خب شما لطفا همین دمو رو گوش کن و امون از تو و شیلا و بغض و بقبه ی مزخرفاتی که ساخته،بزار بقیه با اهنگای خوبش لذت ببرن مثه طرفدار و تقدیر و انتخاب و تنهاییام و روز سرد،، حالا چه خودش بسازه چه دیگران،مهم کیفبت کاره،،مگه هرچی خودش ساز زد دیگه اوکیه؟!خب بخوام ویولون گوش بدی برو بیژن مرتضوی گوش بده تا صبح واست ویولون میزنه ولی هیشکی بیس ساله اهنگاشو گوش نمیده چون خودشو به روز نکرده سعی بر این داشته به هرشکلی شده خودش بسازه که نگن وای این موزیسینه چرا اهنگارو خودش نمیسازه و الانم اهنگای دیگرانو میخونه که انتخاباش افتضاحه بر عکس شادمهر که همیشه سلیقه ی هنریش خوب و انتخاباش متوسط رو به بالا بوده.
شما عزیزم همین دمورو گوش حال کن اگه سلیقت در همین حده،بحثی نیس
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
شما دارای عمر نوح و تجربه ی کار با بزرگان جهان،شما موسیقیه فاخر گوش ده و ماها هیچ ندون،،شما تهیه کننده البوم بهار من اصلن نوازندش،اینا همه درست،ولی خواهشا نگو اهنگا تاحالا بهت نگفتم و امون از تو و حالا بیا اینجا و اونجا نه از این دور شدی قشنگتره که اگه بگی نشون دهنده ی تعصبته،،،باز نمیدونم چی بود لااقل از همکاریش با پویان تعریف میکردی قبلا نمیدونم سر و سری با اون داشتی که با این یکی نداری،خدا داند،،،،منم گفتم این کار دور شدی اصن خیلی خوب نیس،متوسطه ولی از این تاحالا بهت نگفتم و امون از تو و امثالش خیلی خیلی بهتره..دلیل نمیشه هیشکی نفهمه موسیقی هم فقط شما و کسایی که هم نظرتن موسیقی بفهمن
اشکال کار شما اینه که کارایی که تو فضاهای دیگه ساخته شده رو با کارهای شاخص اسلو مقایسه میکنی
شما شیلا یا امون از تو رو با دور شدی مقایسه کن نه با تقدیر . شما که سلیقه ی موسیقاییتون خوبه چرا انقد قیاس اشتباه انجام میدی در صورتی که هر کاری باید با کار سبک خودش مقایسه بشه شما سرنوشت رو با تقدیر مقایسه که و دور شدی رو با کارهای سبک خودش
من اهنگای شادمهرو باهم مقایسه میکنم نه سبک با سبک، هر اهنگی با یه اهنگ دیگه،،،من اهنگایی که دوس دارمو گفتم،،حالا ژانرش جازه راکه پاپه سنتیه کلاسیکه واسم فرقی نمیکنه،ملودی زیبا مهمه،باهاش حال کنم لذت ببرم،با ترنس حالم عوض میشه به قدری لذت میبرم که با اسلوی ماندگار حال میکنم،،،ژانرش مهم نیس،اسلو و ترنسش مهم نیس،، ملودیه قشنگش مهم
من همچین ادعایی نداشتم و ندارم این دوستمون راجب شنیدن موسیقی صحبت کرد منم جوابشو دادم من مخالف همکاریش با دیگران نیستم و اگه اون موقع از یه سری کارهای پویان دفاع کردم چون اولا قابل دفاع بود دوما لااقل پویان رو چهار نفر میشناختنهمونطور که موافق همکاریش با قربانپور هستم اما این پارسیان و خشاییو امثالهم هیچی نیستن ضمنا بدون اینکه وارد خصومت های شخصی شد خیلی قشنگ بحث کرد و به نتیجه رسید موفق باشی در آخر هیچکس از شاهکار بودن تا حالا بهت نگفتم چیزی نگفت لااقل من که نگفتم فقط از نو آوریش گفتم واسلام
امون ازتو و حالا بیا اینجا هزاربرابر بهتر از دور شدی هستش
اونایی که موزیک میدونن چیه میفهمن حرف منو
شما الان به دوست دیگه ای پریدین و گفتین کوچولو و فلان،،،من حرفام اصلن جنبه ی توهین نداشت،،،من کل حرفم اینه شادمهر تو سبک اسلو یا ترنس میتونه خوب بسازه پس تو همونا بسازه،لازم نیس تو ژانری که خوب نیس تو اون بسازه،مثلا بیاد سنتی بسازه واسه همایون شجریان که بگیم وای شادمهر همه فن حریفه نه اینطور نیس،،بعدشم شادمهر با اون زندگی ای که الان داره کلا چون بهش خوش میگذره و به طور کلی دردی نداره نمتونیم توقع داشته باشیم در حال حاضر تقدیر بسازه چون ملودی از وجود یه نفر میاد،از دردی که میکشه میاد،یکاری کن رو گوش میکنی میفهمی چی داره میکشه شادمهر تو اون بازه زمانی یا سبب،،هرچه از دل بر اید لاجرم بر دل نشیند،،الان شادمهر زندگیش متفاوت شده،واسه همین خودش فهمیده خیلی چیز خوبی از وجودش در نمیاد،واسه همین استراحت داده به خودش،تا شاید یه زمان دیگه باز اتفاقهایی باعث تغییر احساساتش بشن که بتونه بهترین حسارو بسازه خودش که مثه اهنگ خوباشو هیشکی نمیتونه بسازه،،،چرا موسیقی داخل اهنگای بهتری رو میشنویم نسبت به لس انجلس،یکیش همین زندگی و مشقتای اجتماعی ایه که تو اینجا هست و هنرمندا از نزدیک لمسش میکنن و اونور نه و باعث میشه اثار اینور دلی تر و بگیر تر باشه.....بعدشم شادمهر الان یجورایی دنبال کار مجانیه،ازش خالص پول در بیاره،،،همه ی این عوامل باعث شده فعلن خودش نخواد بسازه یا حداقل ساخته هاشو منتشر کنه اکثریتشو
ویرایش توسط GreenWorld : 07-02-2019 در ساعت 04:28 PM
در حال حاضر 66 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 65 مهمان ها)