فعلا سینا پارسیان مشغول کار با محمدرضا گلزاره
فعلا سینا پارسیان مشغول کار با محمدرضا گلزاره
آره منم بهش امید دارم اما به شرطی که هر چی تک اهنگ تا الان بیرون داده رو در قالب آلبوم جدید اما کاملا تکراری بیرون نده و شاهد یه آلبوم تکراری نباشیم .. اگه این اشتباه و مرتکب نشه مطمئنم با همکاری علیرضاافکاری و خوانندگی خوب و تکنیکال خودش حتما شاهد یه آلبوم بسیار عالی خواهیم بود
جناب مسعود شما که فقط منتظری یه نفر بیاد شادمهر رو نقد کنه حمله ور شی بهش
اصلا سیروان را میشناسی؟ میدونی از کی فعالیتش رو شروع کرده؟
من مقایسه کلی بینشون نکردم
مطمئنا سیروان به پای شادمهر نمیرسه. چه از لحاظ صدا چه از لحاظ تکنیک و هنر خوانندگی.سیروان صداش متوسطه و خوانندگیش هم خیلی نکته تعجب برانگیزی نداره ولی از نظر تنظیم بعد از شادمهر دومین تنظیم کننده برتر حال حاضر ایران محسوب میشه.حداقل موزیسینیه که اعتماد به نفسش رو مثل شادمهر از دست نداده و کارهای خودش را خودش تنظیم میکنه
شما هم زمانی که اسم یوتیوب را نشنیده بودی من کنسرت های شادمهر را از اونجا دانلود میکردم و تماشا میکردم و هیچ بحثی هم روشون ندارم .منظور من کنسرت های 3 سال اخیر بود که همش پلی بک شدن
جناب با سواد کاری که با عنوان لایو و زنده بیرون میاد یعنی طبیعتا در کنسرت باید اجرا شده باشه، اونی که خودشُ زده به کوچه علی چپ شمایی
درباره خط آخر هم که باید بگم فعلا که چند وقته شادمهر مشغول گند زدن به رزومه کاریشه و اصلا هم عین خیالش نیست که طرفدارا کاراشُ دوست دارن یا نه.همین طرز فکرای بعضی هواداراست که باعث شده شادمهر اینطوری بشه
اسکل شما هستی که هر 5 سال یک دفعه اینجا سر میزنی و کاربرا رو درست نمیشناسی و میای وسط بحث بقیه بهشون گیر میدی
خیلی ممنون. تو محبت داری حسین جان
بنده کوچیکترین فرد تو این جمع دوستان هستم و مطلقا هم هیچ ادعایی ندارم
به عنوان یه شادمهری تنها آرزوم اینه که شادمهر مثل دوران آلبوم طرفدار و قبلترش دوباره تبدیل بشه به دلخوشی ماها چیزی که خیلی وقته از اون فاصله گرفته و اخباری هم که ازش منتشر میشه بیشتر همه مون را متاسفانه دلسرد میکنه
خدا ب داد برسه . آقای ایمنی استوری زده تا سه نشه بازی نشه بعدش هم نوشته بزودی خدا کنه منظورش شادمهر نباشه و کشتی3 باشه
در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 82 مهمان ها)