اصلا بزرگترین نقطه ضعف آلبوم تنظیمش بود و اگه تنظیم خوب باشه حتی میتونه ملودی ضعیف رو بالا بکشه و بهش جون بده ...اگه از ضعیفترین بخوایم شروع کنیم اول تنظیم و بعد میکس و مستر و بعد ملودی و بعد شعر به ترتیب ضعیف بودن و قویترین به ترتیب اول خوانندگی و دوم بازم خوانندگی و سوم ملودی های خود شادمهر ..
اعتراف شعرش بد نیست ولی ملودی و تنظیم .... شیفت دیلتش کردم رفت
در ضمن این حرکت شادمهر که اومد دقیقا یه ترک دیگه به اسم اعتراف ساخت تا اعتراف مونا برزویی را تحت الشعاع قرار بده و باعث بشه مردم اعتراف قبلی را از یاد ببرن بسیار حرکت چیپ و خنده داری بود که احتمالا پیشنهاد اون کثافته فرشبافه که به فکرش رسیده و شادمهر هم قبول کرده
با این نظرتون کاملا موافقم ناصر جان
دور از جون در مورد بعضی ها باید واقعا شک کرد
تتلو و بهزاد لیتو هم کلی مخاطب دارن کاراشون پس با این استدلال میتونیم بگیم شادمهر که دیگه از لیتو کمتر نیست
مساله اینجاست که ما باید آلبوم را با آثار قبلی خود شادمهر مورد قیاس و بررسی قرار بدیم نه با دیگران، زیاد هم لازم نیست به گذشته های دور بریم با آلبوم طرفدار،تقدیر با تک آهنگهای گمت کردم، رابطه، رویای ما، عادت ...
چی بگم برای منی که موسیقی اولویت اولشه به هیچ وجه گیرایی نداشت هیچ حس خاصی با شنیدنش بهم دست نمیده از قضا به غیر از تنظیم ملودی هم ضعیفه
اتفاقا با میلاد هاشمی مشکلی ندارم همیشه هم از تنظیم حس خوبیه اینجا تعریف کردم ولی وقتی گند زده تو نصف آهنگا چی باید در موردش بگم
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)