آقا مونا تو اینستاگرام گفته ترانشم تو آلبوم نیست ولی شادمهر گفته قراده بعدا بصورت سینگل پخش بشه
خوب کار مونا خانم هم که بعد از البوم پخش میشه شد 9 تا اهنگ
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چند وقت پیش داشتم به شادمهر عزیز می گفتم "من هجده ساله بودم که اولین ترانه م رو اجرا کردید و الان سی و دو سالمه ! باور کردنی نیست که زمان چقدر زود میگذره ... " ما همکاریهای زیادی داشتیم و سعی من بر این بود که خودم رو در این همکاریها تکرار نکنم و از اونجا که با صدای نوستالژیک شادمهر به این وادی معرفی شدم همیشه صدای او برام یاداور اولین پروازه و شخصیت متواضع و محترمش همیشه برام دوستداشتنیه . همونطور که در کانال چند شب پیش گفتم بنا بر گفته ی شادمهر عزیز ، ترانه ای که از من در صفحه ی رسمیش گذاشت، در این آلبوم منتشر نخواهد شد و اینطور که صحبت کردیم به صورت سینگل منتشر میشه .. خبر خوب برای هوادارانش اینکه آلبومش فوق العاده درخشانه . کار من اونطور که شادمهر عزیز گفتن بناست در زمان دیگری بیرون بیاد .. خیالتون راحت! هر چند بسیار کم کار شدم و به خاطر همکاریم با شادمهر ممنوع الفعالیت و ممنوع الخروجم...(و شاید در آینده ممنوع الچیزهای دیگر ..اگر اختراع بشه..) اما تا زنده ام به این همکاری ادامه میدم
1h
monaborzoueiچند وقت پیش داشتم به شادمهر عزیز می گفتم "من هجده ساله بودم که اولین ترانه م رو اجرا کردید و الان سی و دو سالمه ! باور کردنی نیست که زمان چقدر زود میگذره ... " ما همکاریهای زیادی داشتیم و سعی من بر این بود که خودم رو در این همکاریها تکرار نکنم و از اونجا که با صدای نوستالژیک شادمهر به این وادی معرفی شدم همیشه صدای او برام یاداور اولین پروازه و شخصیت متواضع و محترمش همیشه برام دوستداشتنیه . همونطور که در کانال چند شب پیش گفتم بنا بر گفته ی شادمهر عزیز ، ترانه ای که از من در صفحه ی رسمیش گذاشت، در این آلبوم منتشر نخواهد شد و اینطور که صحبت کردیم به صورت سینگل منتشر میشه .. خبر خوب برای هوادارانش اینکه آلبومش فوق العاده درخشانه . کار من اونطور که شادمهر عزیز گفتن بناست در زمان دیگری بیرون بیاد .. خیالتون راحت! هر چند بسیار کم کار شدم و به خاطر همکاریم با شادمهر ممنوع الفعالیت و ممنوع الخروجم...(و شاید در آینده ممنوع الچیزهای دیگر ..اگر اختراع بشه..) اما تا زنده ام به این همکاری ادامه میدم حتی اگر بعدها مجبور بشم توی تعهدات کتبی اجباری چیز دیگری بنویسم . از اینکه صبور می مونید به سهم خودم تشکر می کنم .
با احترام و لبخند ������
مونا برزویی .
امیرجان لطفا عنوان تاپیکو عوض کن.
بذار آلبوم جدید بزودی...
منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی