نوشته اصلی توسط Hosein333 ادرس اینستاتو برام پخ کن داداش دير گفتي ديليت اكانت كردم
نوشته اصلی توسط D.SOL نه بابا من نميگم تو هم نبايد ميگفتي من تگت كردم بياي بخوني نه اسم بگي من فهمیدم دیگه
نوشته اصلی توسط D.SOL من فكر ميكردم فقط پيجاي اين پلنگا و كُسا رو بالا پايين ميكني چيكاره پيجه من داري پیگیر ریمیکس جدیدت بودم
نوشته اصلی توسط Amir تو نبودی بنز سوار بودی پول بده هر چی می خوای برات می خرم
نوشته اصلی توسط Amir تو نبودی بنز سوار بودی پول بده هر چی می خوای برات می خرم اي تو روحه اين هادي دوباره بحثه اين بنزو منزو كشيد وسط اقا يه رينگتنه ١ دلاريو چقدر حساب ميكني واسه من
نوشته اصلی توسط Amir با کارت ده دلار می تونید بخرید صبر کنید بیاد کشور آمریکا فردا ساعت 8 الان سایتهای دیگه هم خریدن یا از موزیک باران دانلود کردن؟
ترک تتنهاییام بی نظیره عالیه
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
mory67
نوشته اصلی توسط asc پیگیر ریمیکس جدیدت بودم عه اخي عزيزم چرا اينستا ميومدي دايركت ادرس ميدادم بياي باغ ريميكسه جديدمو بشنوي تازه يه مارمولكم دارم داره يه فيت با ارمين درست ميكنه اونم ملاقات ميكردي
نوشته اصلی توسط Amir من نمی دونم بقیه چیکار می کنن رو آهنگ من گذاشتم راست کلیک کن ایمیل خریدار داخلشه و ساعت خرید امیر سایت ایران موزیک همه اهنگها رو از موزیک باران کپی میزنه هیچ تفاوتی ندارن حتی البوم ها رو با کیفیت 320 میزنه تو سایتش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 52 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن