شادمهر خیلی از چهره هارو به مارکت موسیقی ایران معرفی کرد .. و همشون الان بدون هیچ هنری واسه خودشون سوپراستار شدن و جزو هنرمندای گرونقیمت ایرانی هستن ( بهروز صفاریان و محمدرضا چراغعلی رو فاکتور بگیرین ک واقعا کارشون بیسته منظورم این سالهای جدیده) .. از اینور واسه شادمهر رایگان کار میکنن از اونور پول پارو میکنن .. شادمهرم قشنگ تو توطئه اینا اسیر شد و ناخواسته باعث پیشرفتشون شد .. شادمهر شاید فکر میکنه اینا دارن بهش لطف میکنن که بهش آهنگ و تنظیم میدن اما باید بدونه که خودش به اینا لطف کرده که آهنگ و تنظیم هاشون رو خونده ..
نمیگم بی هنرن اما در حد شادمهر نیستن .. باورتون نمیشه حتی اگه اساتیدی مثل سیاوش قمیشی یا صادق نوجوکی و ... هم واسه شادمهر آهنگ بسازن به اندازه آهنگسازی های خودش بهم نمیچسبه چه برسه به این تازه واردها .. حتی علیرضا افکاری هم تو کامنت ها به این مسئله اشاره کرد و بهم گفت هیشکی به غیر از خودش نمیتونه به خوبیه خودش واسه خودش آهنگ بسازه ( عجب جمله ای ) بعضی طرفدارنماها به این موضوع ایمان ندارن اما حقیقته محضه .. جالبه با اینکه از این تیمهای شادمهر کارش بهتره اما این کامنتش کلی لایک خورد و اکثرا باهاش موافق بودن ..
من میدونم از آهنگ جدیدش احتمالا خوشم میاد چون با صدای هنرمند مورد علاقمه اما دیگه حس و حال قبلی رو ندارم و دیگه اصلا برام مهم نیست که قراره آهنگی ازش منتشر بشه یا نه و یا لحظه شماری نمیکنم و آهنگهای جدیدش رو نهایت یه روز مداوم گوش میکنم و بعدش زده میشم اما درگذشته همش در انتظار بودم و هر وقت آهنگ جدیدی منتشر میکرد تا مدتها 24 ساعته پلی میکردم .. کاش هنوزم مثل اون روزها بود
آهنگ رابطه با آهنگسازی حسین قربانپور جزو آهنگهای مورد علاقم بود اما شاید دلیل این علاقهم این بوده که تنظیم کنندش خود شادمهر بود .. چون بعدش همین آهنگ رابطه با تنظیم آرون حسینی هم منتشر شد اما دوستش نداشتم و با وجود اینکه آرون حسینی رو تو موزیک الکترونیک جزو نابغه های موسیقی ایران میدونم اما اصلا ورژن دومش به دلم ننشست و تنظیم شادمهر بود که ملودی حسین قربانپور رو بالا کشید .. کاش حداقل تنظیم این آهنگم از خودش بود
میلاد هاشمی و آهنگ آروم یا اسلو با هم جور در نمیان باز حداقل آهنگش شاد و شیش و هشت بود یه چیزی .. قضاوت نمیکنم اما با اینکه تو این موارد خیلی تو ذوقم خورده فقط میتونم امیدوارم باشم شاید اینبار تو ذوقم نخوره و یه کار خوب بشنوم
ویرایش توسط nasernew : 03-05-2019 در ساعت 02:22 AM
فکر کنم میلاد هاشمی فرشباف رو دور زده و خودش همه کاره شده .. هر آهنگی از شادمهر میاد تنظیمش مال اونه .. چه کار وحید پویان باشه یا چه خشایی یا چه قربانپور یا خودش ... فکر کنم تنظیم کننده اصلی شادمهر شده و بعید نیست آهنگ بعدی پارسیان واسه شادمهر رو هم این تنظیم کنه .. مثل خوره افتاده به جون شادمهر .. خوبه ملودی سازی بلد نیست وگرنه نمیذاشت هیچکدوم از این اسامی واسش ملودی بسازن و میشد آچارفرانسه شادمهر .. از شادمهر بعیده با این انتخابش
کنار من نفس بکش که پر شم از هوای تو ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو شادمهر که این شن تا کار که من دوست دارمو نمیده بیرون گوه توش ..
اون موقع که طرفدار میخواست بیاد من سرباز بودم اصلا غصه میخوردم کی بتونم مرخصی بگیرم بیام آلبومو گوش بدم . الان دیگه مهم نیست برام انگار مث همین خواننده های الکی شده . خدایی با همین فرمون خوب داره میرینه
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
در حال حاضر 118 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 118 مهمان ها)