@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اسم این شرکتو شنیدی؟
یا الکیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اسم این شرکتو شنیدی؟
یا الکیه
هنوز امیدوارم تعداد ترک های البوم از هشتا بیشتر باشه و به عنوان سورپرایز تا حالا چیزی ازش نگفته باشن :))))))
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
دوستان خواهش میکنم بحث نکنید ... کارن همایونفر یکی از کار بلدهای موسیقی کشور هست و واقعا باسواد هست،بهتره توهینی صورت نگیره. من اعتقاد دارم کمی حسودی کرده به شادمهر ... شادمهر تنها هنرمندی هست اگر اراده کنه در هر سبکی میتونه اثری هنرمندانه ارائه بده و سال هاست این کارو کرده ، اثری که پاپیولار میشه و هنرمندانه هم هست . بی نهایت شب که یه شاهکار هست در 26-27 سالگی شادمهر خلق شده یا وسعت سبز به خصوص ورژن 1 در همون زمان ها ساخته شده ، تعداد ریادی موسیقی ایرانی مثل مسافر و سبک های دیگه که نیاز به گفتن نیست... ما از توانایی شادمهر باخبر هستیم و هم از توانایی کارن همایونفر هر دو در حیطه کاری خودشون کاملا موفق بودن. بهتره از این لحظات که کنار هم هستین لذت ببرید.
یه آهنگ که بی کلام که در سبک جز هست از شادمهر آپلود کردم شاید خیلی هاتون نشنیده باشین ، سال ها پیش یکی از دوستان از آرشیو خصوصیش برای من فرستاد، پیشنهاد میکنم گوش کنید و از هنر شادمهر لذت ببرید. امیدوارم روزی بازم شادمهر به جنب و جوش بیفته و از این دست کارهای خاص ارائه کنه. این آهنگ قرار بود در آلبوم آدم فروش قرار بگیره که منصرف شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 111 مهمان ها)