صفحه 2308 از 4119 نخستنخست ... 130818082208225822982306230723082309231023182358240828083308 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 23,071 به 23,080 از 41184

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط severi نمایش پست ها
    به جمله ای که خودت گفتی اگر مراجعه کنی میبینی که از دوتا کار خوشت اومده
    یکی سرنوشت و دیگری هم تنهاییام
    خونسردیت رو حفظ کن دوست عزیز
    اجازه بده البوم بیاد
    به امید خدا خوشت میاد
    اجازه بدین اعتراف بیاد
    اجازه بدین نقطه ضعف بیاد
    کمی تحمل برادر
    من خونسرد خونسردم
    مگه البوم نیومده؟ اومده تجربه کن دیگه
    من از سرنوشت زیاد خوشم نمیاد گفتم خوبه
    ولی تنهاییام و خود ترک تجربه کن رو چرا

فعال
    به عشق صبح آزادی

فعال
    احتمال زیاد ویدئو جدید نیمه اول دیماه پخش میشه

نیمه فعال
    هیچوقت...هیچ آهنگسازی... هیچ تنظیم کننده‌ای... نمیتونه جای خودِ شادمهر باشه و احساسشو بیان کنه. والسلام

اگه یه روز و روزگار پیش خودت باز بشینی/ تموم این روزا رو جلو چشات باز میبینی
    بیا...

5. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
    میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود
    .
    موزیک: شادمهر عقیلی...!
    .
    ������ #نقطه_ضعف ������ #تصویر

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    دقیقا درست میگید
    والا ما هم نمیگیم صفاریان بده یا خوب نبوده
    نمیگیم نباید با شادمهر کار کنه
    نمیگیم که خود شادمهر اهنگ نسازه
    والا ما هم مثل شما از مسافر و داهاتی شادمهری هستیم نه از تجربه کن به اینور
    ولی وقتی نمیشه ، وقتی شادمهر نمیخواد ، دلیلی نمیبینم به فرشباف توهین کنم و مثلا بهش بگم گلیم باف و انقد خودم رو پایین بیارم
    هممون هم میدونیم که شادمهر خودش این وضع رو انتخاب کرده و خودش راضیه از این تیمی که داره
    دو حالت داره . یا ما شادمهر رو به عنوان موزیسین و کسی که از موسیقی سر در میاره قبول داریم یا نداریم
    اگه داریم پس نمیتونیم بگیم که شادمهر نمیفهمه که هاشمی و زمانی بدن ( و ما با این سواد کممون تو موسیقی میفهمیم ) و اگه نداریم هم نمیتونیم بگیم خود شادمهر باید همه اهنگاشو بسازه :))
    اینکه میگید زمانی احساس کمتر به خرج میده رو تا حدودی قبول دارم . شاید دلیلش پر کار بودنش باشه تو این سالا . هر روز یه اهنگ میاد که تنظیمش با زمانی هست :)) اگه کمتر کار کنه و بیشتر وقت بذاره برا اهنگایی که تنظیم میکنه شاید بهتر هم بتونه در بیاره

من اگه مدیر برنامه شادمهر بودم یه البوم جمع میکردم سه چارتا ملودی از افکاری ، دو تا ملودی یراحی و بقیش از شادمهر . سه تا تنظیم با زمانی ، دو سه تا خود افکاری ، دو سه تا صفاریان ، یه کار ریتمی خیلی سنگین با شوبرت :)) یکی دو تا کارای اکتیو همین میلاد هاشمی ، پنج تا هم خود شادمهر . یه کار خیلی شیک هم میدادم کارن هماینفر بسازه برا اهنگ اخر البوم . یچی شبیه شک میکنم رضا یزدانی :))) ترانه هم روزبه و مقدم و یدونه هم شاید برزویی و محرابی :))) و بعد این البوم هم نمیذاشتم شادمهر دیگه اهنگ بخونه که تا دنیا دنیاست همه تو کف بمونن :))))
    من و شما شباهتمون اینه که جفتمون طرفدار پروپاقرص شادمهریم اما تفاوتمون اینه که شما میگی همه آهنگای شادمهر قشنگه اما من میگم آهنگای ضعیفم داشته و تو کارنامه کاریش همه نوع آهنگی پیدا میشه ... شما بیشتر طرفدار شادمهره خواننده ای و به انتخاباش احترام میزاری و اما من حاضرم حتی اگه هیچوقت هم نمیخواد بخونه اما یه فول آلبوم با آهنگسازی و تنظیم شادمهر و با خواننده های خوبی مثل ابی که قبلا هم همکاری داشتن یا داریوش و معین و لیلا و .... با هم تو کارنامه کاریش داشته باشه .. شما با شرایط جدید و وضعیت امروزیه شادمهر کنار اومدی اما من منتظرم شرایط بهتر شه وگرنه نقاط مشترک نظراتمون با هم خیلی زیاده و همین که جفتمون شادمهری هستیم پس سلایقمون یکیه و ختم کلام اختلاف نظر زیادی با هم نداشتیم ... ممنون از نظرات خوبتنون

نیمه فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    من و شما شباهتمون اینه که جفتمون طرفدار پروپاقرص شادمهریم اما تفاوتمون اینه که شما میگی همه آهنگای شادمهر قشنگه اما من میگم آهنگای ضعیفم داشته و تو کارنامه کاریش همه نوع آهنگی پیدا میشه ... شما بیشتر طرفدار شادمهره خواننده ای و به انتخاباش احترام میزاری و اما من حاضرم حتی اگه هیچوقت هم نمیخواد بخونه اما یه فول آلبوم با آهنگسازی و تنظیم شادمهر و با خواننده های خوبی مثل ابی که قبلا هم همکاری داشتن یا داریوش و معین و لیلا و .... با هم تو کارنامه کاریش داشته باشه .. شما با شرایط جدید و وضعیت امروزیه شادمهر کنار اومدی اما من منتظرم شرایط بهتر شه وگرنه نقاط مشترک نظراتمون با هم خیلی زیاده و همین که جفتمون شادمهری هستیم پس سلایقمون یکیه و ختم کلام اختلاف نظر زیادی با هم نداشتیم ... ممنون از نظرات خوبتنون
    شادمهر کار ضعیف با این تیم داشته همونطور که کارای ضعیف خودش هم داشته
    ولی درست میگید من کنار اومدم باهاش
    برا ابی ، معین یا بقیه هضم نمیکنم ولی چون شادمهر رو به عنوان موزیسین قبول دارم این انتخاب هاش هم قبول کردم
    برا بقیه بسازه هم منم از خدامه
    اصن دوس دارم البوم بیکلام بده مگه چیش از افکاری و زمانی کمتره
    امیدوارم به هر حال شما هم به خواستتون برسید :)) ولی برادرانه میگم که خیلی حرصشو نخورید و سخت نگیرید خیلی
    لذت بردم از بحث باهاتون
    یا علی ...
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

10. 2 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آقا شادمهر شادمهر قدیم نمیشه خودشم کلا بی خیال شده قبلا رو کاراش وسواس به خرج میداد ولی الان نه

فعال
    چقدر باحال جوابشون رو داد

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

13. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2308 از 4119 نخستنخست ... 130818082208225822982306230723082309231023182358240828083308 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 26 مهمان ها)

1. imnuot

کلمات کلیدی این موضوع