چاوشی فقط اسمای گنده انتخاب میکنه بقیش گوش خراشه
چاوشی فقط اسمای گنده انتخاب میکنه بقیش گوش خراشه
ممنون از امیر اقا بابت پیگیری
در ضمن اقای به ظاهر محترم من ازشما اجازه نمیگیرم که چیکار کنم خیلی ناراحتی میتونی اینجا رو ترک کنی من در مورد هرشخصی بخوام نظرمو میگم
من نمیدونم چرا هرکی اینجا دو کلام حرف حساب میزنه و جواب اقایون رو مثل خودشون میده بهشون بر میخوره سریع قرمز میشن خیلی واستون سخته با ادب جواب بدین حرف نزنین اینجا محیط اجتماعیه نه طویله
چیزی که عوض داره گله نداره
باو ول کنید الان الیشون میاد
بنظرم باید علی یک پسر رو بن کنیم مخله آسایش شده آشوبگره
دقیقا همون نظری داری که من دارم!
قرار بر این نیست بقیه عوامل آلبوم رو با شادمهر مقایسه کنیم، چراکه به قول خود شما ناخن کوچیکه شادمهر هم نمیشن! ولی این آلبوم آلبوم خوبی بود و تو این پسرفت موسیقی پاپ ایرانی حداقل بهتر از یه سری کارهای دیگر موزیسین ها یا موزیسین نماها بود و ترک های قابل قبولی داشت در حد این تیم و اصلا با وقتی مقایسه نمیکنم که خود شادمهر همه کارها رو انجام بده. چون اونجوری حرفی واسه گفتن نمیمونه اشکال کار مقایسه است... مقایسه این تیم با شادمهر، مقایسه این شادمهر با شادمهر گذشته... بدون قیاس و به عنوان یه فصل جدید میشه با لذت به این آلبوم گوش داد. شادمهر هیچوقت گذشته رو تکرار نمیکنه و اینکه بهش بگی یه چیزی تو مایه مسافر یا تقدیر بساز براش مثل یه فحشه
من از بچگی خیلی خیلی موزیک گوش میدادم جوری که فکر کنم بعدها رو سیستم شنواییم تاثیر بذاره و هر آهنگی میومد سریع دانلود میکردم و آلبوم ها رو اکثرا خریداری میکردم ولی مدتی هست رغبت نمیکنم آهنگ آنچنانی دانلود کنم و به صورت مداوم بشینم موزیک گوش بدم! متاسفانه موسیقی داخل به شدت تکراری و خسته کننده شده! خیلی ها رو قبلا گوش میدادم الان حتی دانلودشون هم نمیکنم! آهنگ ها چیز جدیدی نداره...
ولی شادمهر همیشه توی کاراش یه چیز جدید داره که آدم رو وادار میکنه که به موسیقیش گوش بده.
امیدوارم تنها امیدمون دست از کار نکشه و دوباره بعد از مدتی خودش کارها رو بدست بگیره
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
رو به روی من یه تصویر هزار تیکه شدهس...
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)