صفحه 2989 از 4105 نخستنخست ... 198924892889293929792987298829892990299129993039308934893989 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 29,881 به 29,890 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    من فریبارو میخوام خدا خودش اینو میدونه

2. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    حرف کلی من از اون متن اینه : در ضمن ابرو کمونی خوشگله آروم جونی خشگله .. اون چشای مثل گربه بگو از کجا آوردی ... حالا بیا اینجا اونجا نه ... همه این شعرهارو شادمهر در گذشته و تو دوران طلایی خودش خونده و تمام این آهنگ هایی که اسم آوردم با ترانه های خیلی سطحی ترکوندن و واقعا گل کردن و هنوزم کلی مقلد و طرفدار دارن و شادمهر اونموقع حرف اول موسیقی ایران رو میزد اما چرا آهنگ فقط با توعشقم محبوب نشد و گل نکرد؟ آیا مشکلش فقط شعر ضعیفه؟ نه علتش اینه که چون موزیکش رو شادمهر نساخته که از این شعر یک ابرموزیک تولید کنه تا همه دوستش داشته باشن .. موزیک شادمهر به هر ترانه ای جون میده و زنده اش میکنه .. اما هیچ شعر فاخری نمیتونه بدون موزیک شادمهر حتی با صدای شادمهر به چشم بیاد و همیشه شادمهر رو با موسیقیش میسنجیدن و حتی میشه گفت به خاطر همین شعرای ساده دوستش داشتن و حوصله تجزیه و تحلیل نداشتن.. حتی ترانه گل یاس که خیلی پرمفهموم و زیباست هم از بسیاری از شعرهای آلبومهای اون دوران بسیار ساده تر و روون تره ..
    اینم بگم که خودم با شعرای ضعیف موافق نیستم و تو این دوران سطح سلیقه مردم تو شعر خیلی قوی تر شده و هر شعری رو نمیپسندن و مثل سالهای گذشته نیستن و ترانه براشون خیلی مهمه .. و خوبه شادمهر برای شنونده های این دوران ترانه های قوی تر انتخاب کنه تا دهنارو ببنده و ترانه هاش به جای اینکه با ترانه های شهرام شب پره که به نظرم تو سبک خودش اسطوره هم هست مقایسه بشه با ترانه های داریوش مقایسه بشه چون ترانه های داریوش پرمغزتره و منم از شادمهر ترانه های پرمغز میخوام .. اما در درجه اول آهنگسازی و تنظیم خودش برام مهم تره بعدا شعر چون شعر اگه از اسطوره این روزهای ترانه مثل روزبه بمانی باشه ولی آهنگ و تنظیمش با امثال وحید پویان و میلاد هاشمی باشه بازم برام قابل قبول نیست ..
    و رو این حرفمم هستم که موزیک قوی میتونه حتی بدون ترانه و یا حتی با ترانه های ضعیف به چشم بیاد مثل موزیکای باکلام یونانی و اسپانیایی و ترکی و کانتری و ... که بدون اینکه حتی ذره ای از معنیشونو بدونیم دوستشون داریم و ده ها بار گوش میکنیم و خاصیت موزیک شادمهر اینه که از یه شعر ضعیف، با یک موزیک قوی یک ابرموزیک تولید میکنه..
    بحث من فقط روی ترانه س خوب چه اصراریه که شادمهر شعر چرت و پرت رو با موسیقی یا صداش بکشه بالا ؟ فرضا ابی هم در گذشته خانم گل رو با صدای جاودانه ش و موسیقی زیبا تبدیل کرد به یکی از بهترین کارهاش ولی 90 در صد کارنامه ی ابی ارانه های سنگین و فاخر داره . حرف منم اینه وقتی شدمهر به لحاظ موسیقی و صدا صد در صده چرا باید ترانه ش 20 در صد باشه

نیمه فعال
    شادمهر در زمینه ی انتخاب شعر و به اصطلاح شعور انتخاب شعر جزو ضعیف ترین های ماست که در مقایسه با محسن چاوشی مهدی یراحی مانی رهنما علیرضا عصار حامی نیما مسیحا و ... هم سطح ترانه هاش پایین تره دیگه چه برسه به داریوش وابی که اسمهای بزرگی مثل ایرج جنتی عطایی شهیار قنبری اردلان سرفراز هست ترانه سراشون

نیمه فعال
    اشتباه شما اینه که دارین این بحث انتخاب ترانه رو ربط میدین به بحث قدرت آهنگسازی شادمهر خوب کسی که در این زمینه شکی نداره بالاتر هم گفتم بله. شادمهر شعر عمو پورنگ هم با موسیقیش شنیدنی میکنه پس فقط بحث من ترانه س اصلا موزیک رو وارد بحث نکنید تا بتونیم به یه نتیجه ی خوب برسیم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اشتباه شما اینه که دارین این بحث انتخاب ترانه رو ربط میدین به بحث قدرت آهنگسازی شادمهر خوب کسی که در این زمینه شکی نداره بالاتر هم گفتم بله. شادمهر شعر عمو پورنگ هم با موسیقیش شنیدنی میکنه پس فقط بحث من ترانه س اصلا موزیک رو وارد بحث نکنید تا بتونیم به یه نتیجه ی خوب برسیم
    چندتا نمونه از ترانه های خوب شادمهر و چند تا بدشو بگو ابی حامد
    ساده بودن شعر نشون دهنده بد بودن شعر نیست اتفاقا شعرهای ساده اما با معنی خیلی زیبا هستن
    مثل روح سبز یا علامت سوال یا گل یاس تقریبا

فعال
    شعرهای ساده و روان که مختص نیلوفر لاری پور هستش

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    چندتا نمونه از ترانه های خوب شادمهر و چند تا بدشو بگو ابی حامد
    ساده بودن شعر نشون دهنده بد بودن شعر نیست اتفاقا شعرهای ساده اما با معنی خیلی زیبا هستن
    مثل روح سبز یا علامت سوال یا گل یاس تقریبا
    شعرای لاریپور که بهترینهای شادمهرن دست گذاشتی رو علامت سوال و روح سبز که هر دوش جزو بهترینهای شادمهره من منظورم ترانه های داغونی نظیر تو بی من قلب من فقط با تو عشقم معروف بیا اینجا شیلا مشکوک و امثال این موارده و گرنه بخام از خوبهاش بگم تقریبا نود در صد کارهای ایرانش ترانه ها عالیه هر چقدرم روان باشه بازم عالیه مشکل ترانهای این سالهای اخیر شادمهر روان بودن نیست سخیف بودنه و گرنه اشکالی نداره کار روان باشه مثلا تقدیر هم روانه هم کلامش خوبه و سخیف نیست وقتی هم کنار ملودی و تنظیم و اجرای بی نظیر شادمهر قرار گرفت شد یکی از هیت ترینهای شادمهر

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    شادمهر در زمینه ی انتخاب شعر و به اصطلاح شعور انتخاب شعر جزو ضعیف ترین های ماست که در مقایسه با محسن چاوشی مهدی یراحی مانی رهنما علیرضا عصار حامی نیما مسیحا و ... هم سطح ترانه هاش پایین تره دیگه چه برسه به داریوش وابی که اسمهای بزرگی مثل ایرج جنتی عطایی شهیار قنبری اردلان سرفراز هست ترانه سراشون
    خب اینایی که اسم آوردی که شعراشون خیلی بهتر از شادمهره پس چرا به جز محسن چاووشی چرا بقیشون محبوبیتشون در حد شادمهر نیست؟ این معنیش اینه که حتی ترانه بسیار قوی هم نتونسته باعث محبوبیتشون بشه چون موزیکشون درحد شادمهر نبوده و نیست و تو ایران محبوبیت هنرمندا بیشتر با نوع موزیکه تا ترانه .. ابی و داریوش هم آهنگاشون اونارو بالا کشیده و هیچ شکی نیست ترانه هاشون فوق العاده است اما موزیکاشون چیزی از ترانه هاشون کم نداره و بسیار قویه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    خب اینایی که اسم آوردی که شعراشون خیلی بهتر از شادمهره پس چرا به جز محسن چاووشی چرا بقیشون محبوبیتشون در حد شادمهر نیست؟ این معنیش اینه که حتی ترانه بسیار قوی هم نتونسته باعث محبوبیتشون بشه چون موزیکشون درحد شادمهر نبوده و نیست و تو ایران محبوبیت هنرمندا بیشتر با نوع موزیکه تا ترانه .. ابی و داریوش هم آهنگاشون اونارو بالا کشیده و هیچ شکی نیست ترانه هاشون فوق العاده است اما موزیکاشون چیزی از ترانه هاشون کم نداره و بسیار قویه
    داریوش و ابی قطعا پکیجشون کامل بود که جایگاهشون دست نیافتنی شده حالا حرف من اینه چه اشکالی داره در کنار موزیکش ترانه ی خوبم بخونه آیا این ایراده یا مزیت؟

صفحه 2989 از 4105 نخستنخست ... 198924892889293929792987298829892990299129993039308934893989 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 77 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 77 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع