم را گرفتند و شروع به اذیت کردن . ناگهان یکی از آنها که شباهت زیادی به یه بنده خدایی داشت آمد در گوشم گفت شات شادمهر میخواهی ؟ بنده هم در کسری از ثانیه بگفتم : بلی یا روح . آن وقت گفت یک شرط دارد . بگفتم ای روح هر شرطی دارد به دیده ی منت . او بگفت باید بروی بچه های موزیک باران را اذیت کنی کلاس بگذاری و منت بنهی و سرکار بگذاری . بگفتم ای روح سخت است ولی شادمهر است دیگر چشب ( صدای روح هم شبیه یه بنده خدایی بود )
خلاصه برفتم اندر ایمیل و دیدم 6 تا شات خوشکل 4k بگرفته و برایم فرستاده . در همان حال و هوا روح بگفت باید به قولت عمل کنی و بنده آمدم لاگین کردم و از شوما نقل گرفتم و بگفتم فردا 6 شات میگذارم
ناگهان درب اتاق به صدا در آمد و کسی داخل شد و ارواح ناپدید گشتند و بنده که پی به اشتباهم برده بودم دوباره سریع لاگین کردم و آن نقل را پاک نمودم ولی دو نفر از کاربران رو هوا زده بودند و شوما هم فرداش گیر دادی چه خبره و بنده هم بگفتمت و الباقی ماجرا ...
و در پایان : باز هم میگویم دست خودم نیست و ارواح خبیثه نامردی کردند
ویرایش توسط entehaa : 03-12-2016 در ساعت 11:34 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا در عجبم از اصرار بعضی دوستان خب گیریم یه عکس از ویدئو دیدید خوب که چی
شما طرفدار موزیک شادمهر هستید یا کلیپ؟
کاش یه روز شادمهر موزیک بدون کلام پخش کنه کاش یه روز کاراشو بدون این همه دنگ و فنگ بدون کلیپ و mp3 پخش کنه
در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)