نوشته اصلی توسط Aghili اسمم امید هست داداش داشتم تی وی میدیدم تو فضا نبودی قبلا ؟
هزارو یک شب من پر از صدای تو بود
نوشته اصلی توسط hmi70 دانلود نسخه کارگردان موزیک ویدیوی تجربه کن حجم : 422 مگ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعله نکش سوسو نزن بزار خاموشت کنم این درد تازه تر نکن شاید فراموشت کنم باید منو به تلخی نبودنت عادت بدی شاید فراموشت کنم باید بهم فرصت بدی (ارش محرابی)(شادمهر)
نوشته اصلی توسط entehaa شعله نکش سوسو نزن بزار خاموشت کنم این درد تازه تر نکن شاید فراموشت کنم باید منو به تلخی نبودنت عادت بدی شاید فراموشت کنم باید بهم فرصت بدی (ارش محرابی)(شادمهر) ولش کن بابا ارش محرابی ارش محرابی اینم شخصیت خودشو نشون داد امروز یه حرف معمولی زدم بلاکم کرد غرور از سر و روشون میباره
نوشته اصلی توسط Farbod-7 ولش کن بابا ارش محرابی ارش محرابی اینم شخصیت خودشو نشون داد امروز یه حرف معمولی زدم بلاکم کرد غرور از سر و روشون میباره چی گفتی
نوشته اصلی توسط Changed چی گفتی یادم نیست چی گفتم دیشب بود نه امروز تگش کردم یه چیزی گفتم بلاک کرده حالا
نوشته اصلی توسط Farbod-7 یادم نیست چی گفتم دیشب بود نه امروز تگش کردم یه چیزی گفتم بلاک کرده حالا تا شخم چپ و راست هست زندگی باید کرد
نوشته اصلی توسط Changed تا شخم چپ و راست هست زندگی باید کرد دقیقا یه مشت کج کنجل
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن