تا این گروه بی شرف دست از سرما بردارن وضع همینه
جالبه خبری از ebihamed نیست از وقتی آهنگ پخش شده
درمورد ویدیو دوتا احتمال میدم:
یکی اینکه اون زمون که یه ویدیو از پشت صحنه این کار پخش شد شادمهر یه گیتار هم دستش بود ولی الان خبری از اون گیتار تو ویدیو نبود شاید تنظیم عوض شده و اون صحنه هایی که گیتار میزده حذف شده
دومی اینکه اگه احتمال بالا غلط باشه این سبک ویدیو تاحالا تو موزیک ایران من ندیدم و بنظرم دوباره سینارت خلاقانه کار کرده هرچند بنظر ساده میاد ولی سبکش مث این می مونه که یه صحنه هایی از یه فیلم رو کات کنی و روش یه موزیک بزاری تو همچین مایه هایی
خدایش تنظیم به این قشنگی ترکیب گیتار و الکتریک رو گوش کنید لذت ببرید تنها مشکلش ترانه ش بود که اونم ایده پردازیش خوب بود ولی پرداختش خیلی ساده بود
خب میرسیم به سوال خیلی از دوستان که نام ترانه سرای آهنگ " تو بی من " کی میتونه باشه...!
طبق برسی های صورت گرفته😊 مشخص شد که ترانه سرای این کار خانم ((((( فرانک نجفیان )))) همسر جناب آقای (((( امیر فرشباف )))) میباشند که واقعا اوج مافیا بودن و افتضاح بودن این آقا رو میرسونه من اصلا حرفی راجب ترانه این کار ندارم چون ارزش بحث نداره ولی روی حرفم با شادمهر عزیزِ که تو باتلاق این آقا کامل فرو رفته شادمهر جان ( مونا برزوی) ( مهدی ایوبی) ( الناز اسفند فر ) ( سروش دادخواه ) و... اینار و پس زدی که برسی به این ترانه سرا که فکر کنم بار اول و آخرش بوده که دست به قلم برده و این ترانه نابود کننده رو بخورد شما داده؟؟!!!!
دوستان فکر کنم دلیل این همه حرص و جوش مار و دیگه قشنگ متوجه شدین...
خدایا شکرت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Live
تف تو روحت گلیم بافه ک شادمهر را نابود کردی
پس بگو چرا نقطه ضعف عقب افتاد تو بی من پخش شد...کثافت گلیم بافه از بس خانمش ترانش قشنگ بوده میخواسته زودتر پخشش کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یعنی تو روحت امیر قالیباف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بزرگوار فرشباف
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 63 مهمان ها)