صفحه 3200 از 4105 نخستنخست ... 22002700310031503190319831993200320132023210325033003700 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,991 به 32,000 از 41047

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    فربد عزیز هوش و سلیقه ی موسیقایی شما برای من قابل احترامه و منظورم با شما نبود چون منظور شما رو از اولم فهمیدم که چیه و میخای بگی اونا دنباله رو بودن من تو همین تایپیک دیدم خودتم میتونی ببینی دیگران از نظر لول کاری گفتن جاهای دیگه هم شنیدم من در پاسخ به اونا گفتم
    هر کی اراده کنه یه اهنگ مثل شادمهر داشته باشه فکر نکنم قیمت سینا بیشتر از چند تومن باشه ولی یه سوال این سه کلمه شبیهه و امروووز و حرفاتووو کار سینا پارسیانه؟ این فکرش در این حد نیست اصل ملودی رو گوش بده با صدای اون یارو ببین چه افتضاحیه ولی شادمهر خودشو نمیدونم چرا فدای اینا میکنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    هر کی اراده کنه یه اهنگ مثل شادمهر داشته باشه فکر نکنم قیمت سینا بیشتر از چند تومن باشه ولی یه سوال این سه کلمه شبیهه و امروووز و حرفاتووو کار سینا پارسیانه؟ این فکرش در این حد نیست اصل ملودی رو گوش بده با صدای اون یارو ببین چه افتضاحیه ولی شادمهر خودشو نمیدونم چرا فدای اینا میکنه
    این که کاملا مشخصه شادمهر خودش تو ملودی و تنظیم دست داره
    عمرا این سینا به ذهنش برسه بخاد گیتار الکتریک بذاره روی موزیک و پایان بندی آهنگ با گیتار الکتریک تموم بشه
    منتها کلیت کار رو میزنه به اسم اینا که اینا رو گنده کنه

نیمه فعال
    این که کاملا مشخصه شادمهر خودش تو ملودی و تنظیم دست داره
    عمرا این سینا به ذهنش برسه بخاد گیتار الکتریک بذاره روی موزیک و پایان بندی آهنگ با گیتار الکتریک تموم بشه
    منتها کلیت کار رو میزنه به اسم اینا که اینا رو گنده کنه
    اگه تو پیجش گذاشته اصلشو من نمیتونم گوش بدم چون منو بلاک کرده

فعال
    اگه تو پیجش گذاشته اصلشو من نمیتونم گوش بدم چون منو بلاک کرده
    تو اپارات بنویس سرقت شادمهر

نیمه فعال
    فربد عزیز هوش و سلیقه ی موسیقایی شما برای من قابل احترامه و منظورم با شما نبود چون منظور شما رو از اولم فهمیدم که چیه و میخای بگی اونا دنباله رو بودن من تو همین تایپیک دیدم خودتم میتونی ببینی دیگران از نظر لول کاری گفتن جاهای دیگه هم شنیدم من در پاسخ به اونا گفتم
    تقریبا هم من و هم تو و هم فربد یه جورایی هم نظر هستیم و در کنار اینکه طرفدار شادمهریم و براش احترام قائلیم اما به فعالیتهای اخیرش انتقاد میکنیم و اونارو در حد اون اسم نمیدونیم .. من با تمام نظراتی که ارتباطی به شادمهر نداشت و در این تاپیک بهش اشاره کردین هم موافقم و برای تمام هنرمندای بزرگی که اسم آوردی ارزش و احترام زیادی قائلم و طرفداری از شادمهر باعث نشده بخوام به پیشکسوت هامون بی احترامی کنم و اینکه بعضیا از روی تعصب شادمهر رو خدای موسیقی میدونن هم مخالفم .. شادمهر هنرمند بزرگیه اما خیلی وقته دیگه فکرای بزرگی نداره و یکی از اشتباهاتی که ما تو این سه ساله مرتکب شدیم اینه که اطرافیانش رو مقصر دونستیم با اینکه شادمهر خودش استقلال فکری و عملی داشت و الانم برای بازگشت دیر نیست و هرموقع اراده کنه میتونه با تلاش و احساسات بیشتر به دوران اوجش برگرده اما تصمیمی برای اینکار نگرفته و حتی اگه سینا پارسیان و ایمین و بهداد کاموری از تیمش برن شاید با یه تیم ضعیف تر و بدتر برگرده و مقصر اصلی خودشه و با اتهام به دوستاش و اطرافیانش شادمهر پیشرفتی نمیکنه و تنها کلید راه پیشرفت و برگشت به دوران اوج قبلی تو دستای خودشه و بس ..
    ویرایش توسط nasernew : 06-19-2019 در ساعت 06:41 PM

