نوشته اصلی توسط Farbod-7 من زیاد از صدای گیتار الکتریک خوشم نمیاد اینو فعلا بیشتر دوس دارم از لحاظ نوع موزیک موافقم منم این تیپ موزیک رو بیشتر میپسندم فقط گمت کردم زیرصدای ماندولین داشت که من شخصا حسابی باهاش حال میکنم
[QUOTE=Hosein333;842546] نوشته اصلی توسط peyman.2012 فربد به نظرت وقتی حواست نیست رو بهتر تنظیم کرده یا گمت کردم سخته نظر دادن در این باره ولی من حواست نیست رو بیشتر دوست دارم این پیانو داره پیانو و گیتارش خیلی خوبه
[QUOTE=peyman.2012;842549] نوشته اصلی توسط Hosein333 پیانو و گیتارش خیلی خوبه خیلی شادمهر نمیدونم تنبل شده یا اعتماد به نفسش رو از دست داده
[QUOTE=Hosein333;842550] نوشته اصلی توسط peyman.2012 خیلی شادمهر نمیدونم تنبل شده یا اعتماد به نفسش رو از دست داده فراخی تموم وجودش را گرفته
مدام پلی
مهسا سماواتی همون ترانه سرای عادته؟
نوشته اصلی توسط peyman.2012 مهسا سماواتی همون ترانه سرای عادته؟ نه ترانه سرای آهنگ رویا علی لهراسبی هنوز همونی یا نه میخوای بمونی یا نه و نمیدونم میشه بدم شم میشه رفتن رو بلد شم جمشید هر دو آهنگ و تنظیم شادمهر
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Farbod-7 نه ترانه سرای آهنگ رویا علی لهراسبی هنوز همونی یا نه میخوای بمونی یا نه و نمیدونم میشه بدم شم میشه رفتن رو بلد شم جمشید هر دو آهنگ و تنظیم شادمهر آخ آخ اینترو این کار محشره یعنی چی ساخته این بشر مقایسه کن با اینترو آهنگ تصویر ساخته استاد هاشمی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 74 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 71 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن