[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ یونانی زیبا که خیلیا در ایران کاورش رو خوندن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ یونانی زیبا که خیلیا در ایران کاورش رو خوندن
آلبوم «روزبه بمانی» 23 مهر منتشر میشود:
بالاخره بعد از مدتها یه آلبوم خوب دیگه میشنویم .. اول ابراهیم با صدای چاووشی الانم آلبوم روزبه بمانی که میدونم قشنگه و امیدوارم اسم علیرضاافکاری به عنوان آهنگساز اثر که بسیار زحمت این آلبوم و کشیده حذف نشده باشه و نامش تو کاور باشه و ممنوع الفعالیتی و حذف نامش از آلبومها منو یاد دوران اواخر زندگی شادمهر در ایران میندازه که همش اسمش حذف میشد.. و همه چی ام به نام سعید زمانی تموم نشه
به شخصه خیلی روزبه رو دوست دارم... واقعا هنرمنده. خواننده، ترانه سرا، گاهی اوقات آهنگساز، بازیگر(رشته اصلیش فک کنم کارگردانی باشه!)
مطمعناً آلبومش هم باید عالی بشه
ولی متاسفانه توی متن خبر هیچ اسمی از افکاری نیست! احتمالا اینبار هم رو کاور نمیبینم اسمشو. ولی امضاش کاملا مشخصه داخل آهنگ ها.
روربه ترانه هاش که عالیه .. صداشم منو یاد ناصرعبداللهی میندازه .. خوانندگی هم که بلده .. آهنگسازشم که خوبه .. پس آلبومشم خوبه ..
باهات در مورد امضای آهنگهای علیرضاافکاری موافقم .. الان دیگه جامعه ایرانی مثل 20 سال پیش نیست که تو موزیک فقط اسم خواننده رو بدونن الان دیگه آهنگساز و تنظیم کننده و ترانه سرا هم براشون مهمه ..دلیلش این بود هیچموقع نوارها با کاور یا لیبیل نداشتن و همشون تکثیری و غیراورجینال بودن ولی من به شخصه بعد از آلبوم مسافر اسم آهنگساز و تنظیم کننده و شاعر برام خیلی اهمیت پیدا کرد و آثار هنرمندای پشت صحنه خوب رو که باعث موفیقیت البوم بودن اما اسمشون بین مردم رواج نداشت رو حتی با وجود اینکه شاید خوانندشون رو نمیشناختم دنبال میکردم .. مثلا آلبوم غریبه فریدون اسرایی رو فقط به خاطر اسم بهروز صفاریان خریدم
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)