خنده داره کسی که میگه آلبومو گوش دادم،میگه پیشنهاد دادم آلبومو بزنیم رو سایت،مدیرای سایت گفتن از آیتیونز میگیریم بعد میگه من هیچ ادعایی ندارم ولی بدانید و آگاه باشید که من یه سال گیتار دستم میگرفتم پس میتونم بیام آلبوم شادمهرو قبل از منتشر شدنش بکوبم چون تو آهنگاش اونم گیتار میزنه،بالاخره منم یه سال گیتار دستم گرفتم ولی بازم بدونین هیچ ادعایی ندارم،باز میگن دقیقه ی آهنگارو بهمون بگو،میگه نه قسمم دادن نگم،خب پس اگه قسمت دادن نگی،چرا میای میگی آهنگاش مالی نیس،خب قسمت دادن که هیچ چیزی در مورد آهنگا نگی چه بَدن چه خوبَن،همش تناقض و تناقض،فقط یکی مثه آقا مسعود تو این تاپیک و بقیه ی زود باورا گنده اومدنای شمارو باور میکنن و میگن آره،خبر بده داداش و هی شماها رو باد میکنن
خب تو که نمیخوای پخششون کنی،میخوای تایمشونو بگی،هیچکسم از اینکه تایم بگی ناراحت نمیشه حتی خود شادمهر چونکه مثلا آهنگی رو نشنیده باشی و بهت بگن 5 دقیقس یا 3 دقیقه فرقی نمیکنه واسه خوانندش چون اهنگش لو نرفته و کسی نشنیده فقط از تایمش خبر دارن شما تایمشو بگو،اصن قَسَمی که دادنت رو من گردن میگیرم،شما تایمو بگو لااقل،لااقل از دوستت تایمارو بپرس بهت بگه،حالا گوشم ندادی،ندادی
ولی واقعا دمت گرم که کم نمیاری،و دمت گرم که شما باعث میشین امثال من که زیاد اهل پست دادن نیستم،با شنیدن حرفای خنده دار شما بیام پست بدم،یه زمانی ام میگفتی رفیقم یه شات از ویدیوی جدید شادمهر داده که اووف عجب تیپی داره و دارن یکیو اعدام میکنن،اونموقع قبل از اهنگ"فقط با تو عشقم" بود،ازونموقع سه تا کلیپ داده که تو هیچکدوم کسیو اعدام نکردن،امیدوارم تو این چند کلیپ باقیمونده لااقل یکیو اعدام کنن که شمام یکی از حرفات لااقل درست در بیاد!