سلام. کسی ویدئو مصاحبه رو داره؟
اگر دارین لطف کنید. مرسی
سلام. کسی ویدئو مصاحبه رو داره؟
اگر دارین لطف کنید. مرسی
مصاحبه رو دیدم روحیه ش نسبت به چند سال پیش خیلی بهتر شده و شادتر شده، از این نظر واقعا خوشحال شدم براش.
شادمهر دیگه خودشو ضایع کرده با این کارهاش بخدا
پست تو اینستاگرام گذاشته چقدر ساخت ویدیوها زمان برده
واقعا مغز ادم سوت میکشه مثلا برای یه ویدیوی ابکی مثل معروف اینقدر وقت گذاشتن...
ازش به کل نا امید شدم
ویرایش توسط Luk : 03-29-2016 در ساعت 03:18 AM
جواب شادمهر راجب پخش آهنگ جدید
این همه حرف و حدیث که سر این ویدیو پیش اومد
بخاطر صحبت های ارمین هاشمی بود
که زمانی رو برای این ویدیو مشخص کرد
و طرفدارا رو منتظر اهنگ گذاشت
در صورتی که اگه چیزی نمیگفت چنین چیزی پیش نمیومد
در هر صورت امیدوارم بیشتر از پنج ماه دیگه طول نکشه این ویدیو
ای خدا بگم چیکارت کنه آرمین که هی الکی گفتی آمادس همه رو سر کار گذاشتی
بالاخره آمادس یا نه
میگن ویدئو 2 ماه دیگه کار داره ، شادمهر میگه یکم
البته یه چیزی هم بگم که شادمهر دو بار از ویدئو خوشش نیومده بوده و تغییراتی دادن !! تقصیر آرمین بدبخت نیست خوب کارگردان گفت ادیت تمومه کریسمس ، دوباره قبل از عید و کنسرتا ، حالا هم یکم دیگه
همینطور یکم یکم همه سر کاریم
وارث هم شادمهر خودش پُست زده بود 3 ماه پیش داره ادیت میشه ویدئو مثلاً ساده و این حرفا !!! حالا میگه فیلمبرداری بعد از فقط با تو عشقم !!!!
نه جدی میگم هوادار رو احمق فرض کرده ؟!! آقا هوادار ویدئو خفن نمیخواد باید چیکار کنه ؟! بابا تقصیر آرمین بنده خدا نیست ! شادمهر داره ایراد الکی میگیره . اونجاش کجه اونجاش راسته هوادارم الاف
بنده حمایت قاطع خودم رو از آرمین اعلام میکنم و وی را شخص بی گناه میدانم
چاره کار اینه بیخیال باشیم همین!!!
همسر شادمهر در حال یادگیری زبان شیرین فارسی !
I don't have the Farsi keyboard on my phone so I'm writing this in English. But, yes, I've been taking Farsi classes. I'm like a kid. This is an old lesson. Don't expect me to respond though, too many comments to respond to. Oops, just noticed a mistake in "room."
من کيبورد فارسي رو ي گوشيم ندارم به خاطر همین انگلیسی تایپ میکنم . اما ، بله ! کلاس زبان فارسي ميرم . مثه یه بچه هستم . اين يه درس قديميه . انتظار ندارم که بتونم جواب بدم ، نظرات زيادي براي پاسخ دادن وجود داره ، فقط متوجه اشتباه در کلمه اطاق شدم