گلیم باف هم بسلامتی انجمن رو ترک کرد
مگه من بدون دوستم که بخوام با تو دوست شم .. در ضمن الان دوستیم که داریم با هم صحبت میکنیم .. اینجا و تو این انجمن و به خصوص تو این تاپیک با نظرات مخالف و موافق هممون با هم دوستیم فقط همو ندیدیم
حالا هر چی که هستی .. خوبه بعد از یه سال دوباره اومدی و همچنین به جمع ما خوش اومدی .. هر یه شادمهری اینجا بیشتر بهتر ... یه زمانی میرسه که میبینیم کل فروم موزیک باران شادمهری ان .. اسمش موزیک بارانه اما انگار انجمن طرفداران شادمهره
حالا از طرفداران آهنگ کوه خواهشمندم به جای گیر دادن به ما منتقدین برین به امیرجان گیر بدین زحمت بکشه و نسخه ITUNES رو هم بزاره (هر چند نسخه الکی باشه) تا آرشیومون کامل شه ... درسته منتقد آهنگم اما هیچوقت آهنگای شادمهر و از هاردم پاک نمیکنم تازه بهترین کیفیتهاشو هم جمع میکنم .. به هر حال همه اینا خاطره میشه .. انشالله شادمهر در اینده به نظرات ما منتقدین هم توجه کنه ..
راستی منظورت از گلیم باف کیه فربد؟ که میگی انجمن و ترک کرد؟ اگه منظورت اونی باشه که منم فکر میکنم آخراش هم ردیف ما و جزو منتقدین بود که ...
یادش بخیر یه زمانی میگفت من آهنگسازم به خوانندگی زیاد علاقه ندارم...
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
فقط نوع پست گذاشتن شادمهر تو اینستا رو ببینین !!! بیش از حد روشنفکرانه و مغرورانه نیست ؟! دلیلش هم مشخصه ...