عجت تنظیم جدیدی زد معین راهبر رو قلب ساعتی فرید ناصری هم ویدیوی خوبی ساخته براش
روزبه بمانی رکورد همکاری با خواننده های لس آنجلسی رو زده اما آلبوم جدیدش با صدای خودش بزودی توسط شرکت آوای هنر با عکس و اسم خودش قراره منتشر شه .. حتی اسم سعید زمانی هم با وجود همکاری با شادمهر قراره به عنوان تنظیم کننده رو لیبل آلبوم درج شه فقط اسم علیرضا افکاری درج نمیشه چون مهرداد تو مصاحبه اش به اون اتهام عامل نفوذی ج مهوری اسلامی زده بود و دولت هم برای اینکه خلاف حرفای مهرداد ثابت شه با این بدبخت برخورد جدی کردن ولی با اینحال اسمش رو آلبوم اخیر علی زندوکیلی درج شد وگرنه بقیه هنرمندا راحت هم با اونوریا همکاری میکنن و هم با اینوریا و کسی کاریشون نداره .. وحید پویانم استارت البوم جدیدش با صدای خودشو زده ... آهنگایی که با صدای خودش به صورت تک آهنگ منتشر کرده نزدیک به ده تا ترکه که همشونو شنیدمو به غیر از یکی دو تاشون بقیه اش چرت و پرت بوده شاید آهنگای جدیدترش با توجه به آهنگایی که برای شادمهر ساخته بهتر بشن من با تیکه از حرفاتون که میگین که گلیم باف هوای دوست و رفیقاش رو بیشتر از بقیه داره و اون ها رو برای همکاری با شادمهر معرفی کرده همیشه!! قبول دارم تو یکی از مصاحبه هاش که خیلی قدیمیه ازش پرسیدن چرا ترانه های ترانه مکرم و چند اسم دیگه رو آورده بودن به شادمهر نمیدین گفته بود فقط کلام مونا برزویی رو دوست دارم و اونموقع مونا برزویی و فرشباف رابطه بسیار خوبی با هم داشتن و الان ندارن و رابطشون عادی شده و از اونموقع دیگه شادمهرم با مونا برزویی همکاری نکرده ...
منم نخواستم از معین راهبر یا میلاد بابایی یا حسین قربانپور یا شهاب اکبری و هومن نامداری و غیره حمایت کنم و نمیخوام وحید پویان یا سعید زمانی رو بکوبم فقط حرفم اینه که اگه شادمهر حس آهنگسازی نداره و همین یکی دو تا آهنگم به اصرار فرشباف ساخته پس چرا بقیه آهنگایی که خودش نمیسازه فقط باید یه تیم سه نفره به صورت انحصاری باید براش بسازن و کسی حق ورود به این تیم رو نداره؟ با اینکه آهنگسازا و ترانه سراها و تنظیم کننده های بهتری هستن که میتونن جای شادمهر باشن
شادمهر آهنگ نمیسازه تا دیگه بهش انگ کاور بودن نچسبونن.تو یکی از کنسرتاش گفت متاسفم برای کسایی که نمیدونن کاور چیه بعد نظر میدن.(زمان ساخت موزیک ویدئو حس خوبیه)بعد از اون اگه دقت کرده باشید خیلی کم موزیک ساخت.انگیزه رو از شادمهر گرفتن.حالا همین ملت دارن خودشون رو میکشن تا شادمهر خودش موزیکاش رو بسازه.شادمهرم که لجبازززززززززززز...
بچه های این فروم اون ادم ها نبودن همینجور فقط میخواین یه چیزی گفته باشین
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 47 مهمان ها)