صفحه 3177 از 4105 نخستنخست ... 21772677307731273167317531763177317831793187322732773677 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,761 به 31,770 از 41047

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    از البوم جدید امیرعباس گلاب ترانه ی اهنگ بهم خندید خیلی خوب بود‌ یکی هم تنظیم قله میخکوبم کرد یاسین ترکی پدیده جدیده تنظیمه بنظرم. اهنگهای خودشم خیلی خوبه‌
    اگه یادت باشه 3 ماه پیش یکی از آهنگهای یاسین ترکی رو گذاشتم و با تنظیمهای میلاد هاشمی مقایسه کردم .. اصلا با عمق تنظیم کاری نداشتم فقط میخواستم بگم اگه قصد بها دادن به جوونا باشه این جوون چقدر جون دار و مدرن کار میکنه و تو انتخاب ریتم و نوع چینش بیس و کوپ متفاوت عمل میکنه و با اینکه تنظیماش خلوته و چیز درگیرکننده و عمیقی نداره اما چقدر پر قدرته و میکس و مسترای خوبی داره ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    تنها دلخوشی این روزای من شده فقط صدای شادمهر
    در صورتی که دوست دارم خودش بسازه
    ولی فعلا باید به همین قانع باشیم
    قانع بودیم که هنوزم تو این انجمن فعالیم و هنوزم بهش تعصب داریم و هنوزم منتظریم به دوران اوجش برگرده .... این یعنی هنوز ازش ناامید و دلزده نشدیم و هنوز طرفدارشیم .. آدم که با دو تا آهنگ ضعیف نباید هنرمند مورد علاقه شو له کنه .. فقط ناراحتیه من اینه که چرا شادمهر با وجود اینهمه هوادار مثل ما که با وجود اینکه همش ناامیدمون کرده و بازم پاش وایستادیم اصلا به حرف ما گوش نمیده ؟ یا چرا آدمین پیجش به جای اینکه نظرات مارو به گوشش برسونه ما مخالفای دلسوز رو بلاک میکنه ؟ یا چرا اگه از موسیقی سرد شده بر خلاف گذشته اینقدر پرکاره ولی اگه سرد نشده پس چرا به خودش یه تکونی نمیده تا ما قدیمی ترهارو هم راضی کنه ؟ یا چرا آهنگ اعتراف مونابرزویی رو نهایی و منتشر نمیکنه؟ و هزارتا سوال بی جواب دیگه .. وگرنه ما که با شادمهر دشمنی نداریم هم صلاح اونو میخوایم و هم دوس داریم مثل گذشته با آهنگاش خاطره بسازیم و هزار بار آهنگاش رو پلی کنیم، نه اینکه آهنگ یک بار مصرف بشنویم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط pangabi نمایش پست ها
    انقد آهنگهای شادمهر رو شنیدیم که همه مون میتونم جزو مقلد ها باشیم فقط نکته اینه که پول این کارو نداریم . کسی چه میدونه شاید صدای هر کدوم مون بهتر از احمدوند و ... باشه که تقلید میکنن
    خیلی باحال گفتی .. لایک .. همه اونایی که الان خواننده شدن یه زمانی مثل ما فقط هوادار شادمهر بودن و فکرشم نمیکردن یه روزی به جایگاه امروزشون برسن مثل محسن یگانه ، بابک جهانبخش که اصلا صداشم شبیه شادمهر نیست یا علیرضاطالسچی و تابلوترهایی مثل رامین بیباک و حمیدعسگری و سامان جلیلی و خیلی های دیگه که اگه شادمهر نبود اینا شاید الان خواننده نبودن .. البته استعدادشم داشتن و به قول تو پولشم داشتن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اگه یادت باشه 3 ماه پیش یکی از آهنگهای یاسین ترکی رو گذاشتم و با تنظیمهای میلاد هاشمی مقایسه کردم .. اصلا با عمق تنظیم کاری نداشتم فقط میخواستم بگم اگه قصد بها دادن به جوونا باشه این جوون چقدر جون دار و مدرن کار میکنه و تو انتخاب ریتم و نوع چینش بیس و کوپ متفاوت عمل میکنه و با اینکه تنظیماش خلوته و چیز درگیرکننده و عمیقی نداره اما چقدر پر قدرته و میکس و مسترای خوبی داره ...
    اره واقعا تنظیم هاش به روز و تازست جدای از تنظیم اهنگهاشم با اینکه سبکش جدیده ولی رو اصول پیش میره و دلنشینه.

فعال
    قانع بودیم که هنوزم تو این انجمن فعالیم و هنوزم بهش تعصب داریم و هنوزم منتظریم به دوران اوجش برگرده .... این یعنی هنوز ازش ناامید و دلزده نشدیم و هنوز طرفدارشیم .. آدم که با دو تا آهنگ ضعیف نباید هنرمند مورد علاقه شو له کنه .. فقط ناراحتیه من اینه که چرا شادمهر با وجود اینهمه هوادار مثل ما که با وجود اینکه همش ناامیدمون کرده و بازم پاش وایستادیم اصلا به حرف ما گوش نمیده ؟ یا چرا آدمین پیجش به جای اینکه نظرات مارو به گوشش برسونه ما مخالفای دلسوز رو بلاک میکنه ؟ یا چرا اگه از موسیقی سرد شده بر خلاف گذشته اینقدر پرکاره ولی اگه سرد نشده پس چرا به خودش یه تکونی نمیده تا ما قدیمی ترهارو هم راضی کنه ؟ یا چرا آهنگ اعتراف مونابرزویی رو نهایی و منتشر نمیکنه؟ و هزارتا سوال بی جواب دیگه .. وگرنه ما که با شادمهر دشمنی نداریم هم صلاح اونو میخوایم و هم دوس داریم مثل گذشته با آهنگاش خاطره بسازیم و هزار بار آهنگاش رو پلی کنیم، نه اینکه آهنگ یک بار مصرف بشنویم
    ترس من اینه که ادمین پیجش هیچ انتقادی رو به گوش شادمهر نمیرسونه و فقط بهبه چهچه میکنه و شادمهرم پیش خودش فکر میکنه این اهنگها مردم رو الان راضی نیکنه
    در صورتی که نمیدونه این اهنگها اصلا اهنگ نیست
    عامل اصلی خراب شدن شادمهر ادمین پیجش و دورو بریاش هستن من اینطور فکر میکنم
    ویرایش توسط Hosein333 : 06-11-2019 در ساعت 08:15 AM

6. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    ترس من اینه که ادمین پیجش هیچ انتقادی رو به گوش شادمهر نمیرسونه و فقط بهبه چهچه میکنه و شادمهرم پیش خودش فکر میکنه این اهنگها مردم رو الان راضی نیکنه
    در صورتی که نمیدونه این اهنگها اصلا اهنگ نیست
    عامل اصلی خراب شدن شادمهر ادمین پیجش و دورو بریاش هستن من اینطور فکر میکنم
    شک نکن ذهنیت شادمهر الان چند ساله همینه که میگه من هر چی بخونم بازم تو مارکت فعلی جزو تاپ ها حساب میشه
    و مخطبامم راضین پس چرا خودمو به زحمت بندازم . از این من مطمعنم

نیمه فعال
    تو سایت که هست

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/

مرسی

9. کاربر مقابل از mortezi212 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ی حسی بهم میگه این آهنگ با اینکه آهنگساز و تنظیم مال خودش نیست ولی از چندتا کار قبلی خیلی بهتر میشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    ی حسی بهم میگه این آهنگ با اینکه آهنگساز و تنظیم مال خودش نیست ولی از چندتا کار قبلی خیلی بهتر میشه
    شک نکن با جوی که اینجا داره اگه بهترین اهنگشم بشه اینجا کسی خوشش نمیاد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    شک نکن با جوی که اینجا داره اگه بهترین اهنگشم بشه اینجا کسی خوشش نمیاد
    آره متاسفانه جو اینجا زیاد خوب نیست من یادمه سر آهنگایی مثل تقدیر و سبب هم ب شادمهر ایراد میگرفتتد الان ک دیگه هیچی... من چندوقته تصمیم گرفتم هروقت شادمهر آهنگ میده اول حسابی گوش کنم بعد بیام اینجا... البته همه دوست داریم خود شادمهر آهنگ بسازه ولی وقتی فعلا خودش نمیخواد کاریش نمیشه کرد و مجبوریم فقط ب خوانندگی قانع باشیم

صفحه 3177 از 4105 نخستنخست ... 21772677307731273167317531763177317831793187322732773677 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 72 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 71 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع