آهنگ جدید محمد علیزاده با شعر و آهنگ سینا پارسیان
به خاطر اسم شادمهر بازار کار اینم گرفت ولی مضخرفه آهنگش..یا من خوشم نیومده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب عزیزان دل چند سال پیش این روز روشن بود بعضیا فکر میکردن من با گلیم باف فقط مشکل دارم حالا دید به به های الکی شادمهر رو به کجا رسوند
الانم این اهنگ شیش و هشت رو گوش بدید تا لااقل ببینید قدیمیا قلب من اسمتو لو داد نمیخونن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا خوب شد مشخص شد که فرشبافم نباشه تو کارهای شادمهر خودش حال میکنه با این روش کار دادن
من همون موقعشم چون مطلع بودم میگفتم خودش این راهو انتخاب کرده کسی قبول نمیکرد حرف فربد رو کاملا قبول دارم
شادمهر این چند سال اخیر هر آهنگ چرتی دادا ملت هی گفتن به به با اختلاف بهرینه و این تعریفای الکی همین باعث شد شادمهر با خودش بگه من هر چی بخونم ملت حال میکنن
کنسرتامم که قیامته پس چرادیگه خودمو به زحمت بندازم ولی اگه زیر پستهاش انتقاد بشه اونم همه ی کسایی که کامنت میذارن نه یکی دو نفر اونجوری باعث میشه بفهمه مردم ناراضیین شاید به خودش بیاد
همه فن پیج ها همه جاها بی روح و مرده شدن فقط چیزی که مونده کارای قدیمیه که میزارن
واقعا خیلی از شعرها مناسب این سن شادمهر نبودن قدیم این مدل خوند اما چند سالش بود؟
همون کنسرت که گفتی هم همش افت بوده کنسرتای قدیمتر رو ببین
راجب نظر گذاشتن فکر کنم کل دهه 80 تا دیها راضین دیگه به نظرم فایده نداره این کار هم الان میان میگن تو اگه طرفداری به هنرمندت احترام میزاشتی
تو به هر راهی بری ادامه میدیم ما
یعنی تو بهتر از شادمهر بلدی؟
کسی لینک ویژه برنامه زندگینامه و کارنامه هنری شادمهر که تو برنامه اکو از شبکه من و تو پخش شد رو نداره؟
آخرین خبر: اسم آهنگ وقتی بد میشم نیست
یــــــــــــــــــه کاری کن که می تونی
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 70 مهمان ها)