واسش کامنت گذاشته بودم دلمون لک زده واسه یه کار با اهنگ و تنظیم خودت
بی جنبه پاک میکنه همه کامنتا این شکلی رو
واسش کامنت گذاشته بودم دلمون لک زده واسه یه کار با اهنگ و تنظیم خودت
بی جنبه پاک میکنه همه کامنتا این شکلی رو
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
واقعا من نمیدونم کی گفتم که من همه چی رو قبول کردم ؟
شما چرا واسه خودت میبری و میدوزی
من خودمم بارها گفتم و میگم چرا خودش کار نمیسازه ؟
اونوقت شما اومدی به من میگی چرا مخالف انتقادهای دیگران هستم ؟
شما استاد خودت که اینهمه انتقاد کردی گفتم انتقاداتت به کجا رسید
همین
امیدوارم متوجه شده باشی دوست عزیز
متاسفم برای جو این تاپیک
من میگم اینهمه انتقاد کردین به کجا رسید تلاشتون
اونوقت دوست محترم اومدن میگن چرا انتقاد نکنیم
ممنون که بهمون اجازه دادین انتقاد کنیم
من چی کار به شما دارم
شما که از صبح تا شب دارین انتقاد میکنین
مگه منتظر اجازه من بودین ؟
فقط میگم کاش یه نتیجه ای هم این انتقاداتتون داشت
همین
خوش باشید با تاپیکتون و با انتقاداتتون
همینجا قبل از انتشار آهنگ اعلام موضع میکنم و میگم که :
من مخالف همکاری شادمهر با هیچ هنرمندی نیستم .. یادم نرفته آهنگهای پرپرواز و علامت سوال و آتیش بازی رو محمدرضاچراغعلی ساخته و تنظیم کرده یا آهنگ روح سبز رو بهروز صفاریان ساخته و تنظیم کرده و یا تو تنظیم بقیه آثار آلبوم مسافر نقش کلیدی داشته .. یا یادم نرفته تنظیم آهنگهای دلخوشی و ترس و طرفدار و حالم عوض میشه و معروف و .... رو یکی دیگه انجام داده ...یا ملودی آهنگ رابطه رو یکی دیگه ساخته و غیره ...... و با اینکه مخالف همکاری تیم قبلی با شادمهر بودم ولی هنوزم رو حرفم هستم که آهنگ تجربه کن یا تنهاییهام یا ..... جزو بهترین آهنگهای شادمهره و دوستشون دارم هنوزم سعید زمانی رو نابغه جدید موسیقی آکوستیک و زنده(ساز زنده) ایرانی میدونم و آینده بسیار روشنی براش میبینم و مطمئنم به مرور این موضوع برای خودتونم ثابت میشه
حرف کلی من یه چیز دیگه است ولی متاسفانه نمیتونم منظورمو برسونم پس بهتره سکوت کنم .. شاید من اشتباه میکنم و هر هنرمندی دوران اوج و فرود خودشو داره و یه روزی باید نزول کنه و این حرفا بی فایده است و به قول بعضیا دیگه نباید انتقاد کرد و این حرفا فقط خالی کردن احساساتمونه و نتیجه ای نداره و به قول روزبه آخرین سنگر سکوته ..
در ضمن پیشاپیش انتشار آهنگ کوه رو به همه طرفدارای شادمهر که فقط شادمهر رو به خاطر خوانندگیش دوست دارن تبریک میگم و امیدوارم دوستش داشته باشن
و امیدوارم برخلاف نظر خودم و امثالهم آهنگش قشنگ باشه و خودمم خوشم بیاد و بیام و تعریف کنم ...
و اگه برخی از نظراتم باعث ناراحتتیتون شده و برای هر تعریف و تمجید الکی و بیخودی یه جوابی داشتم و باهاتون بحث کردم عذر میخوام ، دنیا دو روزه و این حرفا باعث اختلاف و کینه میشه
دیگه از این لحظه به بعد سکوت میکنم و خودتونو با خواننده مورد علاقه تون تنها میزارم .. ( تاکید میکنم خواننده نه هنرمند که بین این دوتا زمین تا هوا فرقه)
خوش باشین
شادمهر برای من یکی که یه اسطوره ست
من موسیقی رو با شادمهر شناختم
شادمهر هر طوری که باشه من به خودش و هنرش احترام میذارم
و اینکه بنده فقط یه سوال پرسیدم که اینهمه انتقاد چه نتیجه ای داد ؟
نمیدونم چرا بعضی از دوستان خودشون رو مخاطب خاص این سوال قرار دادند و بیانیه دادند و قصد رفتن از این تاپیک رو کردند
همینجا بگم که مخاطبم فرد خاصی نبود
بنده هم آهنگسازی و نوازندگی و خوانندگی شادمهر رو دوست دارم و خواهم داشت تا ابد
برای کسی هم نسخه نمی پیچم
امیدوارم شادمهر بازم همچون گذشته خودش فعالیت داشته باشه
شادمهر
حالا شما مشکلت چیه میگی چون انتقاد جواب نمیده کسای که ناراضی هستن انتقاد نکنن؟
در حال حاضر 66 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 65 مهمان ها)