فازمون کاملا واضحه، شریف پور و لاری پور عالی بودند، وقتی رفت سراغ برزویی میگفتیم حیف نیست از اینا رسیده به این که کلامش سحطی تره
همین روند هم واسه باقی در نظر بگیر، هر دفه رفته سراغ یکی که چند درجه پایین تره
وقتی مثلا میگیم محرابی خوب بود، منظورم این است در سطح برزویی و شریف پوره منظور اینه که باز 100 رحمت به محرابی، این آمین خیلی داغونه
میترسم از روزی که بره سراغ بدتر از آمین
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
انتخاب ترانه ربطی به گذشته و الان نداره کلا از وقتی از ایران خارج شده همین بوده زمان اهنگهای مشکوک و حالم عوض میشه و اینده هم از ترانه ها یه سری ایراد میگرفتن
واقعیت اینه که شادمهر هیچوقت دنبال ترانه های پر آرایه و.... نبوده همیشه انتخاب هاش ساده و پر احساس با اصطلاحات جدید بوده همیشه این کارش پر ریسک بوده
یه چند باری آهنگ گوش کردم... خب یه کار معمولی از هر لحاظ که خیلی قابل تحلیل نیست. نه اینکه واقعا بد باشه و حتی شاید تو مارکت امروزی شنیده هم بشه ولی برای شادمهر اگر نگیم افت داره ، به هیچ عنوان کافی نیست.
به نظرم شادمهر در حال حاضر نگاه خیلی جدی به موسیقی نداره و میشه گفت وسواس هم نداره، با اون پیشینه درخشان و انتظارهای بالای همه آدم هایی که در موسیقی فعال هستن این آهنگ قابل ارزیابی نیست. فقط نکته مثبت نوع خوانندگی شادمهر هست که میشه گفت این وکال نسبت به آلبوم تصویر در شرایط بسیار بهتری بود.
امیدوارم شادمهر هرچه سریعتر این تز همکاری با گروه های جوان و تازه کارُ بذاره کنار و خودش شروع به کار کنه ... شادمهر خودش یه گروه هست و نیاز به این همه تعدد افکار موسیقایی نداره.
بادمه وقتی آلبوم پاپکرن اومد یه سرخوردگی عجیبی به واسطه آهنگ های حالا بیا اینجا، اونه اونه، انگیزه و میخواستمت بین هوادارن بود حتی آهنگ های محال و آغوش هم به واسطه ترانه کوتاه مورد انتقاد قرار گرفتن!! (که البته الان خیلی ها اون آلبوم دوست دارند) و وقتی بعد از اون آلبوم آهنگ مشکوک اومد هوادارا مایوس تر شدن (میشه گفت خیلی ها قطع امید کردن) ولی شادمهر برگشت، باشکوه هم برگشت... امیدوارم باز هم این اتفاق بیفته ... این توانایی وجود داره فقط باید اراده کنه...
بعید بود از شادمهر از این جور شعرا بخونه
ولی خوند
هرچی بود از صداش لذت بردم
به نظرم تنظیمش خوب بود
این اهنگ یه زیبایی داره اونم صدای شادمهره که از اهنگهای البوم تجربه کن و تصویر بهتره
ورژن ایتونز هم اومده فکر کنم از این ایتونز های الکی هستش امیر جان
در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 95 مهمان ها)