صفحه 3202 از 4116 نخستنخست ... 22022702310231523192320032013202320332043212325233023702 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,011 به 32,020 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    سینا پارسیان همزمان با انتشار آهنگ دور شدی آهنگ جدیدی با صدای خودش منتشر کرد که از نظر ترانه و ملودی چند لول از آهنگ دور شدی بالاتره .. اینا مثلا طرفدار شادمهرن ؟ این خیانته .. آثار ضعیفش رو میده به شادمهر و خوباشو خودش برمیداره .. ( البته خوباشم برای اسم شادمهر خیلی ضعیف و کوچیکه )
    خودتونشعر و آهنگ خودشو بشنوید با شعر و آهنگی که به شادمهر داده و این دوتارو همزمان منتشر کرده مقایسه کنید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    راجع به اینکه آیا سینا آهنگای خوبشو خودش میخونه یا اینکه شادمهر انتخاب درستی نمیکنه نمیتونم نظری بدم...
    اما این آهنگ خیلی خیلی بهتر از دور شدی هست. هم ترانه هم آهنگ!
    الالخصوص ترانه. کاش حداقل اینو میخوند! :|

2. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اولا من نگفتم شادمهر خوباشو نمیخونه و بداشو میخونه .. گفتم سینا پارسیان آهنگهای بدش رو میده به شادمهر و خوبارو برای خودش نگه میداره .. پس این ربطی به بچه بودن و بزرگ بودن شادمهر نداره چون اصلا خوبارو نشنیده که بخواد انتخاب بکنه و یک گزینه در اختیارش میزارن و حق انتخابی نداره ..
    دوما اگه هر آهنگی رو خوندن بچگی به حساب میاد پس احتمالا شادمهر بچه است .. چون هر چی بهش میدن میخونه و هر کسی هم دیگه اینو میدونه و بهتره خودمونو نزنیم به کوچه علی چپ
    سوما اگه خوندن آثار ضعیف باعث فرار از تکرار میشه کاملا باهات موافقم که شادمهر تو این فرار کاملا موفق بوده .. این آهنگ یک سبک تکراریه و اگه شادمهر برای فرار از تکرار خودش رفته یک سبک تکراریه دیگه رو بخونه که ساخت و تنظیمش از عهده هر کسی برمیاد بازم حق با شماست .. یعنی شادمهر برای فرار از تکرار خودش، توانائیه سینا پارسیان رو نداره که دست به دامن اون شده ؟ موضوع عجیبیه
    شادمهر یه انتخاب بیشتر نداره؟؟! مطمئن باش اینا هرچی میسازن اول میفرستن واسه شادمهر از خداشونه شادمهر دوتا کار بیشتر ازشون بخونه ولی این شادمهره که دور شدی رو انتخاب کرده دلیلشم باید از خودش بپرسی این سبک هم تو کارنامه خود شادمهر کار تکراری حساب نمیشه و تنظیمشم هرچند از نظر اساتیده این سایت ضعیفه ولی واسه من تازگی داشت.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    این تنها استدلاله واسه فرار از واقعیت و لاپوشونی افتضاحهای چند سال اخیر شادمهر . ما دو روزه طرفدار شادمهر نشدیم شادمهر یه زمانی ریشک میکرد اونم با خلاقیت خودش چیی که عمرا نه کسی جرأت میکرد بخاد همچین ریسکی کنه نه تو مارکت نمونه ش شنیده میشد نه اینکه مثل الان آهنگای دست چندمی که نهایتش در حد کارای همین مارکت خودمونه رو میخونه و یه عده هم الکی با تعریف و تمجید بهش حالی میکنن تو هنوزم همون شادمهر سابقی
    فرار از واقعیت اینه که شماها نمیخاین بین این همه احتمالاتتون یه درصدم به این فکر کنین که شاید شادمهر در ساختن اهنگ دچار افول شده و اینو خودش حس کرده و میخواد چند وقتی خودش نسازه. حالا هی بیاین بگین پس بهتره نخونه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    شادمهر یه انتخاب بیشتر نداره؟؟! مطمئن باش اینا هرچی میسازن اول میفرستن واسه شادمهر از خداشونه شادمهر دوتا کار بیشتر ازشون بخونه ولی این شادمهره که دور شدی رو انتخاب کرده دلیلشم باید از خودش بپرسی این سبک هم تو کارنامه خود شادمهر کار تکراری حساب نمیشه و تنظیمشم هرچند از نظر اساتیده این سایت ضعیفه ولی واسه من تازگی داشت.
    نه اشتباه نکن .. مگه پخش همزمان این دو تا اثر تو یه روز و تو یه ساعت تصادفیه ؟ سینا پارسیان خودش میدونه تو خوانندگی زودتر از آهنگسازی پیشرفت میکنه و صدای خوبی هم داره و میدونه که فقط جامعه موزیک و هنرمندا و طرفدارای شادمهر تنها کسایی هستن که میدونن آهنگساز این اثر یعنی دور شدی رو سینا پارسیان انجام داده .. و قیمت آهنگسازیش بالاتره میره اما مردم عادی هنوزم فکر میکنن آهنگساز این اثر خود شادمهره و یکی از دوستان بحث میکرد و میگفت نه اشتباه میکنی و شادمهر با هیچ آهنگسازی همکاری نمیکنه پس وقتی کسی باور نکنه این آهنگ و سیناپارسیان ساخته هیچ سودی براش نداره پس میاد در کنارش یه آهنگ با ادای تحریرای شادمهر و همزمان با این آهنگ با صدای خودش پخش میکنه تا تو خوانندگیش سرمایه ذاری کنه و به قول یکی از دوستان چون میدونه همکاریش با شادمهر دائمی نیست میخواد زودتر چیزی رو که کاشته درو کنه ..
    در ضمن این آهنگ بد نبود و قشنگ و پرانرژی بود و حتی میلاد هاشمی نسبت به آهنگهای آلبوم تصویر تنظیم خیلی بهتری داشته ما منظورمون اینه که این سبک تکراریه و قبلا امثال بنیامین و حمیدعسگری و محمدعلیزاده و احمدوند و.... تو این سبک خودن و به جای اینکه شادمهر بیاد و از اینا تقلید کنن بیاد یه آهنگی کار کنه که اونا مثل گذشته ازش تقلید کنند ..
    من تو ماشین آهنگ رو گوش میدادم و پسرعموم گفت آهنگ جدید حمیدعسگریه ؟ مگه ممنوع الفعالیت نشده ؟ گفتم نه مگه نمیبینی خوانندگی حرفه ای تره .. شادمهره .. گفت آها اون قسمت ترجیح بند باعث شد فکر کنم حمیدعسگریه ..

6. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    فرار از واقعیت اینه که شماها نمیخاین بین این همه احتمالاتتون یه درصدم به این فکر کنین که شاید شادمهر در ساختن اهنگ دچار افول شده و اینو خودش حس کرده و میخواد چند وقتی خودش نسازه. حالا هی بیاین بگین پس بهتره نخونه
    نه شادمهر دچار افول نشده .. شادمهر هنرمند بزرگیه که قبلا ایده ها و فکرهای بزرگی داشت ولی فعلا نداره و بی حوصله شده .. شادمهر دچار افول نمیشه و به نظر من هر وقت اراده کنه میتونه بازار موسیقی ایران رو دوباره متحول کنه و هیچی از هنرش کم نشده و تازه با تجربه ترم شده .. فقط دیگه حوصله فکر کردن و ایده چیدن نداره .. و این حرف شماها یه جور توهین به هنر شادمهره

نیمه فعال
    چرا من خودم این احتمال رو میدم ولی مشکل اینجاست که چرا در این مقطعی که خودش نمیسازه چرا باید با یه آدمی که تا قبل از آهنگ کوه حتی یه نفر هم نمیشناختن کار کنه مگه آهنگساز و شاعر خوب و به نام واسه شادمهر قحطه که میره سراغ اینا خواهشا از آهنگ کاملا متوسط رو به پایین دور شدی بت نساز که یه هفته نشده انقضاش گذشت

فعال
    ملودی هاش ضعیف شده نوازندگیش چش شده؟ الان مثلا با همه ضعیفیش اتدازه سینا پارسیان هم نیست؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    ملودی هاش ضعیف شده نوازندگیش چش شده؟ الان مثلا با همه ضعیفیش اتدازه سینا پارسیان هم نیست؟
    نکته کاملا ظریفی بود...

نیمه فعال
    آهنگ اصرار سینا پارسیان دقیقه 2:44 به بعد یه حرکت اسکی از کار "رسیدی" شادمهر نزده؟
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    چه اساتید محترم و کارشناسی هستند داخل انجمن که ترجیع بند رو ترجیح بند میگن!
    تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن

صفحه 3202 از 4116 نخستنخست ... 22022702310231523192320032013202320332043212325233023702 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 81 مهمان ها)

1. biseda،
  2. farshe22،
  3. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع