نوشته اصلی توسط nasernew منم اکانت دختر درست میکنم و میام کلی ازم نقل قول بگیرن و منو ببینن و تحویلم بگیرن .. نمیشه که اینقدر دارن فرق میزارن ... اکانت و عکس واقعیم منظورم بود
نوشته اصلی توسط hoohoo دیگه نذار یچی بگما ؟ همچین می گ انگاار پسرا خیلی خوبن این ک شما دختر منطقی دورُ ورت ندیدی مشکل خودته :| باشه بابا ... باور کردم .. اصلا شما دختری بیخیال ..
نوشته اصلی توسط nasernew باشه بابا ... باور کردم .. اصلا شما دختری بیخیال .. احتیاجی ب باورت ندارم این الان 7-8 سال ترفند پسرا بوده ک از من عکس بگیرن توام تلاشتُ کن ولی بی نتیجه
نوشته اصلی توسط nasernew باشه بابا ... باور کردم .. اصلا شما دختری بیخیال .. داداش معلومه توام زیادی تو مجازی سرت کلاه رفته که باورت نمیشه ها
نوشته اصلی توسط nasernew باشه بابا ... باور کردم .. اصلا شما دختری بیخیال .. باور کن بابا اکانتش معروفه من تو دو تا سایت دیگه دیدمش البته فکر کنم فرومشون پاشیده شده اون سایتا
نوشته اصلی توسط entehaa داداش معلومه توام زیادی تو مجازی سرت کلاه رفته که باورت نمیشه ها نه فقط زیادی تو مجازی دختر بودم
نوشته اصلی توسط entehaa داداش معلومه توام زیادی تو مجازی سرت کلاه رفته که باورت نمیشه ها آره انگار گفتم بیا دوس شیم
نوشته اصلی توسط Aghili باور کن بابا اکانتش معروفه من تو دو تا سایت دیگه دیدمش البته فکر کنم فرومشون پاشیده شده اون سایتا تو کی هستی ؟ :|
هـــــــــــــی یااادش بخیررررر
نوشته اصلی توسط hoohoo تو کی هستی ؟ :| نمیشناسی منو امید. انجمن گانجا دیدمت قدیما.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن