من فریبارو میخوام خدا خودش اینو میدونه
من فریبارو میخوام خدا خودش اینو میدونه
بحث من فقط روی ترانه س خوب چه اصراریه که شادمهر شعر چرت و پرت رو با موسیقی یا صداش بکشه بالا ؟ فرضا ابی هم در گذشته خانم گل رو با صدای جاودانه ش و موسیقی زیبا تبدیل کرد به یکی از بهترین کارهاش ولی 90 در صد کارنامه ی ابی ارانه های سنگین و فاخر داره . حرف منم اینه وقتی شدمهر به لحاظ موسیقی و صدا صد در صده چرا باید ترانه ش 20 در صد باشه
شادمهر در زمینه ی انتخاب شعر و به اصطلاح شعور انتخاب شعر جزو ضعیف ترین های ماست که در مقایسه با محسن چاوشی مهدی یراحی مانی رهنما علیرضا عصار حامی نیما مسیحا و ... هم سطح ترانه هاش پایین تره دیگه چه برسه به داریوش وابی که اسمهای بزرگی مثل ایرج جنتی عطایی شهیار قنبری اردلان سرفراز هست ترانه سراشون
اشتباه شما اینه که دارین این بحث انتخاب ترانه رو ربط میدین به بحث قدرت آهنگسازی شادمهر خوب کسی که در این زمینه شکی نداره بالاتر هم گفتم بله. شادمهر شعر عمو پورنگ هم با موسیقیش شنیدنی میکنه پس فقط بحث من ترانه س اصلا موزیک رو وارد بحث نکنید تا بتونیم به یه نتیجه ی خوب برسیم
شعرهای ساده و روان که مختص نیلوفر لاری پور هستش
شعرای لاریپور که بهترینهای شادمهرن دست گذاشتی رو علامت سوال و روح سبز که هر دوش جزو بهترینهای شادمهره من منظورم ترانه های داغونی نظیر تو بی من قلب من فقط با تو عشقم معروف بیا اینجا شیلا مشکوک و امثال این موارده و گرنه بخام از خوبهاش بگم تقریبا نود در صد کارهای ایرانش ترانه ها عالیه هر چقدرم روان باشه بازم عالیه مشکل ترانهای این سالهای اخیر شادمهر روان بودن نیست سخیف بودنه و گرنه اشکالی نداره کار روان باشه مثلا تقدیر هم روانه هم کلامش خوبه و سخیف نیست وقتی هم کنار ملودی و تنظیم و اجرای بی نظیر شادمهر قرار گرفت شد یکی از هیت ترینهای شادمهر
خب اینایی که اسم آوردی که شعراشون خیلی بهتر از شادمهره پس چرا به جز محسن چاووشی چرا بقیشون محبوبیتشون در حد شادمهر نیست؟ این معنیش اینه که حتی ترانه بسیار قوی هم نتونسته باعث محبوبیتشون بشه چون موزیکشون درحد شادمهر نبوده و نیست و تو ایران محبوبیت هنرمندا بیشتر با نوع موزیکه تا ترانه .. ابی و داریوش هم آهنگاشون اونارو بالا کشیده و هیچ شکی نیست ترانه هاشون فوق العاده است اما موزیکاشون چیزی از ترانه هاشون کم نداره و بسیار قویه
در حال حاضر 77 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 77 مهمان ها)