نیمه فعال
    من ورژن اصلی رو نشنیدم و دوس ندارم بشنوم چون ذهنیتم رو نسبت به این آهنگ تغییر میده و با اینکه این آهنگ در حد شادمهر نیست و شادمهر باید بیشتر آثار فاخرتر و پرمغزتر یا حتی سبک اصلی خودشو بخونه اما بی انصافیه خوانندگی شادمهر رو نادیده بگیریم چون واقعا شادمهر تو خوانندگی این اثر بهترینه خودشو ارائه کرده و تحریرهای زیبا و کوک و خاص که فقط از عهده خودش برمیاد رو تو این آهنگ میشنویم و نه تنها این آهنگ بلکه همه آهنگهای ضعیفی که ازش شنیدیم دارای این ویژگیه ..
    اونی که سرقت کرده شادمهر نیست و شادمهر اصلا تو باغ نبوده و فقط اجرا کننده صرف بوده و بس .. حتی با وجود این شعر و ملودی ضعیف بازم بعضیا بهش حسادت میکنن و قصد دارن در کنار اسم شادمهر رشد کنن و اتهام دزدی به شادمهر هم روشی شده برای دیده شدن و شهرت ... شادمهر نباید بزاره ازش سوءاستفاده کنن تا خودشونو مطرح کنن .. سیناپارسیان با ندادن این آهنگ به شادمهر میتونست هم خودشو و هم شادمهر رو دچار این حاشیه نکنه ولی اما با این بی فکری عمل ناشایستی در جهت رشد عملی دشمنان شادمهر برداشته..
    و بهتره شماها که تو این تاپیک هستین و از طرفدارای شادمهرین دچار این حاشیه ها نشین و با انتشار این حواشی کمک نکنید تا اینا موفق شن به هدفشون برسن
    این آهنگ اینقدر از نظر اون خواننده بی نام و نشون ضعیف بوده که 2 سال پیش خریده و با وجود پرداخت پول اجراش نکرده اما شادمهر با این همه تجربه و هنر و استعداد اجراش کرده و این فاجعه است اما چرا این خواننده بعد از 2 سال تازه یادش افتاده همچین آهنگی هم وجود داشته ؟ پس هدفشون مشخصه

فوق حرفه ای
    اینقدر دور شدی و مغرور شدی و که دیگه کور شدی هواداراتو نمی بینی

تو که آهنگ میدی با خیال راحت ولی سرنوشتشو نمی بینی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    اینقدر دور شدی و مغرور شدی و که دیگه کور شدی هواداراتو نمی بینی

تو که آهنگ میدی با خیال راحت ولی سرنوشتشو نمی بینی

فعال
    با تموم یکدلی تو بمون برای من

10. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    تقریبا هم من و هم تو و هم فربد یه جورایی هم نظر هستیم و در کنار اینکه طرفدار شادمهریم و براش احترام قائلیم اما به فعالیتهای اخیرش انتقاد میکنیم و اونارو در حد اون اسم نمیدونیم .. من با تمام نظراتی که ارتباطی به شادمهر نداشت و در این تاپیک بهش اشاره کردین هم موافقم و برای تمام هنرمندای بزرگی که اسم آوردی ارزش و احترام زیادی قائلم و طرفداری از شادمهر باعث نشده بخوام به پیشکسوت هامون بی احترامی کنم و اینکه بعضیا از روی تعصب شادمهر رو خدای موسیقی میدونن هم مخالفم .. شادمهر هنرمند بزرگیه اما خیلی وقته دیگه فکرای بزرگی نداره و یکی از اشتباهاتی که ما تو این سه ساله مرتکب شدیم اینه که اطرافیانش رو مقصر دونستیم با اینکه شادمهر خودش استقلال فکری و عملی داشت و الانم برای بازگشت دیر نیست و هرموقع اراده کنه میتونه با تلاش و احساسات بیشتر به دوران اوجش برگرده اما تصمیمی برای اینکار نگرفته و حتی اگه سینا پارسیان و ایمین و بهداد کاموری از تیمش برن شاید با یه تیم ضعیف تر و بدتر برگرده و مقصر اصلی خودشه و با اتهام به دوستاش و اطرافیانش شادمهر پیشرفتی نمیکنه و تنها کلید راه پیشرفت و برگشت به دوران اوج قبلی تو دستای خودشه و بس ..
    ناصر جان خیلی وقت پیش هم که آلبومهای تجربه کن و تصویر اومد و تازه شروع کرده بود به نساختن من چون مطلع بودم میگفتم که شادمهر خودش دوست نداره کار بسازه و همون فرشبافی که الان شادمهر گذاشتش کنار و شرایط فرقی نکرده بهش خیلی اصرار میکرد که خود شادمهر تو اون آلبومها کار بسازه خصوصا تو آلبوم تصویر کاملا میشه احساس کرد که شادمهر در نهایت شکم سیری اون دو تا ملودی رو ساخته و تازه حال نداشته تنظیم کنه داده به بقیه تنظیم کنن خودتون میتونین مقایسه کنین ببینین تصویر و نقطه ضعف چقد با روزای اوج شادمهر فاصله دارن . الانم که ادامه ی همون وضعیته تازه بدتر که دیگه پای پارسیان و ایمین به کارای شادمهر باز شده که امیدوارم لااقل بعد از حواشی دور شدی شادمهر لااقل اونا رو بیخیال بشه در کل بله همه میدونیم شادمهر هنرمند بزرگیه و اگه الان میگیم اسطوره بهش به خاطر شروع خیره کننده ش با بهار من مسافر تا آلبوم طرفداره که با وجود برخی کارایی که بهش انتقاد وارد بود اما اونام میشه گذاشت به حساب ریسک پذیری شادمهر ولی الان در حال حاضر فرق شادمهر در زمینه ی پخش این کارای مارکتی با امثال سامان جلیلی مهدی احمدوند چیه ؟ به نظرم تنها فرقش وکال فوق حرفه ای تر شادمهر نسبت به اوناست و گرنه از نظر ملودی و تنظیم در همون حده واسه همینه که نمیشه شادمهر رو با بزرگان موسیقی یکی دونست چون یه واقعیته که شادمهر به کارنامه ش خیانت میکنه و اونا خیلی مواظب بودن خصوصا تو سالهای اوجشون خیلی عالی بود آثارشون الان دیگه نمیشه فرضا از ابی که از اون صدای نابش چیزی نمونده توقع زیادی داشت اینا دیگه نمره ی قبولی و استادی رو همون دهه ی پنجاه و شصت و هفتاد و اوایل هشتاد گرفتن الان واسه دل خودشون و هواداراشون و عشق به این کار میخونن اما شادمهر الان تو سن و سالیه که باید کارایی پخش کنه اوج بلوغ هنری شادمهر باشه واقعا در شأن یه هنرمند اسطوره ی چهل و هفت ساله هست که همچنان کارای عشقی و ضد عشق بخونه انقده دور شدی و مجبور شدی و سنتور شدی و .... واقعا شما به کار غریبه تو آلبوم دهاتی گوش کنین اون کار رو تو حوالی سی سالگی خونده معبود رو در حوالی بیست و چهار سالگی خونده اون کارا شادمهر رو واسه یه نسل که خودمم سال 77 شناختمش و طرفدارش شدم تبدیل به یه بت کرد اونم یه بتی که هنوز اون طرفداری نسل اولش با وجود تموم نا امیدی که از برگشتن شادمهر به همون روزاش دارن اما چون از پتانسیلش آگاهن ازش دست نمیکشن

12. 3 کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3200 از 4105 نخستنخست ... 22002700310031503190319831993200320132023210325033003700 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 64 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع