تو کانال شرکت آونگ.... آرمین هاشمی نوشته که امشب یک سری مسائل رو اینجا باز میکنم و خدمتتون عرض میکنم .. این حرفش مصادف با پخش آهنگ شادمهره ..![]()
آهنگساز هر دو تراک "روح سبز" و "علامت سوال" خوده شادمهر عقیلیه
همین طور تنظیم "علامت سوال" هم برای خودشه. اشتباه چاپی پشت جلد البوم باعث شده بنویسن چراغعلی وگرنه نیلوفر لاری پور بارها خاطره ساخت و تنظیم این اهنگ توسط شادمهر رو بازگو کرده. تو فیسبوک رسمی شادمهر هم به این قضیه اشاره شده:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ روح سبز هم کافیه جلد البوم مسافر رو دیده باشی. اهنگسازش رو زده شادمهر و تنظیم از بهروز صفاریان !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همشون رفتن ولی تو حیطه کاریشون جزو بهترینها شدن و در حال حاضر گرونترین موزیسینهای ایرانن .. همه با شادمهر معروف شدن فقط علیرضاافکاری و سیروان و یکی دو نفر دیگه بدون شادمهر هنرمندای گرونی شدن ...
جالبه که شادمهر از خوب داره به سمت بد میره .. با نابغه ای مثل بهروز صفاریان استارت میزنه و با نابغه های دیگه ای مثل پدرام کشتکار و محمدرضاچراغعلی ادامه میده و میرسه به مهران جمالی راد و محمد ناهیدی که تو سبک خودشون بهترینن مخصوصا جمالی راد که با میکس آهنگ عادت و تنظیم آهنگ ترس تو آلبوم تقدیر هنرشو اثبات کرد .. بعد پویان و هاشمی که اونام و الانم سینا پارسیان و ...تو انتخاب همکارهاش این یک سقوط بوده و هر سال بدتر از پارسال .. جالبه میلاد هاشمی تعویض شدنی نیست![]()
اهنگساز هر دو کار شادمهر عقیلیه. به جز اهنگ تنظیم علامت سوال هم برای خودشه. پشت جلد البوم پرپرواز اشتباه چاپی بوده و خاطره ساخت و تنظیم علامت سوال رو بارها نیلوفر لاری پور گفته و تو فیسبوک شادمهر بهش اشاره شده
پشت جلد البوم مسافر هم اسم اهنگساز شادمهر خورده و اسم تنظیم کننده بهروز صفاریان
یه نکته مثبت داره این اهنگ اونم عادل روحنوازه
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)