صفحه 2315 از 4105 نخستنخست ... 131518152215226523052313231423152316231723252365241528153315 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 23,141 به 23,150 از 41048

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    با اینکه منم قبول دارم شامهر مثل گذشته انگیزه آهنگسازی و تنظیم نداره یا حداقل تو حسش نیست اما اینکه فرشباف بیاد به دست و پای شادمهر بیفته که تورو خدا خودت آهنگسازی و تنظیم کن و شادمهرم بگه نه و من فقط دوست دارم با وحید پویان و میلاد هاشمی کار کنم کمی برام سواله ... اصلا گیریم که همین یکی دو تا آهنگی که شادمهر خودش میسازه به اصراره فرشبافه و قبول کنیم که این موضوع صحت داره پس چرا ترانه هارو فقط محرابی میگه ، شادمهر که ترانه سرا نبوده که بگیم فرشباف بگه تورو خدا خودت ترانه بگو اما شادمهر بگه من فقط با محرابی کار میکنم و امثال مونا برزویی هم باید حس و حال و انگیزه ترانه گفتن نداشته باشن یا چرا اون یکی آهنگایی که خودش نمیسازه رو فقط وحید پویان باید بسازه ،یا تو تنظیم مگه معین راهبر یا هومن نامداری یا ... چشونه؟ اصلا من میگم خودش آهنگاشو نسازه و قبوله اما اینهمه آهنگساز خوب تو مملکتمون داریم اگه شادمهر هم دوست داشته فقط با یه غیر نام آشنا کار کنه که با امثال قمیشی و ... اینا کار نکنه خوب میلاد بابایی و حسین قربانپور و .... هم نام آشنا نیستن و نه تنها شهرت اسطوره هامونو نداره بلکه به شهرت امثال افکاری و نیکان هم نرسیده .. یا وقتی شادمهر میتونسته آهنگ قلب ساعتی رو تنظیم کنه پس میتونسته آهنگ تنهاییهامو هم تنظیم کنه که اگه مشکلی باتنظیم کردن داشت استارت قلب ساعتی رو هم نمیزد ... اینا سوالایی که به ذهن آدم میاد
    این ادم کلاشه داره به سود خودش فکر میکنه پس فردا با همین دو البوم میشه یکی از تهیه کننده های موسیقی داخل

فعال
    عجت تنظیم جدیدی زد معین راهبر رو قلب ساعتی فرید ناصری هم ویدیوی خوبی ساخته براش

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimamusic نمایش پست ها
    با همه این تفاسیر معلوم هست که گلیم باف هوای دوست و رفیقاش رو بیشتر از بقیه داره و اون ها رو برای همکاری با شادمهر معرفی کرده همیشه!! در صورتی که خیلی گزینه های مختلف داشته. شاید هم افراد دیگه میترسن با شادمهر کار کنن و بعد ممنوع الفعالیت بشن!
    روزبه بمانی رکورد همکاری با خواننده های لس آنجلسی رو زده اما آلبوم جدیدش با صدای خودش بزودی توسط شرکت آوای هنر با عکس و اسم خودش قراره منتشر شه .. حتی اسم سعید زمانی هم با وجود همکاری با شادمهر قراره به عنوان تنظیم کننده رو لیبل آلبوم درج شه فقط اسم علیرضا افکاری درج نمیشه چون مهرداد تو مصاحبه اش به اون اتهام عامل نفوذی ج مهوری اسلامی زده بود و دولت هم برای اینکه خلاف حرفای مهرداد ثابت شه با این بدبخت برخورد جدی کردن ولی با اینحال اسمش رو آلبوم اخیر علی زندوکیلی درج شد وگرنه بقیه هنرمندا راحت هم با اونوریا همکاری میکنن و هم با اینوریا و کسی کاریشون نداره .. وحید پویانم استارت البوم جدیدش با صدای خودشو زده ... آهنگایی که با صدای خودش به صورت تک آهنگ منتشر کرده نزدیک به ده تا ترکه که همشونو شنیدمو به غیر از یکی دو تاشون بقیه اش چرت و پرت بوده شاید آهنگای جدیدترش با توجه به آهنگایی که برای شادمهر ساخته بهتر بشن من با تیکه از حرفاتون که میگین که گلیم باف هوای دوست و رفیقاش رو بیشتر از بقیه داره و اون ها رو برای همکاری با شادمهر معرفی کرده همیشه!! قبول دارم تو یکی از مصاحبه هاش که خیلی قدیمیه ازش پرسیدن چرا ترانه های ترانه مکرم و چند اسم دیگه رو آورده بودن به شادمهر نمیدین گفته بود فقط کلام مونا برزویی رو دوست دارم و اونموقع مونا برزویی و فرشباف رابطه بسیار خوبی با هم داشتن و الان ندارن و رابطشون عادی شده و از اونموقع دیگه شادمهرم با مونا برزویی همکاری نکرده ...

4. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    این ادم کلاشه داره به سود خودش فکر میکنه پس فردا با همین دو البوم میشه یکی از تهیه کننده های موسیقی داخل
    منم نخواستم از معین راهبر یا میلاد بابایی یا حسین قربانپور یا شهاب اکبری و هومن نامداری و غیره حمایت کنم و نمیخوام وحید پویان یا سعید زمانی رو بکوبم فقط حرفم اینه که اگه شادمهر حس آهنگسازی نداره و همین یکی دو تا آهنگم به اصرار فرشباف ساخته پس چرا بقیه آهنگایی که خودش نمیسازه فقط باید یه تیم سه نفره به صورت انحصاری باید براش بسازن و کسی حق ورود به این تیم رو نداره؟ با اینکه آهنگسازا و ترانه سراها و تنظیم کننده های بهتری هستن که میتونن جای شادمهر باشن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    نمیدونم چرا اینو از همه اهنگاش بیشتر دوست دارم
    منم خیلی دوست دارم اینو حسین

نیمه فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    سروش دادخواه ترانه انتخابش معرکه بود
    معلوم نشد چرا شادمهر دیگه باهاش کار نکرد
    نوازش و آزادی هم همینطور، فقط آینده خوب نبود

نیمه فعال
    شادمهر آهنگ نمیسازه تا دیگه بهش انگ کاور بودن نچسبونن.تو یکی از کنسرتاش گفت متاسفم برای کسایی که نمیدونن کاور چیه بعد نظر میدن.(زمان ساخت موزیک ویدئو حس خوبیه)بعد از اون اگه دقت کرده باشید خیلی کم موزیک ساخت.انگیزه رو از شادمهر گرفتن.حالا همین ملت دارن خودشون رو میکشن تا شادمهر خودش موزیکاش رو بسازه.شادمهرم که لجبازززززززززززز...

10. کاربر مقابل از bisedaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bisedaa نمایش پست ها
    شادمهر آهنگ نمیسازه تا دیگه بهش انگ کاور بودن نچسبونن.تو یکی از کنسرتاش گفت متاسفم برای کسایی که نمیدونن کاور چیه بعد نظر میدن.(زمان ساخت موزیک ویدئو حس خوبیه)بعد از اون اگه دقت کرده باشید خیلی کم موزیک ساخت.انگیزه رو از شادمهر گرفتن.حالا همین ملت دارن خودشون رو میکشن تا شادمهر خودش موزیکاش رو بسازه.شادمهرم که لجبازززززززززززز...
    تا بوده همین بوده

فعال
    بچه های این فروم اون ادم ها نبودن همینجور فقط میخواین یه چیزی گفته باشین

13. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2315 از 4105 نخستنخست ... 131518152215226523052313231423152316231723252365241528153315 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 47 مهمان ها)

1. biseda

کلمات کلیدی این موضوع