چون که قبلا یه تیکه از این آهنگ رو با صدای شادمهر شنیدی حال و هوات شادمهری شده و چون یه تیکش رو شادمهر ساخته و آهنگسازش شادمهره باعث شده با حسش حال کنی وگرنه اصلا چیز خاصی نداره .. و اتفاقا بحث مقایسه است و تمام دغدغه ما همین تنظیم نکردن خود شادمهر بوده و هست و ما فقط اثر خودشو میخوایم .. اگه قراره از کسی تعریف بکنیم که شدمهر نباشه ، خیلیا هستن که خیلی سرتر از این آقا هستن ..
میلاد هاشمی که وللش ولی اگه قرار به مقایسه با سعید زمانی باشه فکر میکنم سعید زمانی خیلی کارنامه ی پر بار تری داشته باشه
کار با شادمهر عصار نیما مسیحا مهدی یراحی احسان خواجه امیری و معین داشته هر چند خود زمانی هم در قیاس با امثال بهروز هیچی نیست
اما این شخصی که میگی با اینکه سالهاست اومده تو موزیک اما هیچ پیشرفتی نداشته و جایگاه خاصی هم نداره تو موزیک ما حالا یکی بهش علاقه ی شخصی داشته باشه
دلیل نمیشه بگیم آدم بزرگیه
من اصلا کاراشو دنبال نکردم و نمیکنم .. کلا با کسایی که قصد ادا در آوردن دارن زیاد حال نمیکنم( چه این یارو چه امین و امید یا چه رامین بی باک یا ... )
اینکارو یعنی تغییر صدا و شبیه کردن صدات به صدای یه هنرمند دیگه یه چیزی مثل شومن بودن و دلقک بازیه و مثل مسترسین که صدای همه خواننده هارو تقلید میکنه اینام قصد تقلید صدا دارن و بعضی وقتها زورکی میخوان اینکارو انجام بدن که نتیجه نمیده .. اگه نتیجه میداد الان ما منتظر اثر جدید شادمهر نبودیم و آثار همون مقلدهارو دنبال میکردیم
و هیچ کدوم اصلا نمیتونن شادمهر بشن ..
و اگه این دوستمون خیلی هنرمند بود باید خیلی زودتر از میلادخالتور و سعید دینگ دینگ واسه خودش یه اسم و رسمی دست و پا میکرد ( البته تو تنظیم منظورمه وگرنه صدا که تقلیدیه) و جزو هنرمندای نامبروان و درجه یک ایران میشد که نشده و تواناییشو نداشته که بعد از ده سال هنوز کسی اونو بشناسه و اگه به لطف شما نبود و اینجا معرفی نمیکردی من شاید تا همین لحظه هم نمیشناختمش
ویرایش توسط nasernew : 02-04-2019 در ساعت 02:05 PM
البته نظر هر کسی برای خودش محترمه و خوشحالم که بالاخره با یه آهنگی لذت بردی و حال کردی و بیشتر از اسم و شهرت ، همین لذت بردنه است که خیلی مهمه
ولی من باز منتظر یه آهنگ با آهنگسازی و تنظیم شادمهر میمونم .. یعنی میشه؟
شادمهر و آهنگسازی و تنظیم؟ ولی ارزو بر جوانان عیب نیست
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 61 مهمان ها)