شادمهر یه انتخاب بیشتر نداره؟؟! مطمئن باش اینا هرچی میسازن اول میفرستن واسه شادمهر از خداشونه شادمهر دوتا کار بیشتر ازشون بخونه ولی این شادمهره که دور شدی رو انتخاب کرده دلیلشم باید از خودش بپرسی این سبک هم تو کارنامه خود شادمهر کار تکراری حساب نمیشه و تنظیمشم هرچند از نظر اساتیده این سایت ضعیفه ولی واسه من تازگی داشت.
نه اشتباه نکن .. مگه پخش همزمان این دو تا اثر تو یه روز و تو یه ساعت تصادفیه ؟ سینا پارسیان خودش میدونه تو خوانندگی زودتر از آهنگسازی پیشرفت میکنه و صدای خوبی هم داره و میدونه که فقط جامعه موزیک و هنرمندا و طرفدارای شادمهر تنها کسایی هستن که میدونن آهنگساز این اثر یعنی دور شدی رو سینا پارسیان انجام داده .. و قیمت آهنگسازیش بالاتره میره اما مردم عادی هنوزم فکر میکنن آهنگساز این اثر خود شادمهره و یکی از دوستان بحث میکرد و میگفت نه اشتباه میکنی و شادمهر با هیچ آهنگسازی همکاری نمیکنه پس وقتی کسی باور نکنه این آهنگ و سیناپارسیان ساخته هیچ سودی براش نداره پس میاد در کنارش یه آهنگ با ادای تحریرای شادمهر و همزمان با این آهنگ با صدای خودش پخش میکنه تا تو خوانندگیش سرمایه ذاری کنه و به قول یکی از دوستان چون میدونه همکاریش با شادمهر دائمی نیست میخواد زودتر چیزی رو که کاشته درو کنه ..
در ضمن این آهنگ بد نبود و قشنگ و پرانرژی بود و حتی میلاد هاشمی نسبت به آهنگهای آلبوم تصویر تنظیم خیلی بهتری داشته ما منظورمون اینه که این سبک تکراریه و قبلا امثال بنیامین و حمیدعسگری و محمدعلیزاده و احمدوند و.... تو این سبک خودن و به جای اینکه شادمهر بیاد و از اینا تقلید کنن بیاد یه آهنگی کار کنه که اونا مثل گذشته ازش تقلید کنند ..
من تو ماشین آهنگ رو گوش میدادم و پسرعموم گفت آهنگ جدید حمیدعسگریه ؟ مگه ممنوع الفعالیت نشده ؟ گفتم نه مگه نمیبینی خوانندگی حرفه ای تره .. شادمهره .. گفت آها اون قسمت ترجیح بند باعث شد فکر کنم حمیدعسگریه ..
نه شادمهر دچار افول نشده .. شادمهر هنرمند بزرگیه که قبلا ایده ها و فکرهای بزرگی داشت ولی فعلا نداره و بی حوصله شده .. شادمهر دچار افول نمیشه و به نظر من هر وقت اراده کنه میتونه بازار موسیقی ایران رو دوباره متحول کنه و هیچی از هنرش کم نشده و تازه با تجربه ترم شده .. فقط دیگه حوصله فکر کردن و ایده چیدن نداره .. و این حرف شماها یه جور توهین به هنر شادمهره
چرا من خودم این احتمال رو میدم ولی مشکل اینجاست که چرا در این مقطعی که خودش نمیسازه چرا باید با یه آدمی که تا قبل از آهنگ کوه حتی یه نفر هم نمیشناختن کار کنه مگه آهنگساز و شاعر خوب و به نام واسه شادمهر قحطه که میره سراغ اینا خواهشا از آهنگ کاملا متوسط رو به پایین دور شدی بت نساز که یه هفته نشده انقضاش گذشت
آهنگ اصرار سینا پارسیان دقیقه 2:44 به بعد یه حرکت اسکی از کار "رسیدی" شادمهر نزده؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اساتید محترم و کارشناسی هستند داخل انجمن که ترجیع بند رو ترجیح بند میگن!
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن