صفحه 2319 از 4105 نخستنخست ... 131918192219226923092317231823192320232123292369241928193319 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 23,181 به 23,190 از 41048

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    به نظر من شادمهر خوب کاری کرد دیگه موزیک نمیسازه.راضی ام ازش.همین کاراش که خاص کردتش.بد بخت هرجوری و هر مدلی که تونست موزیک ساخت و هر کی اومد ی چرت و پرتی گفت.یکی میگفت کاور کار عباس قادریه.جواد یساریه.کاور نانسی و تارکان ....که همه هم میدونستن کاور نیست.حالا همه این منتقدا به شکر خوردن افتادن که شادمهر خودت بساز موزیکاتو.شادمهرم که از چیزی دست بکشه آسمون به زمین بیاد یا برعکس کار خودش رو میکنه.شادمهر دیگه اون انگیزه رو نداره.الانم خودشو سپرده دست گروه فرشباف.ولی مطمئنم این آخرین آلبوم ی حسرتی به دل طرفداراش میذاره با تنها کاری که تو این آلبوم داره.تا همه بفهمن شادمهر هنرش تا ابد تو اوج قرار داره.

2. کاربر مقابل از bisedaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bisedaa نمایش پست ها
    ای کاش فردا کامینگ سون آهنگ جدید بیاد.بدجوری دلم ی کار در حد گمت کردم یا معروف میخواد.
    احتمالا کامینگ سون تو اون هفته میاد

فعال
    به نظر من شادمهر خوب کاری کرد دیگه موزیک نمیسازه.راضی ام ازش.همین کاراش که خاص کردتش.بد بخت هرجوری و هر مدلی که تونست موزیک ساخت و هر کی اومد ی چرت و پرتی گفت.یکی میگفت کاور کار عباس قادریه.جواد یساریه.کاور نانسی و تارکان ....که همه هم میدونستن کاور نیست.حالا همه این منتقدا به شکر خوردن افتادن که شادمهر خودت بساز موزیکاتو.شادمهرم که از چیزی دست بکشه آسمون به زمین بیاد یا برعکس کار خودش رو میکنه.شادمهر دیگه اون انگیزه رو نداره.الانم خودشو سپرده دست گروه فرشباف.ولی مطمئنم این آخرین آلبوم ی حسرتی به دل طرفداراش میذاره با تنها کاری که تو این آلبوم داره.تا همه بفهمن شادمهر هنرش تا ابد تو اوج قرار داره.
    پس تو هم منتظر گمت کردم باش که وحید پویان برات میسازه هنوز یک ماه نشده سرنوشت اومده چی شده دلتنگ اهنگی خب همونو گوش کن

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نمیدونی چرا با اینکه نقطه ضعف آمادست ولی پخشش نمیکنند؟؟؟

نیمه فعال
    خیلی جالبه .. یادمه که میگفتن محسن یگانه داره ادای شادمهر رو در میاره .. بعد میگفتن مرتضی پاشایی داره ادای محسن یگانه رو در میاره .. بعد میگفتن میثم ابراهیمی و پازل باند ادای مرتضی پاشایی رو در میارن و این وضع ادامه داشت .. خود شادمهرم میگفتن ادای سیاوش شمس رو در میاره ... اینا هیچکدومشون هیچی از ارزش هیچکدومشون کم نکرد .. الان حمیدعسگری که کپی شادمهره داره راه خودشو ادامه میده و با این حرفا کاری نداره .. در ضمن اگه کسی هوادار واقعی بوده هیچوقت نمیگفته کارای شادمهر کاوره اگه میگفته و جزو اون منتقدایی که میگی نبوده و اگه بوده پس هوادار نبوده و چون هوادار نبوده اصراری نداره هم نداره خود شادمهر آهنگ بسازه یا با آهنگسازای بهتری کار کنه و کلا همه جوره به ضعف و افت شادمهر راضی میشه و خودشو گول میزنه هواداره و با نزول شادمهر خوشحال میشه بدون اینکه بفهمه داره نزول میکنه و زمانی اینو میفهمه که دیره و دیگه به شکر خوردن میفته چون تلاشی نکرده تا شادمهر و وادار کنه با یه تیم بهتر کار کنه و آهنگسازای بهتری انتخاب کنه یا خودش آهنگ بسازه ... پس باید یا بسوزه و بسازه یا مثل احزاب حزب باد بره و هوادار یه خواننده دیگه شه .. مثل این میمونه که بگیم گوجه سبز ، شیرینه و گوجه سبز شیرین بشه، اگه قراره با گول زدن خودمون شرایط تغییر کنه پس خودمونو گول میزنیم تا شاید گوجه سبز شیرین شه ... در ضمن باهات موافقم اون هواداری که اونموقع سر آهنگسازی های خود شادمهر ایراد میگرفت و اتهام کاور بودن میزد و یا میگف ضعیفه و الان واسش له له میزنه حقشه که با شرایط جدید کنار بیاد ... اصلا باید چوبشو بخوره .. موافقم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نمیدونی چرا با اینکه نقطه ضعف آمادست ولی پخشش نمیکنند؟؟؟
    چون کار خودشه قراره نزدیک پخش آلبوم بیاد

نیمه فعال
    شاید چند روز قبل یا چند روز بعد آلبوم بیاد ولی خیلی خوبه مثل باقی کارها که خیلی خوب شدن آلبوم خوبه خیالتون راحت اعتراف رو از الان تو ذهنتون داشته باشید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    چون کار خودشه قراره نزدیک پخش آلبوم بیاد
    راستی دوست عزیز شما هم مثل من طرفدار ابی هم هستی؟ آخه اسمت ابی حامده ..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    شاید چند روز قبل یا چند روز بعد آلبوم بیاد ولی خیلی خوبه مثل باقی کارها که خیلی خوب شدن آلبوم خوبه خیالتون راحت اعتراف رو از الان تو ذهنتون داشته باشید
    ببخشید سوال میکنم ... اما شما آلبوم رو چطوری گوش کردین؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    پس تو هم منتظر گمت کردم باش که وحید پویان برات میسازه هنوز یک ماه نشده سرنوشت اومده چی شده دلتنگ اهنگی خب همونو گوش کن
    یک یا دوکار تو آلبوم داره شادمهر من اونارو گفتم.سعی کن به اعصابت مسلط باشی و به همه نپری.برو کامنتم از اول بخون.من گفتم خودش نمیسازه چون انگیزه رو ازش گرفتن.فعلا پویان داره کارهارو میسازه و از دست هیچ بنی بشری هم کاری ساخته نیست.تو این آلبوم ی کار رو هم خودش بسازه برام کافیه ولی همون حس ناب شادمهری رو بده.

صفحه 2319 از 4105 نخستنخست ... 131918192219226923092317231823192320232123292369241928193319 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع