صفحه 1700 از 4105 نخستنخست ... 70012001600165016901698169917001701170217101750180022002700 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,991 به 17,000 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasrairajpour نمایش پست ها
    بدبخت روان پریش فقط داری مغلطه و فرافکنی میکنی.اصلا کسی تو رو ادم حساب نمیکنه.من به خاطر حساسیتم روی شادمهر اومدم اینجا که دهن تو رو ببندم وگرنه این حرفا فقط حرف مفته.تو نه آدمی هستی نه چیزی شنیدی نه چیزی داری.فقط میخوای خودتو جلو 4 تا دیگه اثبات کنی.مشکل تو از کودکیته.یه نوع حس روانپریشی خاص که از کودکیت همراه داشتی تو رو به این جنون انداخته.تو هیچی نیستی فقط میخواس 4 تای دیگه رو با خودت همراه کنی.نمیدونم از کجا هم داری دستور میگیری ولی این رسمش نیس.به خودت بیا بدبخت روانی.بی همه چیز
    شما ادامه بده به دست و پا زدن
    فاییده نداره خودتم میدونی
    من رفتم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    آره آقا چیزی نیست از نوچه ایرج پور بپرس تایید میکنه البته اگه تا الان شلوارش را خیس نکرده باشه
    خیلی بدبختی،دلم واسه تو و امثال تو میسوزه.ادم انقدر بی هویت و بی شعور و نون به نرخ روز خور ندیدم.شما همتون از اونجایی سوختین که امیر به شادمهر نزدیکه و اینکه چرا در موقعیت امیر نیستین.به جای اینکه حمایت کنین و پشتش باشین.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    آره آقا چیزی نیست از نوچه ایرج پور بپرس تایید میکنه البته اگه تا الان شلوارش را خیس نکرده باشه
    اقا شما ک انقد خوبی البومم شنیدی. لطف میکنی دمو غرور رو اگه پخش شده تا الان از پیج شادمهر یا تجربه کن واسمون بذاری؟

4. 2 کاربر مقابل از HR_7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آهنگهای وحید پویان و ارش محرابی با صدای خودش
    البته آهنگاش خیلی بیشتره دیگه خودتون سرچ کنید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویرایش توسط nasernew : 12-08-2016 در ساعت 07:23 PM

نیمه فعال
    خیلی بدبختی،دلم واسه تو و امثال تو میسوزه.ادم انقدر بی هویت و بی شعور و نون به نرخ روز خور ندیدم.شما همتون از اونجایی سوختین که امیر به شادمهر نزدیکه و اینکه چرا در موقعیت امیر نیستین.به جای اینکه حمایت کنین و پشتش باشین.
    دوستان عزیز لطفا فریب این ادم بی هویت بی بته رو نخورید.امثال این ادما در اطراف شما کم نیستن و نبودن.بازم میگم بدون پیش زمینه فکری سراغ این البوم برین و ازش لذت ببرین.خودتونو درگیر حاشیه نکنین.

فعال
    مگه با شادمهر در ارتباط نیست؟
    مگه ناجی نشده؟
    خب بهش بگه برای یک دهم طرفداراش هم که موزیک خودشو میپسندن خودش کار درست کنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    مگه با شادمهر در ارتباط نیست؟
    مگه ناجی نشده؟
    خب بهش بگه برای یک دهم طرفداراش هم که موزیک خودشو میپسندن خودش کار درست کنه
    دوست عزیز در ادامه فعالیت های شادمهر این اتفاق رخ میده نگران نباشین

فعال
    اینجا نسل شادمهری زیاده
    یکی انتها که قبلا احساس میکنم خبراش بیشتر بود
    یکی شهاب پرشیا که پسر خوبی بود تو فروم نسل
    انتها نکنه آمار اینجا رو خودت بردی

کاربر جدید
    ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این سوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه یا بوده و یا هست (که ما میگیم اگه بود این همه شوق و ذوق تو صفحه اینستا و تشکرایی که از اونا داره واسه چیه ؟ از من و شما تشکر نمی کنه؟ چرا جواب کامنت سعید زمانی رو می نویسه که من از شماها ممنونم ؟ و کلی پست دیگه که نیاز به گفتن من نداره می تونین و قطعن دیدن ) اونم چه کسی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان
    ویرایش توسط manam69 : 12-08-2016 در ساعت 07:41 PM

11. کاربر مقابل از manam69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دوست عزیز در ادامه فعالیت های شادمهر این اتفاق رخ میده نگران نباشین
    مطمئن باش آلبوم خوب نباشه از همین فروم صدامون به گوش شادمهر میرسه
    و البته مدیر شما که واویلا

صفحه 1700 از 4105 نخستنخست ... 70012001600165016901698169917001701170217101750180022002700 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 106 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 106 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع