نوشته اصلی توسط MaMaTiR 2 هفته دیگه میبینی چندتا اهنگ باشعرش اومد بیرون از این خواننده در پیتا استاد شلپ شلوپ بهنام بانی با موسیقی سرخ پوستی میره سراغش
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ی اهنگ دیگه بدن بخندیم میزارن بعد آلبوم که بوی گند همه جا رو برداشت سیفون رو میکشن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 استاد شلپ شلوپ بهنام بانی با موسیقی سرخ پوستی میره سراغش با سبیلای بگوری نوشته اصلی توسط ehsan1361 میزارن بعد آلبوم که بوی گند همه جا رو برداشت سیفون رو میکشن ها همینه
فقط همون آهنگ مهدی کسائیان برا من کافیه البته اعتراف هم بندازن تنگش دیگه تصویر رو دانلود هم نمیکنم
اره اون خیلی خوب بود.. حیف شد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اره اون خیلی خوب بود.. حیف شد خیلی خوب چیه عالی بود چه ملودی خوبی داره وکال رو ببین وقتی هم که ملودی جفت و جور باشه الکی تحریر نمیزنه ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خیلی خوب چیه عالی بود چه ملودی خوبی داره وکال رو ببین وقتی هم که ملودی جفت و جور باشه الکی تحریر نمیزنه ... ها والا... به زودی اون دوتا برادر ترتیبش رو میدن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ها والا... به زودی اون دوتا برادر ترتیبش رو میدن با اون سیگاری که دود میکرد از الان عمق فاجعه رو میتوان دریافت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 با اون سیگاری که دود میکرد از الان عمق فاجعه رو میتوان دریافت ولی خوبن...راه تقلید رو در پیش نگیرن ی گهی میشن.. من از قبلتر چندتایی ازشون گوش داده بودم راضی بودم ازشون
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ولی خوبن...راه تقلید رو در پیش نگیرن ی گهی میشن.. من از قبلتر چندتایی ازشون گوش داده بودم راضی بودم ازشون من که گوش ندادم تا حالا نمیشه گفت همه بد هستن ولی اونی که امتحانشو یه بار پس داده نباید رفت سراغش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 61 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن